Artan sadece salon fiyatlari degil ama spor sevenler icin gercekten buyuk sorun, firsat indirimlerini kovalar oldum valla, hep senelik uyelik yapardim en son sirf biraz daha ucuz olacak diye iki senelik yaptim, bakalim iki sene sonra nasil bi kazik bizi bekliyor olacak :S
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet biraz lüks
Artan sadece salon fiyatlari degil ama spor sevenler icin gercekten buyuk sorun, firsat indirimlerini kovalar oldum valla, hep senelik uyelik yapardim en son sirf biraz daha ucuz olacak diye iki senelik yaptim, bakalim iki sene sonra nasil bi kazik bizi bekliyor olacak :S
Baya abarttılar ve bazı yerlerde duşlar çok kötü ve üye olan potansiyel tipler pek tadı kalmafı ... 🥂
Bu ekonomiye göre normal. İnsanlar ne yapsın? Fiyatları artırıyorlar doğal olarak. Tek çözüm 2023’te iktidarı yollamak.
Büyükşehirlerde o kadar uçukmu fiyatlar yaa😯 ben geçen gün 6 aylık 600 liraya uzattım
300 TL falandı tam yazılacaktım 500 oldu 1 hafta içerisinde ben şok fjfjfj
Ben hiç gitmedim paralı spor merkezine belediyenın spor kompleksını tercıh ettım genelde. Onlara da zam gelmiş tabi 🤦🏻♀️
Eskiden 50 TL verip 1 ay spor salonuna giderdik, şimdi ki fiyatlar ile ev kirası arasında çok bir fark yok..
Spor salonum bedava sıkıntı yok bana sjdj
Düşünceliyim