Spor Yusuf Demir Galatasaray'da! Bu transferi nasıl buldunuz? Umursamazbirpanda_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 🔥🔥🔥🔥 Güncellemeler+1 yıl Kiralık değil bonservisiyle. Güncellemeler+1 yıl Oyuncu yerli kuralından etkilenmiyor. Yusuf Demir Galatasaray'da! Bu transferi nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. iyi transfer umarım başarılı olur 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Oh be sonunda güzel transferler yapmaya başladık. 1 0 Yorumla
Gök-börüü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çocuğun kariyerini mahvetmek içinmi almışlar.Sistem ve kafa değişmedikçe messi yi getirsen ne fayda 🤷🏻♂️ 0 2 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Hocanın sistemi çok iyi. Yorumla Gök-börüü +1 yıl Hoca ve takımdan bahsetmedim, Türk futbolundan bahsettim. Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Galatasaray’ım son gün patlattı transferleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi transfer umarım başarılı olur
Oh be sonunda güzel transferler yapmaya başladık.
Çocuğun kariyerini mahvetmek içinmi almışlar.
Sistem ve kafa değişmedikçe messi yi getirsen ne fayda 🤷🏻♂️
Hocanın sistemi çok iyi.
Hoca ve takımdan bahsetmedim, Türk futbolundan bahsettim.
Hosgelmis ❤💛 #ULTRAASLAN
6 milyon vermişiz bunaa
Galatasaray’ım son gün patlattı transferleri
fbli olarak kıskandım
Tebrikler
Çok iyi transfer
Çok iyi transfer