Spor Balık adamlar çok korkunç gözükmüyor mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dalışla uğraşan balık adamlar çok korkunç değil mi ya? Güncellemeler+1 yıl Spor Balık adamlar çok korkunç gözükmüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl burada korkunç gelen karanlık su ve sadece yalnız o olması aydınlk ve yanına minik tatlı balıklar olsun ozaman hiç korkmassın 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Balıktan da korkarm ben ya Yorumla
Zeynomsu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Aslında giydikleri kamufleye bağlı bazen korkunç görünebilirler bazen de çok tatlı ve sevimli görünebilirler 0 0 Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karada bana da öyle geliyor ama su da o kadar değil adını yansıtıyor gibi oluyor 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Süper görünüyor.Bende kısa süreliğine serbest dalış yapıyorum.İşler nedeniyle bıraktım. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl İnsanlığın bir üst versiyonu gibi gözüküyorlar bence çok havalı 0 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Hayır ya sen o dalmanın tadını bir kere alsan suyun dışına çıkmak istemezsin harika suyun altı 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Güzel ya nesi korkunç bunun 😀 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bana korkunc geldi Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Denizin dibi daha korkunç 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yosunlar var Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Ondan değil ya. Fazla su kütlesi beni darlıyor. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Beni de yaa Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yoo kurtarıcı değil mi zaten onlar 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Öyle miymis Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Fear Factor’de yarışmacıları çıkarıyorlardı o geldi aklıma Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. ene bu ne 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır çok tatlı ve seksi görünüyorlar 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Hiç değil bence. Güzel görüntü 👌🏻 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ekipmanlarından dolayı uzaylı gibiler :D 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Hiç o bakışla bakmadım. Bence çok güzel. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Spor konusunda 301 cevap paylaştı. Değil. Palet ve adam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
burada korkunç gelen karanlık su ve sadece yalnız o olması aydınlk ve yanına minik tatlı balıklar olsun ozaman hiç korkmassın
Balıktan da korkarm ben ya
Aslında giydikleri kamufleye bağlı bazen korkunç görünebilirler bazen de çok tatlı ve sevimli görünebilirler
Karada bana da öyle geliyor ama su da o kadar değil adını yansıtıyor gibi oluyor
Süper görünüyor.
Bende kısa süreliğine serbest dalış yapıyorum.
İşler nedeniyle bıraktım.
İnsanlığın bir üst versiyonu gibi gözüküyorlar bence çok havalı
Hayır ya sen o dalmanın tadını bir kere alsan suyun dışına çıkmak istemezsin harika suyun altı
Güzel ya nesi korkunç bunun 😀
Bana korkunc geldi
Denizin dibi daha korkunç
Yosunlar var
Ondan değil ya. Fazla su kütlesi beni darlıyor.
Beni de yaa
Yoo kurtarıcı değil mi zaten onlar
Öyle miymis
Fear Factor’de yarışmacıları çıkarıyorlardı o geldi aklıma
ene bu ne
Hayır çok tatlı ve seksi görünüyorlar
Hiç değil bence.
Güzel görüntü 👌🏻
ekipmanlarından dolayı uzaylı gibiler :D
Su işe ilgili her şey beni korkutur
Dikkat etmemiştim pek
Hiç o bakışla bakmadım. Bence çok güzel.
Denizikizi olsa severdik ama…
He he
Korkunç öcü böö
Tövbest gece gece..
Değil. Palet ve adam
Aksine seksi
Bence değil
hayır
Hayır
Evet
Evet yaa
Neresi korkunç