arkadaşıma yüzmeye gidelim diyorum, yüzme bilmiyorum diyor. 3-4 tanesi böyle. gelmişler 24-25 yaşlarına.

arkadaşıma yüzmeye gidelim diyorum, yüzme bilmiyorum diyor. 3-4 tanesi böyle. gelmişler 24-25 yaşlarına.

Eziklik bir karakter meselesidir..
Kimi insan hiç bir konu da hakkını arayamaz konuşamaz sessiz kalır. Özgüveni düşüktür o zaman eziklik devreye girer
Fakat yüzme bilmemek bir eziklik göstergesi değildir..
Zamanın da çocukluk dönemin de ailesi ilgilenmemiş yüzme ögretmemiş ise suç yüzme bilmeyenin mi yoksa yüzme öğretmeyen ailenin mi?
Fakat geç kalmış sayılmazlar..
Her yerde yüzme eğitim dersleri veriliyor..
Bir ay içerisin de yüzme ögretiliyor..
Kendi can güvenliği için denize giren her insanın yüzme ögrenmesi gerekir..
Yoksa bir kaşık suda boğulup canlarından oluyorlar..
Bu haberler üzücü gerçekten..
kesinlikle
Bende bilmiyorum bilmememin sebebi sanki ailece yüzmeye gidiyoruz bir bana ogretiyirda ben de 22 yaşındayım ve bilmiyorum ama kesinlikle bu sene yüzme kursuna gideceğim insan garip oluyor bilmeyince şahsen benden küçük yasta yeğenlerim biliyor da
Saçmalık. Yüzmek bilmek değil yetmek işidir çünkü yüzmek bir yetenektir bilgi işi değildir. Herkesin buna yatkınlığı yoktur. Herkes yüzebilecek diye bir şey yoktur. Sahilde komik mayoları bikinileri ile 2 metre derin yerde şov yapıp iyi yüzebildiğini zannedenlerin, Limanda, dalgalara iskeler arasındaki havuzların 25-30 metrelik derin karanlıklarına korkulu gözlerle bakıp suya girmeye bile cesaret edemediklerini çok gördüm.
yüzme ders alarak öğrenilen bir spor etkinliğidir
tıpkı ehliyet almak gibi
araba kullanmasını ehliyeti yokken bilmeyen biri nasıl ki ezik değilse
yüzme için ders almamış birisi de ezik olamaz
onu geçtim insana kullanılan ezik diye bir tabir yoktur
Cevap
57Cevap
Hayır değildir.
bende bilmiyorum ve arkadaslarim sorunca da sirf ortamda bulunmamaya calisiyorum sorduklarinda siz gidin diyorum. Benim yuzmeye karsi fobim var cocukken en yakin arkdasimi bogularak kaybettikten sonra suya karsi bir tedirginligim var.
yuzme bilmek insanı şaha mı kaldırıyor:ddd bende bilmiyorum, öğrenmekte istemiyorum boş bir şey sevmem ben

AADŞLKSMFKDJPFSDAjşskvjafjş süper ya kljhsd
Cahillik bir tercihtir. Kişinin ezik değil ama bilmediğini gösterir. Esas eziklik burada bilmediği bir şeyi biliyormuş gibi bilenlere anlatmak.
Denizin üstüne kendini bırakırsın. Su kaldırır. O an bir boşlukta gibisindir. Hiçbirşeyin yerini tutmaz. Yüzmek kadar güzel bişey yok
Hayir imkani yoktur ogrenememistir sonucta herkes kendi basina da ogrenemez
Eziklik olan daha baska vok sey var
Ben de İstanbul'da yaşamama rağmen yüzme bilmiyorum. Toplamda 3 kere denize gittik onda da küçüktüm..
Denizin olmadığı bölgelerde yaşayan insanlar ezik mi oluyor? Ne olacak sanki olabilir, öğrenmenin yaşı mı var sanki.
Sevgilim benimle yüzmemek icin devamlı sağlık problemlerini bahane ediyor , demiyor ki ben yüzme bilmiyorum uleeyn😂
Bilmiyorum ezik deilim insanlari bu şekilde kırmaniza gerek yok yuzme bilmiyolarsa arkadaşlarınla baska bisey yaparsin.
İç anadoluda deniz vardı da biz mi yüzmedik fjfjfj maşallah ya kafalarınız pırıl pırıl bu yaşınıza kadar iyi idare etmişsiniz.
Hele birde deniz kıyısı olan yerde yasayan yüzmesini bilmeyen kişiler var balik olman lazım balik🎶😂
Eziklik değil ammmaaa, büyük eksiklik. Yüzme, araba kullanma ve bisiklet. Her yetişkinde olması gereken en temel yetenekler👍
3 bende yok
yüzmede biraz korkum var ehliyet almadım
Eziklik kriteriniz yüzme bilip bilmemesi mi yani 🤦♀️🤦♀️
Nasıl bilmiyorlar ya ben kendi başıma öğrenmiştim illa birinin öğretmesine de gerek yok
Bana göre her insanın enazından hayatta kalacak kadar öğrenmesi gerekiyo öğrenmemek tembellik
Yüzmek insanın yürümek gibi en temel haraketlerinden biri abi, nasıl yüzümez biraz acıdım
Bugün de ezik olduğumu öğrendim.. Eziklikle alakası yok ki :D
Öğrenmemek eziklik. Bilmeye bilir, insan. Öğrenme isteği olsun
Ne alakası var yahu
Herkes sizin bildiğiniz her şeyi bilmek zorunda mı?
snowboard bilmeyenler ne kadar ezikse o kadar eziklerdir
Yüzme bilmek şart değil ki. Yüzme bilmeyenleri de ezik olarak görüyorsanız eğer sorun sizdedir.
Yüzme bilmemek, araba kullanmayı bilmemek ezikliktir
tercih diyelim
Değildir , ben yüzme biliyorum ama profesyonel değilim o yüzden derin yerlerde yüzmem
Değil mi yaaa , toplumdan soyutlayıp ötekileştirelim bence , dışlayıp taşa tutalım hatta
Hiç normal değil bu. Ben küçükken kendi kendime öğrenmiştim. Güzel yabancı kızlar yüzerken ben oturup bekleyemezdim
Kolluk taksın ne yapsın etsin bir şekilde öğrensin
Alltta yuzme bilmeyen eziktir diyenler var malmisiniz arkadaslar belki adamin kadinin cocukluk travmasi var veyatta ogrenememis olabilir yani cok sacma ezik demeniz
Yüzme öğrenip açılıp boğulmak istemiyor olabilirler
Değildir ama bi sorunu yoksa öğrenilmesi gereklidir
Tramva saglik sorunu vs olmadigi surece eziklik bence de. Ben de bilmiyorum kursa yazildim cidden buyuk eksiklik
Değildir. Ayrıca yüzmeyi çok iyi biliyorum diyenler boğuluyor genelde. Fazla özgüven iyi değildir özellikle yüzme konusunda
Ben de yüzme bilmiyorum hiç de öğrenemiyorum eziğim :(
Şu kıza ben yüzme öğretmeye varım ücret de istemem. Altın madalyalıyım yani.
Bende yüzme bilmiyorum aksine ezik olmuyorsun vede beni kimse eziklemedi bilmiyorum diye öğrenirsin dediler
"bilmemek değil öğrenmemek ayıptır" sözü aklıma geldi eziklik değil herkes bilmeyebilir havuz boylarını geçmiyorsa sorun olucağını sanmıyorum
boş ver sen git onlar yansınlar 🤪
Herkes senin gibi yüzme bilmek zorunda değil bos yapmışsın baya
Hayır neden ezik olsun
Yok be bende yeni öğreniyorum
yani eziklik değil ama ben o yaşta olsam yüzme bilmesem söylemeye utanırım yani
Olabilir diyeceğim ama keşke olmasa tabi:)
Bende bilmiyorum, ne var bunda.
Eziksemde kendime eziğim kxkxk
maalesef bende bilmiyorum
Sen öğrenmeden önce ezikmiydin?
Türk kızlarının çoğu bilmiyor
boş yapıyorsun
Yaaa niye ezik olalım, öğreniriz :D
Panik atakları olabilir.
Yoooo bilmeyenler gelsin ogreteyim :D
Neden yüzme bilmemek eziklik olsun
Neyi bekliyo öğrensin
Affet ablası sende öğretiver