AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Yaptığı hareket tutarsız ve gereksiz bir hareket olmuş
Müslümanlık böyle bir şey değil bu cehalettir. Böyle bir inanca katılmıyorum..
Ne alaka tutumak zorunda mı. Ayrıca Müslümanlık nasıl bir şey? Hoca mısın? Bir kadın ve bir erkeğin el ele tutuşmasında sakınca yok mu islamda
Oyunun kuralina uyamayacaksa oynamasin?
Kazandıgı için elini kaldırmamak oyunun kuralımı
bir tepki vermiyorum, inanca ve fikirlere özgürlük.
orada yüzler kişinin önünde boks yapması da günah aynı mantığa göre... show yapmış bence
Boks yapmanın nesi günah? Kızın gözükmesi haram yerleri kapalı.
Resulullah (sav) buyurdu ki:
"Yemin ederim ki, kişinin başına demirden bir çivinin çakılması, yabancı bir karşı cinse dokunmasından daha iyidir."
(Taberani, Mecmau’z-Zevaid, 4/326/h. no: 7718)
Yaratıcının böyle saçma kuralları olmadığını algılayabildiğim için şanslıyım
Öncesinde de böyle yapmışsa ve sorun yaşamamışsa saygı duyulmalı
İnanca saygı duyulmalı fakat her şey günah ile ölçülecekse boks da yapmamalı o zaman.
Spor yapmanın günah olduğuna dair bir ayet ya da hadis yoktur. Ayrıca kızın gözükmesi haram yerleri kapalı.
@Yaliasa spor yapması günah değil ama bahşedilen vücuda bile bile hasar verecek sporu yapması günahtır normalde, bundan bahsediyorum. “Kendi ellerinizle kendinizi tehlikeye atmayın.” (Bakara, 2/195). Bu da demek oluyor ki boksun başta beyin olmak üzere vücudun belli yerlerine verilecek zararı bile bile o sporu yapmaktır. Bu arada ben yobaz falan değilim, mevcut duruma göre onu yapıyorsa buna da uymalı o zaman bu durumda diyorum sadece, yoksa çok da beni bağlamıyor.
Saçma bence. Maç gereği o yapılır. Sonra niye müslümanlara ön yargı var oluyor
Saçmalık, madem o kadar müslüman orada ne işi varmış
Ne alaka spor yapmış kız
Eline erkek eli degmemesi gerektigini söyleyen kitapta, erkeklerin dikkatini çekmemesi gerektiği de yazıyor çok alaka yani
Spor yapmanın günah olduğuna dair bir ayet ya da hadis yoktur. Ayrıca kızın gözükmesi haram yerleri kapalı.
Bu kızı binlerce erkek izliyor mu ringe çıkınca?
Bunun yorumu insanlara mı kaldı o ne istiyorsa onu yapar bırakalım herkes istedigi inancı istediğı inancsizligi istediği gibi yaşasın hoşgörmek gerek herkesi , istediği gibi yaşıyor diye horgörmektense...
Herkes yargılamaya başlamış yine 🚬
Kazanmış tebrikler hareketleri yaptıkları ve yapmadıkları onu ilgilendirir saygı göstermek lazımm ☺️
O kadar aşırıya kaçacak kadar müslümansa dininin orada yarışmasını istemeyeceğini de bilmeli
Biraz abartı geldi fakat demekki dini anlayışı bu
Kız yenilmiş trip atıyo aslında sgjhf dinle alakasi yok
@HoşafAğızlı shxhjsjxh soru da kazanmış diyor🤧
Burdaki her soruya inancaksan ooo 😂😂 orjinali bu 3:09 uncu dakikaya bak sj
https://youtu.be/pux1uj8fHBo
@HoşafAğızlı aa bi de bu aylar öncesinin olayı dbhdssbxudv
He ya sorma haberimiz olmasa bizi ayakta yicekler sgihgff
Gerçi sen yenmişin ama olsun işin neresinden dönsen kardir sfgjg
@HoşafAğızlı tabii sksgdhdaw
Teşekkürler 😂😊
Rica ederim her zaman 😆 sfdfhjjg
İnancına bağlılığı gereği herkesin kendi tercihi saygı duymak gerek
Erkeklerin onu izlemesi de İslam'a göre haram değil mi?🤨
Abla sen baya bi islamla ilgin yok boş ver sen
@ibrahimfurkan34 niye İslam senin tekelinde mi sivri zeka?
Bilgin yok çünkü
@ibrahimfurkan34 dört kutsal kitabi da okudum çok mümin kardeşim 😉
İyi yaptın nerde yazıyor kadına bakmanın günah olfugu
@ibrahimfurkan34 yobaz misin oğlum sen ben bu kadının düşünce yapısına göre o da haram olmalı diyorum
Ulan bende yenilen küçük düşmesin diye yaptı sanmıştım. Yine saçma sapan bir konuymuş
Yapmasın bu sporu o halde kuralları var kendi için esnetilmez dinine saygımızı var da
Hakemde ayağından tutup kaldırsaydı işi bilmiyorlar
Zihniyet cenabet olunca böyle şeyler normal bir kere oyunların adı bile gereksiz ayırımcı.
İslamda Yabancı erkeğe dokunmak haram müslüman bir kız ve seçtiği dinin emirlerine uyuyor çok normal değil mi bu yani
Herşeyde özgürlük istiyorlar işte bence kadının böyle bir şey yapması da kendi tercihi kimse yargılayamaz
Ben olsam böyle bir şey düşünmezdim ama bu onun inancı ve onun kararı kimseyi ilgilendirmez beden onun bedeni bize ne?
Milletin inancı düşüncesini sorgulamaktan vazgeçtimiz gün insanız
Ne tepkisi tercihine saygı duyulacak bu kadar basit elini kendisi de kaldırabilir
Senin dinin kadının boks müsabakasına katılmasına izin vermiş mi peki? Dine uyacaksan orada işin olmamalı zaten. Bunların kafası o kadar karışık ki beyinleri yanmış.
@Yaliasa ya ya tabi yoktur
Varsa bana at, yoksa var deme.
@Yaliasa ya bir yürü git işine kadını kara çarşafa sokuyorsunuz kalkıp dediği lafa bak ya. İşim gücüm yok buna muhammedin zırvalarını atıcam bir de. Pembeli hesap açıp abazanlık yapcağına git muhammetin zırvalarını oku
Sen önce git ananı Hazreti Muhammed’in elinden kurtar Hazreti Muhammed senin ananı cariyesi yapmış sen hala burada kızlarsoruyorda takılıyon
@Yaliasa aha işte foyası meydana çıktı müslümanın. Muhammedin cariyelerini bilecek kadar pisliğin farkındasın. Bir de ilk bildikleri milletin anasına karısına küfretmek. Hoşgörü diniydi dimi bunlarınki. Kadın hesabı açan kıllı maymun müslüman.
Muhtemelen islamı internette ayetleri tartışanlardan görüp ateist olmuşsun kuranın kapağını açıp hem türkçe hem arapça okumadığını düşünüyorum kuran okumayıda öğrenmedin hiçbi zaman yüksek ihtimalle okumadığın bir şey için sadece işine geleni almışsın çarşafa sokuyolar diye ama yinede sen bilirsin ssnin için Allahın bi sözü var onlar sağır dilsiz kördürler onlar hayvandanda aşağıdırlar diyor bende buna katılıyorum okumadığın bir şey için yorum yapma cahilce cümleler kurarsın gülünç duruma düşersin
@ibrahimfurkan34 srn okumamılsınfır. Ben dedem nenem hacı. Kuranı okuduktan sonra karar verdim onun ilahi bir kştap olmadığına. Ona cahiller ve korkaklar inanır sadece. Muhammedin evleneceği karı, alacağı ganimet, kim kimi nasıl öldürür nasıl döver vs olan bir kitap o güne ait o günün heriflerinden biri tarafından yazılmıştır. Bunu anlamayıp birmde huzurlu irfan rollerine bürünüyorsunuz. Pedofil peygamberinizi neden sevdiğiniz belli. Çocuklara tecavüz eden ahlaksızlarsınız
Böyle yapacaksa katılmasın. Boksör olması çok mu gerekli de orada şov yapıyo. Beyinsiz
özgürlük cart curt dedikten sonra kadınların hem cinslerine yaptığı açıklama. Herkesin inancı kendisine ayrıca kimin ne yapacağına karar vermen muazzam. Seni gidi üst akıl
Zorla mı yarıştı? Uymuyosa katılmamakta özgür. Herkes onun keyfine isteklerine göre şekil almak zorunda değil. Bizde onun mahallesine gidince özgürlük deyip götümüzü açmıyoruz. Özgürlük sadece bunlara var abuk subuk davranma özgürlüğü. Zorla gitmediği yerin şartlarına uyacak
sence zorla mı yarışmış? Ayrıca herhangi bir kimseyi kendi keyfine göre zora sokmamış, Mahalle olayı ne alaka onun mahallesi ne alaka neden bu kadar ayrıştırıcı bir dil kullanıyorsun ayrıca senin popon istediğini yaparsın. Şartlara uymuş ki şampiyonluğu iptal edilmemiş.
Özgür işte. Abuk subuk davranmakta özgür
özgürlük kavramından neyi anlıyorsun bilmiyorum ama kimseye zararı yok gibi sence de öyle değil mi
Zararı yok. Saygı duyulacak bir şey de yok. İstediğini yapmakta özgür ama ben beyinsiz olduğunu düşünüyorum
yapma kardeşim ya böyle düşünmene saygı duyuyorum ama üzüldüm
Sen kadın düşmanı bir cahilsin! Kadınla boks da oynar futbol da. KARIŞAMAZSIN!!!
ben mi?
Erkek değerse bacım olup kirleneceğini düşünen kadın oynamayıversin
@kahvelekesi hayır sen değil, kadın düşmanı kadına söylüyorum.
Peki yaliasa şeriat seni 4. karı olarak satıp bir de üstüne sünnet etsin. Ben saygı duyarım herkesin dini kendine
sayın görüş sahibi içindeki güzellikler ve hoşgörü kadar bir hayatın olması dileği ile sağlıcakla kal
Teşekkürler kahvelekesi
Dostum, benim kimle evleneceğime sen karışamazsın. Ortaçağdan gelmiş maymunlar gibi davranmayı kes.
Üf peki beyinsiz
Olabilir ne olacak herkes kabul etmek zorunda değil
Haklı ahlaklı kadinmış acik saçıklar gibi onun bunun kucağına gidecek birisi değil
Bence doğru olanı yapmış
Kişinin kendi hür iradesiyle yapılmış bir davranış
Hakem hükmen mağlup ilan etsin.
o sporun her türlü kuralına uyup sadece törendeki bu olaya mı takışmış..
hiçbirşeyden de eksik kalmayayım ama benim canımın istediği gibi olsun ha
Talihsiz. O kadar hassassan girmeyeceksin bu işlere. Kabalık ve yobazlık.
İnancın sana bunu emrediyorsa o ringe çıkman da inancına ters düşüyordur.
Abartı bence bu kadarda değil o kadar insan herşeyini görüyorda o mu hatam kaçıyor
Basın kapalıysa orada ne işin var ozaman! Saçma sapan işler. Diskalifiye edilsin. Men edilsin
Adabi muaseret geregi kadin elini uzatmadan erkegin elini one cikarmasi uygun degilken. bir kadinin uzerine kendi degerlerini hice saymaini beklemek hic etik degil zaten
Abartı gösteriş beyin yıkama
İyide herkesin içine çıkıyorsun namahrem. herkes görüyor seni.
Gözükmesi haram yerleri kapalı.
Resulullah (sav) buyurdu ki:
"Yemin ederim ki, kişinin başına demirden bir çivinin çakılması, yabancı bir karşı cinse dokunmasından daha iyidir."
(Taberani, Mecmau’z-Zevaid, 4/326/h. no: 7718)
@Yaliasa evet ama sonucta orada bir sürü namahrem var
Evet, namahremlerin görmesi haram olan heryeri kapalı.
@Yaliasa peki o zaman. burada milletle polemiğe girme boş ver anlamayan insan zaten anlamaz üstüne hakaret eder.
Haklısın kardeşim, girmek anlamsız. Maalesef halkımız gelişemiyor.
@Yaliasa at gözlüklü ne kadar gerçekçi mantıklı konuşursan konuş işlerine gelmez hakaret eder. sonra sağda solda saygı bekler. gavur bile bu kadar yapmıyor
Bizim ülkemizin dört bir yanı camilerle dolu. Bu ülkeyi kuranlar ezanlarla kurdular. Neden tuhaf geliyor? Siz Müslüman değil misiniz?
aman sanki o da ona çok meraklıydı ya. saçmalık
Ona erkeğin içinde maça çıkınca sorun yok. Ama hakem elini kaldırmak isteyince günah? Bu kadar muhafazakarsan o maça da çıkmayacaksın.
ne alaka dışarı da çıkmasın o zaman
öyle bi kural yok
Asıl senin dediğin ne alaka? Ben de sporcuyum müsabıkım ve kapalıyım. Giydiğimiz kıyafetler de islama aykırı.
bedenini sarmadığı göstermediği sürece değil
İslamın gerçek gerektirdiği şeylerden bahsediyorum. Kendimize uyarladığımız şeylerden değil.
git daha iyi araştır o halde
pantolon niye yasak onu bi öğren ilk
Ne anlatıyorsun ya? Pantolon yasak diyorsun sporculukta etekle maça girme mi var?
pantolon dediysek dar olanları hiç mi tesettür kıyafetlerine bakmıyon
nasıl kapalısın lan sen uydurma
Hahahahhaha niye yalan söyleyeyim saf mısın kdkskskdmdmdmdmddk
daha tesettür ne bilmiyon
Bize saygı duymak düşer istediğini yapar ve doğru olanı yapmış
Kendi inancının şartlarına uyuyor saygı duyulmalı.
ya kız kaybetti diye elini kaldırmak istemedi, müslüman olduğu için değil
Bana çok gereksiz duyarmış gibi geldi, müslümanlıkla çok bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bu kadar inançlı ama boksör olması ilginç hepsi gösteriş allahı kandırdığını sanan insan grrupları
Böyle elini tuturmayanlarin çok adamın nelerini tütünü duydukta gordukte
Herkes kendinden sorumludur
İstisnalar kaideyi bozmaz
Bacın tutar o kesin
Lan git gece gece
Olabilir gayet doğal bir hakkı.
O zaman bu sporu yapmasın. Cehalet işte.
çok bilmiş pinky cahil sana sana denir git kuralı iyice oku gťünden anlayıp yorum yapcağına sonra konuş yarım yamalak okuyup ahkam kesme
anca engel atarsın zaten ödlek şey tartışacak beynin bile yok
Olabilir, haber değeri bile yok.
Off bu ne cahillik arkadaş
boş yapma asıl cahil sizsiniz
Dini yaşamak cahillik vücudunu herkese pazarlamak yatmak oranı buranı göstermek çağdaşlık :)
Hayır demek istediğim adam elini kaldırdi diye hemen namusu gitmis mi oluyor apaçık duyar kasmis
Tepki vermem gerekmiyor ki herkesin kendi tercihi
Bana biraz şov gibi göründi
katılmayacaktı o zaman
Ne alaka niye katılmasın?
Bayan kizimiz hakli galip gelmistir. Olay bitti
bir de bayıl istersen feriha
İnancı gereği birinin yuzune de vurmamali.
Kendi kafasına göre yaşıyorlar işte
Boks helal çünkü. Kuranda geçiyor.
Malliktan başka birsey degil
O kadar hassasiyetin varsa orada ne işin var. Boş