yakında kiralarla aylık 13 bin tl gelirim olcak sizce nasıl çok rahat bir yaşamım olur mu
Cevabın nedir?
Vay anasını satıyım. Aylık 1000 TL gelirim var. Yemedim, içmedim, karıyla kızla eğlenmedim gittim kendime motosiklet aldım, birikim yaptım. Şimdi ise çocukluktan bu yana en büyük tutkumu yaşıyorum.
Şimdi diyorum ki şöyle 2 bin 500 TL civarında maaş alsam, memur olsam, köşeyi dönerim.
Sendeki 13 bin TL gelir bende olacak 10 sene sonra Sabancıya rakip firmalar kurarım. :D526 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bayan. @onlygirll
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
Aklın yolu bir.
Herkese annesinden, babasından miras kalmıyor. Bazı insanların biryerlerden başlaması gerekiyor.
Benim 1 yıllık maaşım 12 bin TL ediyor. Ben motosikletimi zaten 11 bin TL ye aldım 1 buçuk yılda.
Eğlenmek güzel, ama hayatını düşünmek daha önemli.
Yarın eğlendiğin insanların hepsi bir kenara kalalacak ve sen yine kendinle yüzleşeceksin.
Yarın düzgün bir iş bulsam, az az köşeyede koyarım, eğlenirimde, gezerimde.
Daha 2 gün önce gezmeye çıktım. Bir yemek yedim, bir bara gittim, 20 TL de benzin aldım 70 TL gitti cebimden. Benim 2 buçuk günlük maaşım...
Şu an evlensem, motosikletimi satar düğün paramı çıkarırım. Kötü mü yaptım yani? :D
@onlygirll
Soran+1 yılPara olduktan sonra öyle konuşması zor hem benim babamdan kalmadı hiçbirşey hepsini aklımla yaptım hepsinde emek var 3 yılımı verdim
- +1 yıl
Hakkınla yaptınsa ne mutlu sana. Babadan kalma gibi laf kullanırkende senin açından söylemedim. Durumu özetlemek için söylediğimi anlamışsındır.
Diyorum ya, 13 bin TL olsa aylık gelirim 10 sene sonra Sabancıya rakip firma kurarım diye. Az para olmadığınıda belirteyim diye konuştum.
Aylık 850 TL ile aile geçindiren, çocuk okutan insanlar var, sen gelmişsin 13 bin TL ile rahat yaşantının olup olmayacağını soruyorsun.
Değerlendirmeyi bilirsen gayette güzel bir yaşantın olur.
Gelirin olduğu kadar, giderinde olur. Bu konuda sözüm yok. Ama yinede değerlendirmeyi bilirsen, o parayla herşeyi yaparsın.
Az para değil. ;)
Soran+1 yılo para için yapabileceğimin en iyisini yaptım çok sağol umarım bir gün hayellerine kavuşursun :) sabancı senden korkmalı şimdiden
- +1 yıl
Yapabileceğinin en iyisini yaptıysan, kendinden daha fazlasını bekleme. Zamana bırak ve karşına çıkan fırsatları değerlendirmeye bak.
Umarım söylediğin gibi hayallerime kavuşurum. Sabancıda benden korkmasın, fazla dalga geçme:D
Oraya kadar kısa sürede çıkmak herkesin harcı değil. Belirli bir çevre, birikim, akıl lazım. Yedirmezler adama. :D
Soran+1 yılbence aylık 50 bin tl gelirin dahi olsa sabancıya rakip olman imkansız zaten bende gidişie bıraktım
- +1 yıl
Hayatta imkansızlıklar yoktur. Sadece zor olan şeyler vardır.
Sabancı bir zamanlar simit satarmış sokaklarda.
O zaman bu lafı o söylemiş olsa tüm herkes gülebilirdi. Ama imkansız olmadığını gösterdi. Doğru, ben yapamam belki. Ama imkansız olduğunuda söylemek mantıksızlık olur.
Einsein'a deli dediler. Adam ilkokulda okuma yazmayı dahi zor söktü. Öğretmenleri alın bunu okuldan dedi ve babası bunun gibi bir evlat doğaracağına taş doğursaydın dedi.
Ama o zekasını herkese gösterdi, deli olmadığını kanıtladı. Şimdi o adam tüm baskılara boyun eğseydi, şu an herkes onu deli diye bilecekti. Ama o boyun eğmedi ve neler yapabildiğini gösterdi.
Sana gerizekalısın diyenlere aldırma. Bana deli dediler, atomu parçalayıp ellerine verdim. ( Albert Einstein )
Benim yapamayacağımı söylersen inanırım, ama imkansız olduğunu söylersen inanmam. :)
Laf ebeliği yapmak için yazmadım, hiç sevmem.
Sadece gerçekleri söylemeyi seviyorum o kadar. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAltta yorumda 10 milyar kira veriyorum demişsin Ozaman bir villada yaşıyorsun he ozaman geriye ne kalıyor 3 milyar villada yaşayan zengin bir insan 3 milyar aylık yetermi akıllı olsan 3 milyarlık kiralık bir ev tutarsın 10 milyarlarda Gül'e Gül'e geçinirsin yani bu demek oluyorki sen bu soruyu gotunden uydurmuş oluyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında muhasebecilik okuyordum ve bir işe girdim 3 bin tl lik yani ayda 3 bin tl kazandıran elimde bir miktar para var dı onu işe çevirdim biraz kafayla birlikte o parayı katladım bir dükkan alabildim sonra o işe devam ediyorum yani işe gitmiyorum ama işi yönetebiliyorum birazda şansla ve zekayla aylık yüksek kira getiren bir yere ortak oldum durum bu
+1 yılEger biriktirnesini bilirsen gelirinebgelir katarsin 3 binini harcassn bile yilda 120 bin para gecer eline ona da yeni bir ev alsan... öffff beeee... yerinde olmak istedim... allah hayirli kazanc versin insallah...
06 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol amin umarım Allah sanada verir bende fazla harcamayı düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Amin insallah... zaten o kadar parayi harcamaya kalksan harcayamazsin kolay kolay... sahi bisey sorsam nereden geliyo ki sana bu kadar para birikim mi m8ras mi?
Soran+1 yılmiras değil kesinlikle hepsini kendim yaptım kafamı kullanarak bak altta biri daha var erkeklerden sormuş oraya yazdım özetinin özetini bakabilirsin ordan
- +1 yıl
Iyiymis o kafayi bende kullAnabilirim ins. Vakti geldiginde
Soran+1 yılya herşey kafada yoksa ömür boyu amele gibi gece gündüz çalış bişey yapamazsın
- +1 yıl
Haklisin...
+1 yılÇok iyi bence. Allah can sağlıyla, mutlulukla harcamak nasip etsin inşAllah.
45 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok sağol Allah sanada mutluluklar versin
- +1 yıl
Amin ecmain. Eic içinde teşekkürler :)
Soran+1 yıl:) önemli değil herkez senin gibi değil herkezin aklına farklı şeyler geliyo
- +1 yıl
Ben burdaki insanları anlayamıyorum zaten. ya da benim yetiştirime tarzım farklı.. Bence kimseyi dinlememelisiniz :) Umarım hep mutlu kalırsınız.
Soran+1 yılsağol :) sende
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
118Cevap
Sana göre bu miktar büyütülecek bir rakam değil ama o kadar parayi kredi cekip yillarca ödeyen var. Kücük görmüyorum v. s diosun ama bu rakama da parami bu ya der gibi konusuyosun. Tok açın halinden bu zamana kadar anlamamiş ki bu saatten sonra anlasın.
00 Yorumlaolur tabi usta hemde öok rahat olur milletvekili de 13bin alıyor adamlar kral gibi yaşıyo
14 Yorumla
Soran+1 yılsağol :) o zaman kira getiren yeri satmaya gerek yok
Soran+1 yılsağol :)
+1 yılRahat geçinmen mümkün değil. İnsanlar 1500 lirayla geçiniyosa ben 13 bin lirayla çok rahat geçinirim diye düşünme. Çünkü gelirin neyse giderin de o doğrultuda artar. 1500 lira kazanan biri o ayki ihtiyaçlarını ve isteklerini 1500lira doğrultusunda gerçekleştirir. Sen 13bin lira doğrultusunda.
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında bende 3 bin tl ye alışkınım ama bilmiyorum
- +1 yıl
3 bin tl ile alışıksan büyük ihtimalle rahat yaşarsın ya.
Soran+1 yılzaten satmamaya karar verdim sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞurda sırf gelirini yazmış olmak için bu başlığı açmadıysan beni çin ordusu s... sin çocuk değilsin 13.000 tl nin bal gibi bir para olduğunu ve ülkede çoğu insanın bu gelirin altında olduğunu da biliyorsun kısacası boşsun kardeşim
61 Yorumla
Soran+1 yılya haır sadece satıp satmamak için sordum ne alakası var burdaki kimseyi tanımıyorum kime hava atcam
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGelir değil o resmen KAYNAK... ;) ALLAH ağız tadıyla yedirmek nasip etsin ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılamin çok sağol Allah sanada versin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum tamamiyle sana bağlı. Benim amcam enerji isine girdi aylık 120.000 ordan geliri var ayriyeten 25-30.000 de dükkan kiralari üstelik inşaat ta yapıyor ortalama 30-40 civarı da ordan kazanıyor. Rahat aylık 150-200.000 arası geliri var ama para yetismiyor ve cok huzursuz. Diğer amcamda polis aylık 2700 ile geciniyor cok mutlu sıkıntı çekmiyor. Tamamiyle şahsiyet meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte mesela amcan çok kazanıyor burada kilerden de bana uha çüş diyenler amacana hiç birşey demiyorlar
yuhhh adm gibi yaşarsın... işini bilirsen tabii.. hatta kısa zamanda arttırır bir arabada alırsın.. günümüzde devletin verdiği bursla okuyup, geçinen ve askari ücretle ev geçindiren hiçte azımsanmayacak kadar çoklar.. bilmem anlata bildimmi ? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılantalatabildin sağol :)
+1 yılneyin havası bu anlamadım. Maaşını paylaşana da ilk defa şahit oldum nasılmış diye. Daha çok kazanan daha alçakgönüllü insanlarda gördüm. Mutluluklar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hemen bu önyargı aslında satıp satmamak konusun da fikir edinmek için sormuştum
Sorunun amacı ego tatmini, insanlar 900 tl ile 4-6 kişilik aile geçindirirken bu soruyu sorarak egolarını beslemen çok ayıp olmuş.
21 Yorumla
Soran+1 yılya ne alakası var kaç kişi öyle demiş ben o para için 3 yılımı verdim kafamı kullandım oldu sadece satsam mı diye düşündüm o kadar
www.gazetevatan.com/.../?Sayfa=22 bak bu tam oldu sana :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltam oturdu ama o yüzden hiçbirşey diyemiyorum
+1 yılinsanlar 1000 tl ile geçinirken bu soruyu sormak ayıptır
73 Yorumla
Soran+1 yılçalmadım ya sadece satcaktım vazgeçtim bu soruyla
- +1 yıl
çaldın demedim ki... sadece geiri az olanlarda var unutma... ego tatmini gibi olmuş soru
Soran+1 yılhayır alakası yokama o para için çok şey yaptım kafamı kullandım yani ego tatmin gibi bir niyetim yok sadece satsam mı diye düşündüm
+1 yılAz ticket versinler bide... daşşak mi geciyon l*n p*rno ceksen kazanmassin bu kadar kimi yiyon sen
26 Yorumla
Soran+1 yılköydemi yaşıyosun nerde yaşıyon neler kazananlar var bir bak etrafına 13 bin tl o kadar yüksek bir mevla değil
- +1 yıl
Mevla olamaz zaten mebla olmasin
- +1 yıl
On uc milyar bkere elime gecse ne hayaller kurarim adamin aylik geliri onuc aq.
- +1 yıl
Sizce nasıl iyi bir gelirim olur mu millet asgari ucretle calisiyo soruyo bide sen bana söyle bakayım o isi iki üniversite bitirdim ben bulamiyom sen soyle o isi bana soyle 10 yildir bu sektordeyim 2. Uluslararasi firma satinalma mud almiyo o parayi dal yrrrk
Soran+1 yılsanki bana imkb sin insanların yanlışlarıyla dalga geçmeyi çok seviyosun anlaşılan
- +1 yıl
Ulan @soran sığır. Kız doğru söylüyor. Mevla, yardanin adlarından biridir. Ama doğru, senin olayın para olduğundan, sen o anlamda da kullanmış olabilirsin... Fakat ikisini ayirt edemeyen bir cahilsen, desene bizler boşuna okumuş...
Bu günlerinde mutlaka birikim yapmalısın. Yaşam şartların nasıldır bilemem ama Normal şartlarda yeterli bir tutar. Tek tavsiyem standartlarının üst sınırına yakın olma.
00 Yorumla
+1 yılÇok da yüksek bır miktar değil ama idareli kullanmasını bilirsen biriktirerek tekrar yatırım bile yapabilirsin😊
09 Yorumla
Soran+1 yılbenimde düşüncem o zaten sağol
- +1 yıl
Yetmiyor demedik çok yüksek bır miktar değil en azından bana göre @ÜWİT35
- +1 yıl
Senin ne kadar aylık gelirin Tırtıl
- +1 yıl
Arkadaslar amacım kimseyi aşağılamak değil lütfen napicaksiniz benim gelirimi anne baba parası yiyorum zaten
- +1 yıl
@The_Random
- +1 yıl
çok saçma bire cevap geldi ergen kardeşimizden :D :Dd
Soran+1 yılhemen kızmışsınız belki de ona göre azdır daha çok kazanıyordur
+1 yıl13 bin tl gelir olsa yılda 150bin tl bulur gelirler tabi giderler olcak ama bu parayla yapılmıcak bişe yok en başda hic çalışmam çalıştırrım parayı tatil gezmek dolaşmak canım ne isterse yaparım
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman olduğun yerde sayarsın ben böyle yapmadığım için oldu o kadar para
- +1 yıl
Parayı çalıştırmayı kullanmayı bilirsen hiç bişe yapmadan dahi gene ilerlersin
Soran+1 yılorası çok doğru işte
+1 yılNe bekliodun bu soruyu sorarken kizlarin ilgisini cekmeyi mi Allah guzel gunlerde harcamayi nasip etsin ama yersiz bir soru olmus salak deilsin bu paranin anlamini bilemiyor deilsindir dedigim gibi sacmalamissin
15 Yorumla
Soran+1 yılya hayır ne alakası var neden böyle düşünüyosunuz sadece satıp satmamak konusunu düşündüm zaten burdaki kızlar sanal bana ne etkilesem ne olur etkilemesem ne olur
- +1 yıl
Guzel kardesim burdakilere kaldiysan elindekinden olursun bence kafan fazlasiyla calisiyor sen daha iyi bilirsin satilip satilamayacagini
Soran+1 yılsağol kardeşim satmıycam senin gibi 2 tanıdığım olsa parayı 2 ye katlardım
- +1 yıl
Fazlasiyla yasadim hayati zenginden farksiz yasadim paranin en iyisini de kazandim kadnin en guzeli ile gezdim tesekkurler boyle dusundugun icin yolun bahtin acik olsun;)
Soran+1 yılsağol kardeşim
+1 yılhttps://www.fastswf.com/5PPq7b4 Allahu akbar !
04 Yorumla
Soran+1 yıl:9 :9
- +1 yıl
zekatın çok para yapıyor biliyorsun dımı 3250 TL sadece 1 yıllık maaşını biriktirsen bu kadar zekat vereceksin Allah daha fazlasını vermeyi nasip etsin.
Soran+1 yılamin inşallah sanada sen de mutlu olursun
- +1 yıl
amin bu arada 1 yıllık değil 1 yılda 1 aylık maaşına düşen zekat yazacaktım yalnış olmasın :(
almak önemli değil bir gecede 1 trilyon para biter önemli olan onu ticaret yaparak yaparak değerlenidirip çevirmek..
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle yaptığım için o kadar param oldu
Soran+1 yılamin inşallah umarım sende başarılı olursun şans herşey
babamın aldığı maas aylık 8 bin. 4 kişiyiz yeterli geliyor bize. seninki de gelir bence hatta teksen artar bile. tabi yasadıgın şehire de bağlı. tekirdağ ucuz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİzmir benimde ama yeter düne kadar 3 bin tl ile geçiniyodum
Bu devirde çok iyi bir para sakın satma bence evleri falanda böyle iyi hem kenarda köşede bişeylerde biriktirebilirsin bu parayla insanlık hali sonuçta ne olucağımız belli olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende böyle düşündüm ev yok dükkan varda satmıycam
Soran+1 yılya zaten öyle yaptığım için oldu bu para yoksa çoktan.. . çok sağol önerilerin için
Soran+1 yılçok sağol
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar harcaman olduğuna bağlı. Az ile mutlu olabiliyorsan ev kendininse onda biri bile yeterli olur fakat lüks için yaşayayım, her gece sosyete lokallerinde geçireyim diyorsan on katı bile yetmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılSite iyice civitti amk. Bu sorunun tek amacı var oda parayla kız düşürmek yoksa buradakilerin hiçbiri yatırım uzmanı değil çoğu ergen başı boşuna teki. Bu arada o kadar paran olsa buraya takılmassn. Olmayan Havanı başka yere at
03 Yorumla
Soran+1 yılya hava atmak olsa niyetim neden 13 bin deyim o kadar yüksek bir mevla değil sadece satıp satmamakla ilgili başka işlerde yapabilirim satıp 21 ayşında ergen mi olur sen yatarken ben ekonomi planları yapıyodum
- +1 yıl
yaw he he çok zekisin çok paran var. Sen onu bırak sen çok kız düşürebildinmi bu saçmalıklarla yok kafamı kullandım yok ne yaptım
Soran+1 yılne kızı düşürecem burada ne içipte bu kafayı yaşıyosan bize de söyle
+1 yılKazandığın yola bağlı :D
Genel olarak evet rahat bir yaşam olur11 Yorumla
Soran+1 yılyol kiralar yani helal
tuvalate kagıt alırsam serefsızım.. cevırırım amerıkan dolarına yenmı yemenmı derım benjamıne...
08 Yorumla
Soran+1 yılo zaman olduğun yerde sayarsın ve paran değersizleşir git gide
Soran+1 yılSeni yakından tanımak isterdim
Soran+1 yılseverdim herhalde yani arkadaşım olmanı isterdim
- +1 yıl
Gay detected.
Soran+1 yılyok artık
+1 yılAçlık Sınırı 860 olan bir ulkede 13000 aylık maasla rahat edersın
Allah Gozunu doyursun01 Yorumla
Soran+1 yılsatmıycam kararımı verdim zaten
+1 yılbana aylık 10 tele burs verırı mısın A:SD:F:G
ya da benı evlat edın ya da evlenelım A:SDF:08 Yorumla
Soran+1 yılsanki milyonlar kazanıyorum ne bursu bu yrsth
- +1 yıl
ahaha :D öğrencı bursu :a:sd:
şaka bı yana 13 bın cok ıyı
ben de kafayı kullanıp bu sekılde para kazanmanın yolunu bulmam gerek
Soran+1 yılya şans ve kafa aslında en değerli hazine kafa onunla herşeyi yapabilirsin
- +1 yıl
farkındayım ama bısıler yapıp aktıf olmam gerek
sımdıden çalışmaya baslasam aslında ıyı bısıler yapabılırım
bıraz gaza gelmem lazım ya
Soran+1 yılya ben sana bir formül veriyim bak onu uygula biraz sermaye varsa parayı arttırırsın
- +1 yıl
burdan mı yazıcaksın özelden mı ? konusalım bıraz
Soran+1 yılözelden yazarım fazla bir şey olmaz ama paran artar
- +1 yıl
tamam
Ne diyosun sen ya millet asgari ücretle 5 kişilik aile geçindiriyo. 13 bin lira nasıl diye soruyo bide.
21 Yorumla
Soran+1 yılya parayı hak ettim tamam mı sadece satsam mı diye öğrenmek istedim nasıl diye
+1 yılbenide yanına alırsan cevapını açık şekilde cevaplarım hiç iyi gitmiyosun şimdiden söliyim :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl13 bin tl yanıma alsam zaten geçinemeyiz
+1 yılDaha ne istiyorsun çoğu eve asgari ücret bile girmiyor allah hayırlı şeylere harcamayı nasip etsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok sağol sadece birşey var dı ondan sordum
- +1 yıl
Hangi şehir bir doğu kesimi için bulunmaz hint kumaşı ama büyük şehirlerde normalin biraz üstü
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Bende karşıyaka
Soran+1 yılgerçekten mi hemşeri çıktık
+1 yılSeni Zengin Edicek Bir Maaş Değil, Ancak Maddi Gücünü Çok Yüksek Tutar.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru insanlar bunu anlamıyo beni zengin sanıyolar sanki başka dünyada yaşıyor gibiler neler kazanan var bu sadece maddi güc
bu ne isi imis yavv soylede bizde bole bir ise girelim anasini satayim 2 tane tirim var nak. isletiyorum anxa okadarini kazaniyom yuhhhh yanii normal bise deseydin belki inandirici gelirdi de amma ufurukcuymussun bee :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimde dükkan var ve çok iyi bir yere rastgeldi ve daha önce biriktirdiğim para ve birazda zeka
+1 yılsaglik yoksa mutluda olamiyosun 130 bin olsa nolur.. saglik mutluluk huzur olursa herşey oluyo zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılO bir gerçek hiçbirşeyim olmasın ama sağlığım olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılHava atma ile yalan kombinasyonu birleşince böyle oluyor. 21-22 yaşında hakkıyla bu kadar gelir kazanmış! Uzayda mı yaşıyoruz arkadaşlar? Inananlar çıkmış bir de... Tamam etkiledin kızları etkiledin, oldu mu:)
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne alakası var aslında muhasebecilik okuyordum ve bir işe girdim 3 bin tl lik yani ayda 3 bin tl kazandıran elimde bir miktar para var dı onu işe çevirdim biraz kafayla birlikte o parayı katladım bir dükkan alabildim sonra o işe devam ediyorum yani işe gitmiyorum ama işi yönetebiliyorum birazda şansla ve zekayla aylık yüksek kira getiren bir yere ortak oldum durum bu aynı cevap sanada gelsin
İşyerim oldugu için aylık hemen hemen 12-15.000 arası gelirim var ama emin ol yetmiyor. Para ne kadar gelirse okadar harcıyorsun. Kndini iyi dengele benim gibi yapma. Burası Türkiye
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin işyeri masrafımı benim işyeri masrafım yok ama sadece kira yani net gelir
+1 yılaylık 1 trilyon geliri olan insanlar var en fazla 1 kilo et yer 1 kilo su içersin türkiye şartlarında ortalamanın üstünde bir rakam avrupada sıradan bir amele geliri
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok para değil ama herkez farklı gözle bamış bana
+1 yılÖncelikle kaç aylık 13 bin tl gelir? yani ömür boyu böyle mi olacak? Eğer öyleyse kafana göre takıl yaşın gençse ABD de eğitim al. Ben ayda 4500-5000 arası kazanıyorum kamudayım ve istanbuldayım gayet güzel yaşıyorum.
00 YorumlaDostum parayı iyi değerlendirirsen, tasarruflu olur çok aşırı lükse kaçmazsan o parayı baya katlarsın :) Nasıl yaptın o kadar aylık geliri. Anlatır mısın otobiyografını
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında muhasebecilik okuyordum ve bir işe girdim 3 bin tl lik yani ayda 3 bin tl kazandıran elimde bir miktar para var dı onu işe çevirdim biraz kafayla birlikte o parayı katladım bir dükkan alabildim sonra o işe devam ediyorum yani işe gitmiyorum ama işi yönetebiliyorum birazda şansla ve zekayla aylık yüksek kira getiren bir yere ortak oldum işte özetinin özeti bu
Soran+1 yılalım satım para birimleriyle
+1 yılgayet güzel, hayırlısıyla harcamanız dileğiyle :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok sağol
- +1 yıl
ne demek, amin ecmain :)
+1 yılDaha ne olsun , sağlık versin rabbim yeterde artar bile
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç param olmasın ama sağlığım olsun
Asla yetmez nekadar kazanırsan okadar yaşarsın çünkü.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
karı kızla yicene gelecek için hazırlarsan iyi olur yedin demiyorum yemektense :)
03 Yorumla
Soran+1 yılya zaten gelecek hazırladığım için bu paraya kavuştum
Soran+1 yılAmin inşallah sende istediğine kavuşur mutlu olursun
Eğer bir işin içinde kira varsa sıkıntı, işin zor inan bunun yarısı gelsede rahat edebilirsin ama kafan rahat olmayabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılsigorta olduğu için pek birşey olmaz gibi
+1 yılamacın nee arkadaş 13 bin tl nin çok iyi bir para olduğunu biliyosun bide burada soru açmışsın hala ergenmisin yoksa :D:D:D:D
05 Yorumla
Soran+1 yılya satıp satmamaya karar vermek için o yüzden de eğer istemiyosan cevaplamazsın bu ne atar
- +1 yıl
bilmem 13 bin tl kazanamdığım içindir herhalde :DDDD
Soran+1 yılİnşallah bir gün olur
- +1 yıl
inşallah :)))))) ağzından bal damlıyorr :D
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz aylık 1500 lirayla geciniyoruz 600 kira gerisini sen düşün
31 Yorumla
Soran+1 yılya çok adeletsiz bir dünya
+1 yıl13 bin tl nedir ki yıllık bazda 68 bin dolara denk geliyor. kötü yaşamın olmaz ama rahat da olmaz yatırım yaparak artırmaya bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede yatırım konusun da fena değilim bende senin gibi düşünüyorum
+1 yılVallah Simdi ben almanyada yasiyorum be burada insanlara 2500 euroyla pasa gibi yasiyorlar yani o bakimdan seninkide iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asgari ücret 841 lira. Verdiğim miktar zengin geliri sayılır. Rahat yaşam için para miktarının önemi yoktur, kafanın önemi vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılya o parayı kazanabilmek için fedakarlık yaptım zekamla kazandım hepsini insanların yorumlarını görünce sanki hiçbirşey yapmamışım gibi davranıyorlar
Soran+1 yılçok sağol sende de kafa var umarım iyi değerlendirirsin
+1 yılHerkesin kendine göre hesabı yani 5000 kazanırsan ona göre yaşarsın ona göre harcamaların olur 2000 de kazansan 13000 de kazansan aynı, paran artıkça yaşam standartın artar ve o para yine sana yetmez
11 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru sağol
+1 yılSence tabikisi de rahat bir yaşam geçirirsin bu da dert mi soru mu :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılya satıp satmamak konusunda kararsızdım o yüzden
- +1 yıl
Evinden falan diyorsan satma niye satıyorsun altın yumurtlayan kazı neden kesesin :-)
Soran+1 yıldükkan var da satmıycam zaten karar verdim sağol
Millet 5 lira için adam öldürüyo bu ülkede sen 13 bin lira nasıl diyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kızmana gerek yok
+1 yılgüzel gelir çok rahat yaşamın olur tabi ki ama çok lüks olamaz
17 Yorumla- +1 yıl
@w8forrme saolasın :D
Soran+1 yılya çok lüks değilde rahat olsun yani yarını düşünmeyim yeter
- +1 yıl
yarını hep düşünmelisin
Soran+1 yılyarını düşündüğüm için şu anda o kadar gelirim oldu zaten sağol :)
- +1 yıl
güle güle harca ne diyelim :)
Soran+1 yılçok sağol inşallah
+1 yılkazancin mimtari onemli deyil senin harcama planin onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılTabii ki olur amk. Millet asgari ücret ile geçiniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılya ama rahat değil rahat demek istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçlık sınırı mümkün değil geçinemezsin ek iş bak kendine
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle soruya böyle cevap canım:)
Soran+1 yılya o anlamda sormadım satsam mı satmasammı o yüzden
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel, hayirli bir sekildr harcama sartiyla darisi basima da
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sende kazanırsın inşallah aklını kullanan herkez kazanabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide soruyomusun ya asgari ücretle ev geçindiren, çocuk okutan binlerce insan var. Bilmiyosan söyliyim asgari ücret ortalama 900 tl falan..
23 Yorumla- +1 yıl
Artistlik hava atacak ya ondan yoksa bilmediginden mi.
Soran+1 yılya düne kadar bende 3 bin tl alıyodum sadece birden yani biraz kafa çalıştırarak 13 oldu ben sadece satıp satmamak konusunda emin değildim onada karar verdim hem burada kime artislik yapıyım kimseyi tanımıyorum ki
Soran+1 yılhava atıyım da kime burada kimseyi tanımıyorum
Cok para kazanmam onemli deil, onemli olan saygi gormek
01 Yorumla
Soran+1 yılinan bana para insanı saygı gören biri haline getiriyo
Sümeyye Erdoğan 53 bin alıodu bişey de yapmıodu. fakirsin fakir
01 Yorumla
Soran+1 yılillaki aşırı para kazananlar var
Gelirim var diye lükse kaçarsan sıkıntı çekebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama zaten fazla para harcayan biri değilim ben
Soran+1 yılbence herkez kendi adaletini kendi yaratır
+1 yılNe ladar gelir o kadar gider olur. Şimdikşnden cok farklı bir hayatın olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılgiderim yok zaten parada uzun süredir gelmiyo yani anlıycan 3 den 13 oldu yani o kadar alışkın değilm
- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem