Yaptıgım yemekler de harika herkes bayila bayila yiyor istedigimin yanında yer icerim bu seni ne kadar ilgilendiriyor kiskanca bak millet parayla protez yaptiriyor bu da gelmis millete salliyor allah bilir sen daha tuvlet yaprken gtünü yikamiyorsundur
Kb ama önce saygıyla konuş lütfen hatsiz gibi konuşma kb ama eğer erkek olsaydım senin o tırnaklarına baksam midem kaldırmaz yüzüne bakmaya kb benim kadar temizlik hastasını bulamazsın bebeğim şimdi iyi geceler senden ricam git saygılı olmayı öğren
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bişey sorcam yargılamak için kesinlikle yazmıyorum ama sizin nasıl mideniz kaldırıyo o tırnaklarla yemek yemeyi acaba merak ettiğim için soruyorum
Yemek de yiyorum yemek de yapıyorum
Mideniz neyse lütfen kimsenin yanında yemek yapmayın
Yaptıgım yemekler de harika herkes bayila bayila yiyor istedigimin yanında yer icerim bu seni ne kadar ilgilendiriyor kiskanca bak millet parayla protez yaptiriyor bu da gelmis millete salliyor allah bilir sen daha tuvlet yaprken gtünü yikamiyorsundur
Kb ama önce saygıyla konuş lütfen hatsiz gibi konuşma kb ama eğer erkek olsaydım senin o tırnaklarına baksam midem kaldırmaz yüzüne bakmaya kb benim kadar temizlik hastasını bulamazsın bebeğim şimdi iyi geceler senden ricam git saygılı olmayı öğren
Dalga mı geçiyorsun? Böyle erkek eli mi olur. Ellerin tam kız eli gibi
Buradaki el soru soranin eli degil sanirim, eli böyle olsa niye sorsun ki, o olmak istedigi elin fotoğrafını koymuş
Biraz büyük gibi ama çok kaba gözükmüyor bence
Kızlara sorduğunu belirtseydin yorumlamazdik. Kapat o zaman erkek yorumlarina postunu
Büyük mü sensin büyük terbiyesiz
Terbiyesiz mi? Senin gibilerle gerçekten terbiyesizce konuşmak lazım ama bana yakışmaz. Vakit kaybından başka bir şey değilsin...
Herif kapa ceneni
Ahlak yoksunu seni
Bir kadini tanimadan ahlakina dil uzatacak kadar seref yoksunu acizin tekisin pislk seni
Kullandığın kelimeler ve üslubun seni tanımamam gerektiğini gösteriyor zaten. Seni tanımıyor olmaktan çok memnunum
Hooosssttttt
Incelmez de ben begendim elini yani abartacak bisi yok.
Ha gerci ben iri seviyorum biraz
Elin güzel sacmalama.
Güzel güzel elin 🙃
Ellerin gayet güzel.
Parmağın kaç cm bide el büyüklüğün
Cok uzun
yeterince ince zaten
Yalamak isterdim