Yıllardır müzesine kupa girmeyen Fenerbahçe'yi bu halden kim kurtaracak? 8 yıllık hasrete kim son verebilir?

Yıllardır müzesine kupa girmeyen Fenerbahçe'yi bu halden kim kurtaracak? 8 yıllık hasrete kim son verebilir?
Ligin daha ilk maçı, bjk ile gs oynadıkları maçta rakipleri karşısında ezilirken son dakikada attıkları gollerle maçlarını kazandılar ve onlar açısından hiç sorun yok ama dün FB bir çok net pozisyona girip fırsatları değerlendiremeyip berabere kalması ise sorun öyle mi?
FB ye aşırı derece ligin ilk maçı olmasına rağmen rakiplerine göre daha üretken olmasına rağmen algı ve çuhlanılması şunu net gösteriyor. FB iyi yolda. Bunu gördüler bundan algı ve saldırısı var.
FB liler olarak bu tuzağa düşmeyelim.
kızmamızın sebebi yıllardır golcüye ihtiyacın olduğu belli ama her sene lige iyi bi forvetin olmadan başlıyorsun. sürekli fırsat transferi kovalayıp menajer artıklarına kalıyosun. mevcut oturmuş orta sahanı bozuyosun. gustavo henrique FB seviyesinde değil. Altay forma yarışına girmeyeli kovaya dönmüş. Az bir transferle işi halledebilecekken geçen seneki kadro da mahvedildi.
bitirici ayak eksikliği var bu çözülmeli bu doğru ama burada bazı üyeler sistemli bir biçimde ortak hareket ederek FB üzerine algı yapmaya çalışarak yopratma uyguluyorlar, bilinçli olarak bunu yapıyorlar bunu işaret ettim. gelecek hafta ve her hafta kimisi sorularıyla kimisi yorumlarıyla bunu yapacak ve yapıyorlar. Yoksa makul mantıklı eleştiri her zaman lazım geliştirmeye kaktı verir. Bazı kötü niyetliler var onlara cevap bu biraz onları deşifre etmek ve insanları olaylara bakarken bu kişilerin amaçlarını iyi anlayıp dertlerinin ne olduğu göstermekti.
anladım kral haklısın <3
Şu king ne diye alındı buruma da öyle yani defans desen yol geçen hanı Gustavo desen öyle yani ilk yarıda maçı izlemeyi bıraktım Serdar dursun arda bunlar nerde osai Samuel nerde yani İsmail Kartal zamanında daha iyiydi onca emre dışında ki transferler varlığını hissettir miyor.
transferler tamamen çöp, boşu boşuna oturmuş kadro bozuldu bi de
Cevap
9Cevap
Alex kurtarabilir teknik direktör olarak
Hiç kimse kurtaramaz. Şikeye "kumpas" demenin laneti bu.
o olay kumpastı zaten fetönün yaptığı ortaya çıktı
Hayır kumpas değildi. Bal gibi şikeydi o. Şike soruşturmasını yürüten komiser Soner koç bunu çıktığı youtube yayınlarında ve twitter hesabından defalarca kez anlattı. Delilleri de sağlam. Fütü diye bir şey uydurdular ve milleti bunla kandırıyorlar. Aziz Yıldırım şike yaptı aslanım.
Bu arada, ben gs veya bjkli değilim. FBliyim.
Herkes * yapti niye Febe suclaniyor?
@Yalanduunyaa birincisi herkesin yaptığını nerden biliyorsun? Ikincisi, diyelim ki herkes yaptı. Bu FB ye ceza verilmeyeceği anlamına gelmiyor. Ayrıca, bakalım FB şike yapıyor mu diye araştırma yapmıyor polis. Olgun Peker 'in içinde bulunduğu bir suç çetesini takip ediyorlar ve bu çeteyi takip ederken Olgun Peker 'in dönemin TFF başkanı Mahmut Özgener ve Aziz Yıldırım ile konuşmalarını yakalıyorlar. Ordan da şikeye ulaşıyorlar. Olayı bilmeden orada burada yorum yapmayın. Girin youtube a Soner Koç u dinleyin. Şike yapıldı bu net.
Yapilmadi fetosaray kupalarini iade etsin o zaman bizde kabul ederiz ayrica BJK da 2 kupasini iade etti oda şikenin kabuludur ama hicbir sekilde bizim kadar konusulmuyor
@Yalanduunyaa GS niye kupaları iade etsin? GS ile ne alakası var konunun? Yahu Aziz Yıldırım 'ın yaptığı şike ortada. CAS ve isviçre federal mahkemesi de bunu onayladı. Şike yoksa hadi CAS ve isviçre federal mahkemesinden beraat alsin FB! Alamaz. Çünkü bütün dünya biliyor Türkiyede hukuk ve adalet olmadığını. Hukuk olmadığı için FB nin yaptığı şikeye "kumpas" denmesinin hiçbir anlamı yok UEFA, CAS ve isviçre federal mahkemesi için.
Onlara mi guveniyorsun dhgjv aynisi cinconun basina gelse emin ol onlarada aynisini yapar bu cas ici bos gaz
Kumpas evet o olay olmasa Şu an biz takim olarak cok iyi yerlerde olurduk cinconun basinin altinda cikti bu isler akpde dahil hepsi onumuzu kesti simdi deme tayyip fenerli diye ona bakarsan muslumanim diyor yaptiklari ortada :))
@Yalanduunyaa lan oğlum sizin tayyip kurtardı. Onun talimatıyla şikeye "kumpas' dedi yargı. FB haklı olduğu için mi beraat etti sanıyorsun sen? :)) Sırf cemaati toplum nezdinde şeytanlaştırmak için FB yi kullandı. Bunun birinde bu tek adam rejimi def olup gidecek ve hukuk geri gelecek. O zaman Aziz Yıldırım ve FB hak ettikleri cezayı alacaklar.
Hhahah bekle Cimbom yargilanacak daha eger yargi gerlirse emin ol kelleler ucar cogu takimin
@Yalanduunyaa bak ben başka takımlara bie şey olmasın demiyorum. Bana Cimbom deyip durma ben GS li değilim. Önce edepli ol. Ben FB den bahsediyorum burada. Aziz Yıldırım şike yaptı ve bunun delilleri sağlam. Sen ister kabul et ister kabul etme, ister beğen ister beğenme bu durum böyle.
Sen Fbli degilsin yuru git trol
Karaktersiz kisiliksiz yazma bir daha!
kolay kolay olmaz..
ronaldo gelse, sakatlanır :)
maalesef Fenerde bu şans varken :D
dert etme,
her şey onun takdiriyle oluyor..
kimin..
Çok güçlü transferler lazım ya
Yılmaz vural
:D bi tur da o denesin
Kesınlıkle yerlı hoca taraftarıyım ben bır lucesku ya da bir low gıbısı de olmadı
Kim kurtarir
kim olsaydı dünkü maçı kaybetmezdi
Fenerbahce=ben aga
Kimse
Ronaldo
o bile kurtaramaz gibi :D
Hiç kimse
öyle duruyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?