Spor Spor yapıyor musun? KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet beyler, bayanlar spor vücud a, psikolojiye ve tabiki sağlıya iyi gelen bir şey peki spor yapıyormusunuz? fotolar gelsin? Güncellemeler+1 yıl Güncell Spor yapıyor musun? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet spor yapıyorum 1 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl 👏👏👏
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yaparm 1 2 Yorumla KaanArducc +1 yıl 👏👏👏Hiç denemedim iyi esneklik kazandırıyor diye duymuştum. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet esnek ve mental bir spor Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yapiyom 1 3 Yorumla KaanArducc +1 yıl Kolların maşşalahı 💪💪 Yorumla KaanArducc +1 yıl Var Yorumla samet19997 +1 yıl teşekkürler sende iyisin Yorumla
holinaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evet yapıyorum ama yeniyim yaa 1 3 Yorumla KaanArducc +1 yıl 👏👏👏olsun bir yerden başlamak gerek Yorumla holinaa +1 yıl 🥳🥳🥳🥳 Yorumla KaanArducc +1 yıl Hocam bunu hep görüyorum anlamı nedir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet spor yapıyorum
👏👏👏
Yoga yaparm
👏👏👏Hiç denemedim iyi esneklik kazandırıyor diye duymuştum.
Evet esnek ve mental bir spor
haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yapiyom
Kolların maşşalahı 💪💪
Var
teşekkürler sende iyisin
Evet yapıyorum ama yeniyim yaa
👏👏👏olsun bir yerden başlamak gerek
🥳🥳🥳🥳
Hocam bunu hep görüyorum anlamı nedir?