Spor Bol gollü olmasını beklediğiniz maçlar 0-0 biterse ne hissediyorsunuz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar!Bazı maçları izlemek keyifli oluyor ve bol gol olunca seyir zevki yaşatıyor ama0-0 bitince bu hevesimiz kursağımızda kalıp sıkıcı oluyor.Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Bol gollü olmasını beklediğiniz maçlar 0-0 biterse ne hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. kötü hissediyorum sıkıcı geçiyor 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sinir oluyorum abiGS ts maçında bir halı olarak sinir oldum 0 0 Yorumla
Mustafabey9002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Genelde o maçlar derbi oluyor. Derbi olunca zaten maç heyecanı skoru unutturuyor. 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ofsayt kalksın bol gollü maçlar gelir 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Hiç sorma ya ofsayt yüzünden var yüzünden goool diyoruz ama iptal oluyor gelde sinir olma. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kötü hissediyorum sıkıcı geçiyor
Sinir oluyorum abi
GS ts maçında bir halı olarak sinir oldum
Genelde o maçlar derbi oluyor. Derbi olunca zaten maç heyecanı skoru unutturuyor.
Ofsayt kalksın bol gollü maçlar gelir
Hiç sorma ya ofsayt yüzünden var yüzünden goool diyoruz ama iptal oluyor gelde sinir olma.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!