AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Takım tutmuyorum
Allah başka dert vermesin o zaman geçmiş olsun ben ❤️💛
sana verdiği dert daha büyük gibi 😂
Ya bir yürü git altın çamura düşmekle değeri kaybolmaz fenerliler son 10 yıldır kanser oldu başkandan futbolcudan teknik ekipten en kupa gören fenerliyi müzeye kaldırmışlar hatta başarlı bir fener görenin heykeli yapılmış başkda yok
altın çamura düşmüş işte son 10 yıldır 😂😂😂
Taraftarın Gülşen'e desteğinin bunda payı var mı?
Gülşeni sevmiyorum ama tam oturdu 😀
takım tutmuyorum tutmayı da düşünmüyorum hiçbir güçte takım tutturamaz (eski fenerliyim)
nerde koptun 😀
islamiyeti bile bıraktım onu mı bırakmıcam :D
islamiyeti bırakman güzel 😀
sonunda biri tebrik etti beni :D evlenek mi :D anneannemin altınlarını üzerine yaparım :D
ben Türkçüyüm yalnız
o ne demek be :D
yani bir Türkle evlenirim anca 😂
Ben yahudi miyim tamam muhasebeci olabilirim ama bende türküm,:D
Bizde Fener dışında takım tutulmaz, dördüncü nesildir böyle.
sen fenerliysen bende fenerliyim
hadi bakalım 😀
Vay hoş geldin aramıza Fatma hanım
Fatoş ismim yalnız ama hoş bulduk😀
Özür dilerim bazen Fatma Fatoş diyorlar ya öyle sandım
yok direkt fatoş bu
Anladım Fatoş hanım Fenerli olduğunuza sevindim
şu rusya ukrayna olayını unutayım bari
Neden artık peki?
Helal olsun alnından öpüyorum seni 😀
öp alnımdan 😂
😂
Galatasaray
fenerliyim
Geçmiş olsun.
galatasaray tabiki baska takim mi var
Daima Fenerbahçe
Beşiktaş canım
Fener
Göztepe
Göztepe derken? Göztepe de Kadıköy de yalnız
Senin fenerbahçenden daha büyük bi takımdı bi zamanlar İzmir takımı siz bilmezsiniz
Fener ülkenin ilk takımı yalnız 😂
1903-1905-1907 baya ilk :d
göztepe 1923te kurulmuş Fener 1907de
pardon 1925 göztepe
Tamam ofsaytı bile bilmeyen kardeşim sensin
Aynen doğum tarihimiz muş
ya boş yapma şu izmirlilerin kompleksinden bıktık ya
Kısa kes
o yıllarını yazdıklarının 3ü de İstanbul takımları. siz 20 sene sonra kuruluyorsnz bu neyin havası yahu
Daha önce kurulması ondsn daha büyük takım olduğu anlamına gelmiyo git araştır tarihi biraz futbolun fsini bilmiyosun ne bıdı bıdı yaptın ya
tamam kardeş, az ötede yaşa şu kompleksini. göztepe dediğin yer İstanbul'da bir semt sadece. kimse tanımyor başka türlü 😂
Yalnız bir fenerli olarak olum Göztepe İzmir takımı biraz araştır istersen ilgi çekmek için boş muhabbet yapmış Fatoş ablam
Yaptığım yorumu da silmiş ergen
ya kızım sende ayrı hasta çıktın. yok fenerli olunmazmış doğulurmuş. holigan mısın nesin bir yürü git bana zıt düşmek için kendini paralama.
Fatoş mesaj kutunu aç bi.
burdan yaz ya, korkup gizlendin bir de
Korkmak değil tartışma sevmiyorum
Her türlü haklı çıkartırım kendimi sadece düşmek istemiyorum sana 2 saat açıklama yapıp
tartışma o zaman. manipüle ettiğin de ayrı sinir oldum sana yoksa bana ne ne takımı tuttuğunda. 20 sene sonra kurulmuş bir takımı daha büyük göstermek saçmalıktır. üstelik ülke, hatta dünya genelinde göztepe hayranı kaç insan var acaba. komik kıyaslama
80 bin kişilik fenerbahçenin stadından büyük stada sığmayıp dışarda bağırıp destekleyerek kadar büyük bi takım ve taraftar. 2. si türkiyede ilk şampiyonlar liginde yarı final oynamış takımdır. Sen nerden bilicen yeni yetmesin babana sor mesela ego yapma baba göztepe diye bi takım duydum geçmişte nasıldı diye sor, gs fb bjk bunlar yanında çöptü önceden Göztepe izmirdir taraftarı en fanatik en cefakar taraftardır amatör liginde bile 60 bin seyirciyle takımını destekleyen bi taraftarı var, fenerbahçe değil amatör lig süper ligte bile başarısız olsa 60 bin taraftarın yanından bile geçemez senin tanımadığın takım türkiyenin en büyük 3. İlinin en büyük takımı taraftarının fanatikliği büyüklüğü ülkeye nam salmış gelmiş kuruluş muhabbeti yapıyo. Fenerbahçe barcelonadan önce kurulduysa ondan iyi mi oluyo bi bok bilmiyosun kısa kes dedim yazmak istemiyorum ama damarıma dokundu yeter
ya allam ya. hadi kalk da bir anket yap fbyi mi utuyorsunz gztpyi mi. sonuç önemli. gerisi umrumda değil.
Amatör ligte bile takımını destekleyen, 80 bin kişilik stadı dolduran, amatör liginde dünya taraftar rekoru kıran takım. Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynarken stadda 60 bin kişi taraftarı vardı Göztepe amatörde 80binlik stada sığmadı. Farkı anlayabilcek kapasiten yok ama olsun. Bu arada fenerbahçenin başarısı daha yüksek. Ben şu an değil bi zamanlar fenerden daha iyiydi dedim bıdı bıdı konuyu şu an daha iyi demişim gibi sektiriyosun. Tuttuğun takıma bile yeni geçiş yapmışsın dönek takımdan taraftarlıktan haberin yok uzattında uzattın hadi eyvallah
Yorumu kökten kaldırsana sıktı
ben hiç takım tutmadım ki ne döneyi 😂😂😂 ne saçma kafalarınız var ya. kompleksin dibini görmüş haatalık boyutuna geçmiş
Şu tartışmauı futbolu anlayan biriyle yapmadığım için kendimden utanıyorum şu an
Aynen işte bizdeki takım sevgisi hastalık, stadına gitmediğimiz takım yerine kendi şehrimizin takımını yüceltiyoruz sil hadi yorumu komple :)))
ya bir git. ben hayatımda göztepeyi tutan biriyle karşılaşmadım 😂😂😂 sizinki şehir içi takım sevgisi sadece.
Tamam babana sor işte akşam sadece dediğimi yap göztepe bi zamanlar nasıldı de bilir en futbolu bilmeyen adam bile o yılları gören kişi bilir şimdi sil yorumu kökten hadi yavrum
Mesaj kutunu açsana sana ses atacam
babam fizik profü. sanmıyorum futboldan anlayacağını 😂😂😂😂
Futboldan anlamayan bile şu an gsyi fbyi biliyosa mesela sen:) babanda o zamanlar göztepeyi duymuştur yavrum, mesaj kutunu aç son kez söylüyorum
Fenerbahçe
Fenerbahce
Takım tutmuyorum
Feneer