Spor Sizce Hangi Teknik Direktör Bu Sene Damgasını Vuracak? yunusemre42293 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor JORGE JESUS EMRE BELÖZOĞLU İLHAN PALUT OKAN BURUK VALERIAN ISMAEL ABDULLAH AVCI Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Hangi Teknik Direktör Bu Sene Damgasını Vuracak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Beşiktaş taraftarı olarak Emre Belözoğlu diyorum. Ligi hepsinden daha iyi tanıyor ve iyi işler çıkardı takımı hem yenilmedi hem de daha hiç gol yemedi. Bjk'yi yendiği gibi FB, GS, TS yi de rahatlıkla yenebilecek güçte. 0 0 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendilerini tanımıyorum tamamen salladim😃 1 2 Yorumla yunusemre42293 +1 yıl Hangisi olduğu belli 😂 Yorumla damladamla123 +1 yıl Haha tutmuş bari Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Sence jesus hala vurmadı mı? 0 3 Yorumla yunusemre42293 +1 yıl Daha ligin başındayız ama. Belli değil ki. Yorumla Tam4gunolmusdunn +1 yıl Bence 1. Belli ikinci kim adam yürüyen karizma Yorumla yunusemre42293 +1 yıl Evet karizmatik birisi. Ama diğerleri de bence jesusu zorlayacaktır😃 Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. jorge jesus. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beşiktaş taraftarı olarak Emre Belözoğlu diyorum. Ligi hepsinden daha iyi tanıyor ve iyi işler çıkardı takımı hem yenilmedi hem de daha hiç gol yemedi. Bjk'yi yendiği gibi FB, GS, TS yi de rahatlıkla yenebilecek güçte.
Kendilerini tanımıyorum tamamen salladim😃
Hangisi olduğu belli 😂
Haha tutmuş bari
Sence jesus hala vurmadı mı?
Daha ligin başındayız ama. Belli değil ki.
Bence 1. Belli ikinci kim adam yürüyen karizma
Evet karizmatik birisi. Ama diğerleri de bence jesusu zorlayacaktır😃
jorge jesus.
Okan buruk