Fitness yapmak istiyorum ama bulunduğum yerde az salon var. Karışık olan 200 TL daha ucuz ama orada erkekler bakar eder mi bilmiyorum? Kadınlara özel olan 200 TL daha pahalı ama daha mı rahat olur?
Not: Görsel bana ait değil.

Fitness yapmak istiyorum ama bulunduğum yerde az salon var. Karışık olan 200 TL daha ucuz ama orada erkekler bakar eder mi bilmiyorum? Kadınlara özel olan 200 TL daha pahalı ama daha mı rahat olur?
Not: Görsel bana ait değil.
Erkeklerin olduğu bir yere gelen kadını da anlamadım bir türlü. Yıllardır çeşitli spor salonlarına gittim. Karma olan her ortamda bir problem çıkıyor. Bir salona yeni kayıt olmuştum. Ne zaman gitsem ayni kiza denk geliyordum. Saatlerimi değistiriyorum. Yine geliyor. Salonda kimseyi tanimam birileri haber verip geliyordu sanırım. Ben bench te agirliga konsantre olurken kiz onume gelip squat yapiyordu. Bir daha da gitmedim. Böyle sacmaliklara ayiracak vaktim yok. Bu yüzden spor salonlarında karma olmasını her tip sacma sapan insanların bulunmasını sevmem. Parayı verdigin yeri ortamı birkaç sefer görüp üye olmak daha mantıklı.
Bence orada mutlu olmazsın. Sonuçta sağlıklı yaşam için gitmiyorsunuz ki spora. Kadınlar için olan bölümde kime spor yapacaksınız. Bırakın Allah aşkına ya kadınından erkeğine hepiniz ilgi içim gidiyorsunuz İnstagram spor yapan kızların reelsiyle doldu
Eyerki erkekler bakar rahatsız olucaksa bence fazla ver kadınlara git bende 3 ay oldu başladım kadınlar beni yoldan çıkartır diye sade erkekler olan yere yazıldım 🤣🤣
Kadınlara özel yere de gittim daha önce ben böyle rezil bir ortam görmedim erkekler konusunda boşuna endişe ediyorsun adamlar kendi kaslarını seyretmekten başka bir şey göremiyor arada nadiren çıkıyor
@Sefo_sefo öncelikle çoğu kişisel temizliğine dikkat etmiyor o feraceler çıkınca oluşan kokunun tarifi yok yine aynı şekilde yataktan kalktıkları giysilerle gelen var kadınların olduğu salona genelde ev hanımları geldiği için dedikodu gırla hiçbirinde işimi bitireyim alet de başkasının işi vardır düşüncesi yok ayrıca Suriyeli kadınlar erkeklerinden daha çok spor salonuna gitmeyi tercih ediyor onları saymıyorum bu örnekleri sana daha da arttırabilirim
Cevap
66Cevap
Senin kararın gidebilirsin tabi ki
Bakarlar. Bakmaları rahatsız etmemeli bence dozunda olduğu sürece. Yaşadığın yerdeki insan profilini az çok sen biliyorsun. Sarkıntılık ederler mi? Ederler diyorsan diğerine git. Güzel ülkeme bak kadınlara özel spor salonu diye bir şey var. Ah ahh kurtulmak istiyorum artık resmen ya
Daha rahat spor yapabileceğin yere git. Oraya nasıl tipte insanların geldiğini bilemem ama erkeklerin tacizine uğrama ihtimalin var. O yüzden kadınlara özel olanı seçmelisin, ben olsam öyle yapardım
Normalde dışarı çıkınca da bakıyorlar değil mi aynı hesap ama orada yanlış bir harekette bulunursa ağzını dağıtacak erkeklerde bulunur korkun olmasın yani
Bazılarını bilemem ama ben ve benim gibi belli bir hedefe ulaşmak için gelen erkeklerin umrunda olmazsın ama için rahat edecekse 200 lira fazlada verebilirsin.
Sen spor yaparken merhaba felan derler, eğilince popona bakarlar. Arkadaş olmaya çalışırlar sen kadınların olduğu yere git.😊
Karışık olana git sana yaklaşanada spor olsun diye üstünde boks teknikleri denersin bir sağ kroşe bir sol haydi be burnunu ıskaladım
Bence en dogrusunu edersin. Sadece kadınlara ait olan yere git fazla olsun boş ver rahat rahat sporunu yap.
görselin sana ait olmadığını biliyoruz faraceli hanım :D bence evinin bahçesinde yap sporu daha ıyı olur
Karışık olması illa bakması anlamına gelmiyor ben şahit olmadım o tip ortamlarda hayvan gibi bakmazlar. Rahat ol orada senden çok var
Her erkek bakar, ama abartı bakması ab2zanlığa kaçar,
Evet kadınlar bizim çiçeklerimiz :D :D
İlla ki bakarlar paran varsa kadınlara özel olana git rahatsız olucaksan yani kesin bakan olur haberin olsun
sana bağlı bu durum erkekler tabi ki bakar :) rahatsız olacaksan kadınlara özel olana gitmen daha mantıklı
Evet kesinlikle ona git. Tombulken ilk spor salonuna gittiğimde erkekler bana senin yerin burası değil burger kinge git dercesine bakıyolardı
Allah belalarını daha da hırslandirdılar
@dertlidr erkekler leştir hiçbir kız kilolu bir erkeğe sen burgere git demez
Valla 200 değil 400 ver bayanlara özele git. Ben utanıyorum karma spor salonuna gittiğim için. Yani bukadar aç olunmaz ! Cidden erkekler şeref yoksunu
200 TL fazla verin bence.
Erkekler kesin bakar. İster istemez siz de bakarsınız bence.
burada karılı erkekli salon yok, sen yinede kadınlı olana gitt
davarr gibi gözlerin altında spor yapacağına
rahat spor yaparsın hiç olmazsa
bulunduğun semt nasılsa orasıda öyle olacak emin ol
Erkeklerin olduğu yere git daha iyi Spor yaparsın çünkü genelde gönüllü hocalar olur
Bence mantıklı rahat edemiceksen boşa para veriyosun
Ben olsam sadece kadınların spor salonuna giderdim.
Erkekler biraz bakar sen yüz vermeyince bakmaz. Boşuna kendinizi kasmayın.
Bence 200 fazladan ver kafan rahat etsin çünkü belli ki bu konuda endişelerin var
Niye 200 tl daha fazla kizin vajinasi gogdu var diye mi
Bence sana neresi rahat hissettirecekse oraya git :)
Spor yaparken insanlar nefes almaya zaman bulamıyor bakmazlar.
daha rahat ediyorsan s.. kiyim parayi ver gitsin... bir daha mi geleceksin dunyaya..
Rahatını ve paranı düşünüyorsan bence 200 TL verilir. Ama en önemli şey istikrar
Erkeklerin bakışlarından rahatsız olursan daha mantıklı.
Bu ülkede cinsel açlık abazalık bitmediği sürece kadınlara özel salona gitmen en iyisi
Valla ben de sırf erkek salonu olsa oraya giderim ne yalan söliyim 😁
Konu para değil kendine yatırım yapmak 200 de verilir 300 de
Valla bizi alırsalar ben 500 fazla vereyim de geleyim bende anmsmsms
Daha mantıklı erkek bakar tabiki ama 200 fazla olması sacma. Indirim iste
Kimse kimseye öküzün trene baktığı gibi bakamaz çünkü kalabalık oluyor
Bizim burada erkek kadın ayri salonlarin da fiyatlari ayni bence erkek kadin ayrı spor salonlari daha iyi daha rahat
Spor yapan adam kadin bakilmasindan rahatsiz olmaz ;)
Bana kimse bakmıyor tipszim ama yine de rahatsız edici şortlu sütyenli spor yapmak varken karışık yerde uzun tayt kısa kollluyla yapamama
Erkeklerin bakmasından rahatsız oluyorsan eğer daha mantıklı tabii
amaç sadece spor ise kesinlikle, bakmak ne kelime mikertirler ilk fırsatta
Oraya gidersen daha rahat edersin şayet kendine sevgili aramıyorsan tabi
200 TL fazla verip diye bir şey yok canım. Sen yine aynı fiyatlarda kadınlara özel bir salon bak. Rahat et.
Spora elen erkeğin seninle ne işi var? Kendinizi bu kadar yüksekte görmeyin. He Bağcılarda gidiyorsan spora sorun olabilir o ayrı
Daha rahat olur ve diğeri kadar kalabalık da olmaz
Yiyecek gibi gözlerden uzak rahıtsız oluyorsan öyle yapmanı öneririm.
onun yerine ne sporu yapıyorsan o aleti al evde yap
Erkeklerde seni bekliyordu
İyi biyere git gittiğine değsin
Ya ne takıyorsun bunları ohooo
mantıksız gereksiz spor yapma spor gereksizdir ...
Bence bakmazlar ya herkes spor yapmak için gidiyor
Kadın buysa evet.. : D
200. tl fazla ve rahat ol ben de
Neden erkekler öcümü
Spor salonundakiler olarak gelsen de baksak diye bekliyoruz
200 TL fazla değil. Olabilir.
Kadınsan sevgılısın kıskanıyorsa daha mantıklı
pahalı değil bence 200
kadınlara özel daha iyi olur
Bakarlar tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?