Spor Uzun süre dövüşebilmek için güç mü daha önemlidirr yoksa kondisyon mu? popkek14 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzun süre dövüşebilmek için güç mü daha önemlidirr yoksa kondisyon mu? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Güncellemeler+1 yıl cevap Uzun süre dövüşebilmek için güç mü daha önemlidirr yoksa kondisyon mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence yetenek önemli. vurmayı bilmedikten sonra güç anlamsız 1 3 Yorumla popkek14 +1 yıl yani kondisyon mu? u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet birde yetenek. dövüş sanatı bilmek gibi popkek14 +1 yıl teşekkürler
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Kondusyon onemli ama en kral kondusyon bile 5 dakika dovusebilir , zaten ilk 1 dakikada olan olur gerisi bos vakit, niye neden gerekli mi sana kavga etmek 1 4 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl 5 dakikada adamın ebesini mikersin Yorumla Bladeruner +1 yıl Soyledim zaten ilk 1 dakikada olan olur, ha karsi tarafta kondusyonluysa ikiniz en cok 5 dakika dayanabilirsiniz onu soyledim Yorumla cadıgirl44 +1 yıl 5 dakikada heralde iki kişide tanılmaz hale gelir :D Yorumla Bladeruner +1 yıl Muhtemelen Yorumla
serenaysoylu Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl kondisyon asko ppn cok ikonşk 😻😻😻 0 2 Yorumla popkek14 +1 yıl yeeeaaaa :D Yorumla serenaysoylu +1 yıl neyli pop kek Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Neden yapiosun bunu 0 1 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl ne yapıyorum? Yorumla
popkek14 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl s. kişmek ;) 1 1 Yorumla popkek14 +1 yıl @susamakak babam iyi hoplatır yalnız ;) Yorumla
çünkü02 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Gizemlikiz önemli;) 0 2 Yorumla popkek14 +1 yıl sen kimsin ;) Yorumla çünkü02 +1 yıl Gizemlikız ben;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yetenek önemli. vurmayı bilmedikten sonra güç anlamsız
yani kondisyon mu?
Evet birde yetenek. dövüş sanatı bilmek gibi
teşekkürler
Kondusyon onemli ama en kral kondusyon bile 5 dakika dovusebilir , zaten ilk 1 dakikada olan olur gerisi bos vakit, niye neden gerekli mi sana kavga etmek
5 dakikada adamın ebesini mikersin
Soyledim zaten ilk 1 dakikada olan olur, ha karsi tarafta kondusyonluysa ikiniz en cok 5 dakika dayanabilirsiniz onu soyledim
5 dakikada heralde iki kişide tanılmaz hale gelir :D
Muhtemelen
Kondisyon
kondisyon asko ppn cok ikonşk 😻😻😻
yeeeaaaa :D
neyli pop kek
kondisyon
Neden yapiosun bunu
ne yapıyorum?
Strateji.
s. kişmek ;)
@susamakak babam iyi hoplatır yalnız ;)