Benfica BJK 3 farklı geriden geldigimiz maç ve tabiki Barcelonayı barcelonayken 3 farkla yendiğimiz maç birde Milan, Liverpool şampiyonlar ligi finali Liverpool 3 fark geriden gelip kupayı almıştı... 🥂
Futbol sayılırsa çok efsane maçları canlı izledim mesela İstanbul'daki Lıverpool Milan maçı, 6-0Fenerbahçe Galatasaray maçı,3-3'lük Beşiktaş Fenerbahçe maçı ve daha birçok şampiyonlar ligi finalini statdan izledim
Türkiyenin 2008 senesimiydi tam hatırlamıyorum, dualar ettıgımız son dk golleriyle bizi şaşırttan keyıfle izlediğim maçıydı. Şampiyon olmuştuk, ne seneydi ya hayatım da tek izlediğim maçti 😀😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Galatasaray 3-2 real madrid, brezilya 1-7 almanya
Benfica BJK 3 farklı geriden geldigimiz maç ve tabiki Barcelonayı barcelonayken 3 farkla yendiğimiz maç birde Milan, Liverpool şampiyonlar ligi finali Liverpool 3 fark geriden gelip kupayı almıştı... 🥂
Hatırlıyorum onu, fena bir maçtı.
Benfica macı mı ?
Fenerbahcenin kaybettigi cska finali kaybettiler ama 21 sayi geriden gelip beraberligi yakalamislardi cok üzücü ama inanilmaz mucadeleydi
https://youtu.be/qx7S3UkU_tk
Sırbistan Türkiye maçı spiker 17 kez Kerem Tunçeri demişti asla unutulmaz 83-82 bitmişti maç
Futbol sayılırsa çok efsane maçları canlı izledim mesela İstanbul'daki Lıverpool Milan maçı,
6-0Fenerbahçe Galatasaray maçı,3-3'lük Beşiktaş Fenerbahçe maçı ve daha birçok şampiyonlar ligi finalini statdan izledim
Türkiyenin 2008 senesimiydi tam hatırlamıyorum, dualar ettıgımız son dk golleriyle bizi şaşırttan keyıfle izlediğim maçıydı. Şampiyon olmuştuk, ne seneydi ya hayatım da tek izlediğim maçti 😀😇
boks maçları olabilir. kanlı ve travmatikti
Mesela hangisi?
3-2 City - Qpr
2013 Galatasaray Réal madrid
Galatasaray avrupa maci
4 sene önce yaptığım maçtı :D 1v4 :D
2003 avrupa şampiyonasıydı sanırım..
Fenerbahce 4 Galatasaray 3 3-0 4-3 yendiğimiz mac
Hiç hatırlamıyorum.
YouTube izle
Aynen bende o turnike derim