Arkadaşlar NBA ve basketbol takip etmeye başlayacağım ama çok takım var hepsini izleyemem. En iyi takım hangisi onun maçlarını izleyerek başlamak istiyorum.

Arkadaşlar NBA ve basketbol takip etmeye başlayacağım ama çok takım var hepsini izleyemem. En iyi takım hangisi onun maçlarını izleyerek başlamak istiyorum.
Genel olarak iyi kötü yok NBA de bu sene sonuncu olan seneye zirveye oynayabilir. Her yıl değişkenlik gösterebilir. Ama köklü ve daha sık zirvede yer alan takımlar mevcut. Şahsen çocukluğumdan beri özellikle Kobe Bryant sayesinde Los Angeles Lakers hayranıyım.
aa bilmiyordum bu kadar değişiklik gösterdiğini :O teşekkürler <3
Transfer olayları ve maaş olayları futbol da olduğu gibi değil. O yüzden isteyen istediğini alıp kafasına göre takım kuramıyor federasyon belirliyor bütçeleri ona göre birtakım kuruluyor o yüzden bazı takımlar mesela bir kaç yıl çok kötü oyuncularla idare edip sonra birden en kaliteli oyuncuları alıp en iyi olabiliyor.
Ayrıca alt lig üst lig olayı da yok yani tüm maçları kaybetsen bile seneye yine aynı seviyede oynamaya devam ediyor. Taraftar kültürü de farklı her takım ayrı bir eyaletten olduğu için herkesin taraftar profili de belli
Cevap
5Cevap
Youtube nba yaz. Kısa videolarını izle. Hangi sporcu tarzı hoşuna gidiyor. Takıma bak. Karar ver
Tarzından anlamam ki ben ilk defa izleyeceğim
Lakers
teşekkürler <3
GSW açık ara en iyisi.
teşekkürler <3 o mu iyi yoksa lakers mı öyle demişler diğer yorumlarda
The Last Dance izlemeni öneririm
o ne takım adı mı :D
😔
Lakers güzel takım
Yani Golden State denebilir son şampiyon da zaten
Harlem 😏
o neymiş bakarım