Bak ayarın olsun diyorum hala sövmekten bahsediyosun başta küfrü eden sensin tepki görünce çıldıran yine sensin kendin ediyon kendin buluyon. İşine bak
Herkesi kendin sanıyorsun sırf kızlar sana baksın diye kas yapacak kadar özgüvensizsin ve kası kendin için yapmıyorsun ayrıca fazlaca çekingen bir tipsin laf dalaşı yapamayınca uğraşamam diyorsun. Nasıl bir tip olduğun aşşağı yukarı belli işte bunun tanımına da ezik diyoruz. Oldu?
Laf dalaşı yapamasaydım hala yazıyo olmazdım, uğraşamam dedim çünkü bel altına vuran bi tipsin sana uyarsam hiç tanımadığım anne babana laf etmek zorunda kalcaktım neyseki sürdürmedin sen de. Daha fazla ilgi için kas yapmak istemek özgüvensizlik değil değerini arttırmaktır çok şükür halim yerinde fazlasını istemekte bir sakınca görmüyorum. Ezik tanımını bir daha gözden geçir sen
Bana göre hala eziksin bilion mu😔😔😔kızlar bakmazsa spora başlamayayım diyen tip değerimi arttırayim diyor piyasa da ki değerini herhalde? Etsene bir anne babama laf?
Senden daha zekiyimdir? Hukuk kazanan birine diyorsun bunu. d eminim paçavra bir meslek yapıyorsundur yapmıyorsan bile iq seviyen eksilerdedir. Yaşıma göre yargıladiğina göre
Senden daha zekiyimdir nedir ya :D Yaşına veriyorum bu ergen davranışlarını. Öğretmenlik paçavra bi meslek değildir ama maalesef vasıfsız öğretmenler yüzünden paçavralar yetişebiliyor. Sıkıldım hakikaten bitirelim
Hey Allahım hepsinin özünde beğenilme güdüsü var bunların. Erkek olunca da kızlar beğensin istiyosun doğal olarak. Saçını bile dışarı çıkmadan önce insanlar için tarıyosun evde salıyor herkes. Yemeyelim birbirimizi
Ben aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorsam gerisi beni ilgilendirmiyor. Şimankende insanların sözlerini umursamazdım. Kas yaptım yine umrumda değil. Mesele benim hissiyatım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Kızları etkilemek için yapanı ilk defa gördüm sanırım
İlk defa mı gördün ortalık bunlardan kaynıyor yalanını yesinler
Arkadaş çevrem de hiç öyle biri yok bilmiyorum ben
Arkadaş çevrende olmayabilir de erkekleri bu kadar da tanımıyor olamazsın
Tiktok olsun Instagram olsun çoğu erkek kendi için ya da özgüven için yapıyor diye dedim kanka tamam her erkek kızlar için yapıyor mk istediğin olsun
Kızlar için yapıyorum hey bana bakın diyecek halleri yok heralde. Ve ne kankanım ne de küfürlü konuşulacak birisiyim, ayarın olsun biraz
Yok birader napcan? Ayrıca arkadaşlarım herkes değil öldürürüm seni
:D Kendine gel canımı sıkma bak işine
İşi gücü bıraktım anana babana sövicem şimdi bunu demeseydin sövmezdim birader. Fena irite oldum sana herkesi kendin sanıyorsun
Bak ayarın olsun diyorum hala sövmekten bahsediyosun başta küfrü eden sensin tepki görünce çıldıran yine sensin kendin ediyon kendin buluyon. İşine bak
Nasıl küfür etmişim öyle uf. Böyle küfürler olamaz. Sıkıntılısın sen he. Annenden mi geliyor bu sıkıntı KEMXOELDLELW
Sıkıntılı ben mi oldum şimdi bi yazdıklarını oku da sıkıntı kimdeymiş gör. Kimden kaynaklı bu sıkıntın onu da sen bilirsin
Sen de kardeşim? Konuşma
Kes
Konuşma hakkı verdim mi sana
Sidik yarıştıramıcam hiç
Yarıştir mi dedik kardeşim eziksin
Boş yapma ya ne ezikliğimi gördün
Yazış tarzından
:D Mesela?
Herkesi kendin sanıyorsun sırf kızlar sana baksın diye kas yapacak kadar özgüvensizsin ve kası kendin için yapmıyorsun ayrıca fazlaca çekingen bir tipsin laf dalaşı yapamayınca uğraşamam diyorsun. Nasıl bir tip olduğun aşşağı yukarı belli işte bunun tanımına da ezik diyoruz. Oldu?
Laf dalaşı yapamasaydım hala yazıyo olmazdım, uğraşamam dedim çünkü bel altına vuran bi tipsin sana uyarsam hiç tanımadığım anne babana laf etmek zorunda kalcaktım neyseki sürdürmedin sen de. Daha fazla ilgi için kas yapmak istemek özgüvensizlik değil değerini arttırmaktır çok şükür halim yerinde fazlasını istemekte bir sakınca görmüyorum. Ezik tanımını bir daha gözden geçir sen
Bana göre hala eziksin bilion mu😔😔😔kızlar bakmazsa spora başlamayayım diyen tip değerimi arttırayim diyor piyasa da ki değerini herhalde? Etsene bir anne babama laf?
Etmem ben sen değilim. Evet insan piyasasındaki değerimi arttırıyorum var mı
İstesen de benim kadar değerli olamazsın kardeşim? Ben olamazsin yani LSÖXLWÖXSOPSS
Sen olmak mı Allah korusun...
Max bunu diyebilirsin zaten
Tamam tatmin oldun mu
Eziğin laflarından mı? Sanmam
:D Yaş kaç senin
19.
Tamam şimdi taşlar yerine oturmaya başladı
Senden daha zekiyimdir? Hukuk kazanan birine diyorsun bunu. d eminim paçavra bir meslek yapıyorsundur yapmıyorsan bile iq seviyen eksilerdedir. Yaşıma göre yargıladiğina göre
Senden daha zekiyimdir nedir ya :D Yaşına veriyorum bu ergen davranışlarını. Öğretmenlik paçavra bi meslek değildir ama maalesef vasıfsız öğretmenler yüzünden paçavralar yetişebiliyor. Sıkıldım hakikaten bitirelim
Sen harbi eziksin ALÖZLWLXLWLXLSLSLSLWLWPW
Büyüyünce anlarsın ufaklık şimdi anlayamaman normal bu tavırları
Birader 25 yaşındasın neyden bahsediyorsun mk
Laflara bak ya avukatlığı seçmen iyi olmuş bu ağızla çok mahkemeler görürsün sen
SKCÖLWMCOWÖCOEMCOWMCLSÖFLSLELW
Kalk klavyenin üzerinden
Üstün de değilim
:D
?
Noldu
Kaslı vücut her zaman iyi görünür ve herkes sever. Sevmeyenlerin bahsettiği aşırı şişip de komik duran tipler
gobegimde 10 kiz rahat uyur ama elde var 0 😪, sen başla spora bakma onlara
Başlama ya bi ben kaldım kassiz zaten hiçbir kız beni tercih etmiyor artık herkes kaslı olunca hayatımin sonuna kadar yalniz olucam
Kızlar için yapıyorsan zaten başlama
Hey Allahım hepsinin özünde beğenilme güdüsü var bunların. Erkek olunca da kızlar beğensin istiyosun doğal olarak. Saçını bile dışarı çıkmadan önce insanlar için tarıyosun evde salıyor herkes. Yemeyelim birbirimizi
Ben aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorsam gerisi beni ilgilendirmiyor. Şimankende insanların sözlerini umursamazdım. Kas yaptım yine umrumda değil. Mesele benim hissiyatım
Pek inandırıcı gelmiyor ama sen bilirsin
Evliyim lan ben millet beğensin diye niye spor yapayım :)
:D Tamam öyledir herkes benim gibi olmayabilir
Kas çok yapay duruyor bence ya. Göbek iyidir 😂
Abartma :D
Ne alaka 🙄 herkesin kişisel görüşü farklıdır. Bence kas yapay duruyor.
Peki bakalım