Spor Hayatınızda hiç lisanslı olarak bir spor yaptınız mı? FitDilberFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Ben yapmadım. Hep amatördüm ilgilendiğim sporlarda. Hayatınızda hiç lisanslı olarak bir spor yaptınız mı? Cevapla 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 38 , eic 85% 1 yıl 1994-2004 arasında lisanlı olarak yelken yaptım.MilliTakima giremedim ama güzel dereceler aldım.Son sene sakatlık nedeniyle Türkiye şampiyonasına görmediğim için Milli Formaya hak kazanamadım. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl yok ama keşke yapsaymışım. bu tür şeyleri çok geç öğrendim 0 0 Yorumla
Kertmeeeyenkele Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl 11 sene lisanslı voleybol oynadım son 4 senesinde kaptandım omzumdan sakatlık yasayıp ameliyat olunca birakmak zorunda kaldım 0 2 Yorumla FitDilber 1 yıl Talihsiz olmuş. Yorumla Kertmeeeyenkele 1 yıl Evet cok uzuldum maç esnasında oldu sakatlık uzun sure atlatamadim Yorumla
hakanzeo Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Tekvando ve atletizm bir çok defa sakatlanma sebeplerim olur kendileri 😅 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet yaptım dört yıl boyunca karete 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 339 cevap paylaştı. Evet futbolda yaptım. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Herhangibiri03333 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Hayatımda spor yapmadım sürekli yatıyorum. 0 1 Yorumla FitDilber 1 yıl İyi yapıyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1994-2004 arasında lisanlı olarak yelken yaptım.
MilliTakima giremedim ama güzel dereceler aldım.
Son sene sakatlık nedeniyle Türkiye şampiyonasına görmediğim için Milli Formaya hak kazanamadım.
yok ama keşke yapsaymışım. bu tür şeyleri çok geç öğrendim
11 sene lisanslı voleybol oynadım son 4 senesinde kaptandım omzumdan sakatlık yasayıp ameliyat olunca birakmak zorunda kaldım
Talihsiz olmuş.
Evet cok uzuldum maç esnasında oldu sakatlık uzun sure atlatamadim
Tekvando ve atletizm bir çok defa sakatlanma sebeplerim olur kendileri 😅
Yapmak isterdim
lisanslı olarak yapmadım.
Evet yaptım dört yıl boyunca karete
Evet futbolda yaptım.
Hayır yapmadım
Hayatımda spor yapmadım sürekli yatıyorum.
İyi yapıyorsun.
Hayır yapmadım.
Yaptım basketbol 🏀
Kickboks
Hayır yapmadım
Karate ve santranç
Evet yaptım
Yapmadim
Hayır yapmadım.
maalesef yapmadıkm