Spor Nicole 55 yaşında kaslarıyla poz verdi, sizce kadınlar kaslı olamaz mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor 55 yaşında fitness yapan Nicole bir spor dergisine poz verdi? Kaslarını nasıl buldunuz? Güncellemeler+1 yıl Guncel Nicole 55 yaşında kaslarıyla poz verdi, sizce kadınlar kaslı olamaz mı? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Çok kötü duruyor kadın dediğin hafif yağlı etli olur ya da zayıf narin güzel bir fizik fazlası çok itici bence 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olamaz mı tabi ki olabilir ama ben kadın ve erkekte çok kası çekici bulmuyorum yakıştıramıyorum… zevk meselesi saygım sonsuz.. 0 0 Yorumla
hafif_meraklı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl 😳 ben 25 yaşındayım ve 53 kiloyum kadın beni kucağına alsa taşır 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olabilir tabikide olmaz diyenler zihniyetsiz ve geri kafalı cahil insanlardır 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kaslı kadın itici değil mi kas erkeğe yakışıyor bence 0 2 Yorumla Eysenemcik +1 yıl Hayır kadinlarada yakisiyor Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Tabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım. Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sert kollarım ama çok sıkarsam biraz çıkıyor ben sevmiyorum böyle kas istemem 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kas mı ben orada kas göremiyorum. Keşke bu kadar zayıf olmasaymış 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Olur da ben fazla kas seviyorum. Kadın kendisi seviyorsa bu onun kararı 0 0 Yorumla
TrevorPhilips00 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl olmuyor yaw çok abartı, gözü ısıran bir şey var. Bence çok hafif kararında güzel. Millet yazıyor çık güzel şart çurt, gerçek olun biraz. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. iyi durmuyor 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olabilirler ama ben kadınlara kas yakıştırmıyorum 0 0 Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Kadınlar zarif olur mk neyin kafasını yaşıyorsunuz 0 4 Yorumla lidax +1 yıl Tercih knk Yorumla Zırrrdelii +1 yıl Kaslı kadını tercih edende zevk te yoktur Yorumla lidax +1 yıl Sus knk Yorumla Zırrrdelii +1 yıl Tm sustum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sağlam kas yapmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok kötü duruyor kadın dediğin hafif yağlı etli olur ya da zayıf narin güzel bir fizik fazlası çok itici bence
Olamaz mı tabi ki olabilir ama ben kadın ve erkekte çok kası çekici bulmuyorum yakıştıramıyorum… zevk meselesi saygım sonsuz..
😳 ben 25 yaşındayım ve 53 kiloyum kadın beni kucağına alsa taşır
Olabilir tabikide olmaz diyenler zihniyetsiz ve geri kafalı cahil insanlardır
Kaslı kadın itici değil mi kas erkeğe yakışıyor bence
Hayır kadinlarada yakisiyor
Tabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım.
Sert kollarım ama çok sıkarsam biraz çıkıyor ben sevmiyorum böyle kas istemem
Kas mı ben orada kas göremiyorum. Keşke bu kadar zayıf olmasaymış
Olur da ben fazla kas seviyorum. Kadın kendisi seviyorsa bu onun kararı
olmuyor yaw çok abartı, gözü ısıran bir şey var. Bence çok hafif kararında güzel. Millet yazıyor çık güzel şart çurt, gerçek olun biraz.
iyi durmuyor
Kadınlarda kas çirkin duruyor 👎🏼
Olabilirler ama ben kadınlara kas yakıştırmıyorum
Olabilir gayet güzel.
Kadınlar zarif olur mk neyin kafasını yaşıyorsunuz
Tercih knk
Kaslı kadını tercih edende zevk te yoktur
Sus knk
Tm sustum
İtici olmuşsun teyzem
Ondaki kas bendede var
Kasa bak be