Bugün Trabzonspor'un 55. yılı kutlanıyor. 2 Ağustos 1967'de kurulan kulübü duyunca aklınıza ilk ne geliyor?

Bugün Trabzonspor'un 55. yılı kutlanıyor. 2 Ağustos 1967'de kurulan kulübü duyunca aklınıza ilk ne geliyor?
Kutlarım nice güzel yıllara. Benim sorunum destekleyen kitle ile alakalı yani Lazlar aşırı derecede bağnaz ve asla kendini geliştirme konusunda bir çaba içerisinde değiller özellikle çıkarları yoksa kaba ve anlayışsiz bir şekilde bir çok ömür sürebilirler...
Kazım Koyuncu şöyle söylemiş; Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Anlatılmaz yaşanır bu sevgiyi bilmeyenler anlamaz abuk subuk yorumlar yapar bazıları ama rahmetli Kazım çok güzel özetlemiş.
AŞK geliyor aklıma.. azim, alın teri, haksızlığa boyun eğmemek, BAŞKALDIRIŞ. 7-70 in yüreğinde taşıdığı masumane bir aşk.. şehircilikden fazlası bu aşk.. kıta kıta.. ülke ülke, şehir şehir bordo gökyüzünün masmavi denizle buluşmasıdır Trabzonspor..🔵🔴
İyi varsın Trabzonspor 🥰 Oğlum/Kızım da seni sevecek !
Cevap
73Cevap
Borda mavi
Hiçbir başarısı olmayan taraftarlarının da yobaz topluluğu olduğunu düşündüğüm birtakım
şu an Trabzonspor taraftarı Almanya da yaşayan bir misafirim vardı. Yamaçparaşütü ile uçtuk. Şansa bak. Biraz muhabbetini yapayım. Aklıma gökdeniz karadeniz, yattara, fatih tekke geldi 😊
Trabzon şehrindeki Trabzonspor aşkı başka hiçbir şehirde görülemez. İstisnasız her yerli trabzonlu trabzonsporludur, başka takım tutmak ayıptır. Zaten dünyaya yayılan ve Türkiye tarihinde görülmemiş şampiyonluk sevinciyle de bunu kanıtlamışlardır.
İstanbul takımlarına kök söktüren tek takım ve insanlar şehrin takımını tutuyor takdir edilmesi lazım
40 yıl boyunca şampiyon olamamaları.
hiç bir zaman güvenilmeyecek bir taraftar grubu vardır. bir anda arkandan vurur. değer, vefa falan tanımaz.
Aklıma trabzon geliyor , hamsi geliyor, yamuk burun geliyor.
Uy aha marşı geliyo adkjfksjdkfsd
https://www.youtube.com/embed/cliApYyQxh8Tabi ki bu😂😂
Her yere bayrak asmışlar Fenerbahçe den daha büyük takımmış
Nice Mutlu Yıllara... Nice Başarılı Yaşlara... Karadeniz Panteri Çok Yaşa !!!
Yobazlık, yandaşlık, cemaatcilik, bolgecilik, bölücülük..
Bu yılın Superlig şampiyonu ben bu yorumu yazarken tam 55 erkek yorumu var
25 kişi niye sağa sola koşturuyor hiç anlamadım.
evimizde eski bir ts takımının basılı olduğu tabak var o geldi aklıma
Hakkı yenen sevdiğim yöresine adetlerine değer verdiğim hep merak ettiğim bir yer geliyor aklıma
Karılarını dağ bayır çalıştırtıp kendileri akşama kadar kahvelerde oyun oynayan karadenizliler
40 yılda 1 şampiyon olan onu da çok abartanlar geliyor
Diyen kişi bir derbi galibiyetini 20 yıldır kutluyor
@Klinsman06 20 sene derbi galibiyet hasreti çekmedik koç
Derbi galibiyet hasreti çektik ama sizden çok kupa kazandık :D
@Klinsman06 Trabzon kim bizden çok kupa kazanmak kim 😅 kaç çupanuz var usagum

Trabzonspor en güçlülere karşı gelen ve onları yenen "süper kahraman" dır.
@sametdnmz bütün âleme yaptık yine yaparız hemde kralını
@sametdnmz bizim 1 kupamız sizin 5 kupanıza bedeldir. Niye diye sorarsın sen şimdi, çünkü aklın bu şekilde düşünecek kapasitede değil belli. Bizim bütçe ve imkanlarımız 3 büyük diye tabir edilen takımlarda olsaydı 1 şampiyonluk bile göremezlerdi
40/1 şampiyonluk geliyor ve kendilerini TR enbüyüğü ile kıyaslamaları mesela bitiyorum bu tarz fıkralara
ilk defa şampiyonluğunu gördüğüm klup..
bursaspor gibi..
Anadolunun yükselen güneşi diğer Anadolu takımları İstanbul takımlarına maç satarken Trabzon hep dik durmuştur o yüzden eskisehir sivas gibi takımlar Trabzonspor a düşmandır
İlk aklıma gelen şey
“Cupamuzi verin da “ oluyor kfjdnbsbz
Çupamizu verun muhabbeti ya da hamsi koydum tavayaaa fpamfğaöfğamfğamfa9mf
Artık aklıma gelen ilk şey en son Sivas sporu nasıl gomdukleri😅
Hamsi ve cupamizu verunnnnnnnn
Hükümet destekli bir spor takımı...
Covid 19 sarkisi geliyo😂
Trabzon spor gelir tabiki
Hakemlerin, bakanların şampiyonu
Bi 20 yil daha sampiyon olamaz
Oy daa 😂😂❤💙❤💙
Uğy kiupamizu verun daa
aklıma yattara geliyor :D
Küpamızı istiyoruz 🤣
Yattara iyi futbolcularından
Karadeniz bölgesi aklıma geliyor
Ogün şota hami hamdi lemi
38 yıl aradan sonra şampiyon olmalari hehehehehe
Futbolda Anadolu devrimi
Çirkef karektersiz ve adi bir topluluk olmaları
Çok sevdiğim biri aklıma geliyor
Gustavo Colman
Trabzonsporu kutluyorum.
Hamsi kafali
Hamsi 😁😁
Cupamizi verin 😃
Hamsi geliyo
Saçmalıklar şehri ve ahlak yapısı.
En doğru yorum
Daha doğrusu ahlaksızlık yapısı
En azından İstanbul'da neyin ne olduğu belli kimse iki yüzlü ve üstü kapalı davranmıyor zihniyet ve düşünceler her şart altında aynı kalıyor, trabzonda ise halkı yakından tanıyorum dışarıya karşı istediğini yaparken hiç bir ahlaki değeri gözetmeksizin 😉 mesela gürcistanlılara, iş kendi kızlarına dönünce birden ahlak bekçiliğe bürünüp astığım astık kestiğim kestik politikası uygulanması bana FELAKET derecede komik geliyor birde ayrıca siyasi algı ve tercihleri benden oldukça uzak bir memleket hatta bazen keşke eksik olsalardı diyorum 🙂☺️
Çupamizu verun
Hamsi akıllılar :D
Çipamuzu verun
Trabzon
Hamsi sbfnsndnsjs
ulan ne komik adamsın ya haha
Karadeniz geliyor
Kazim Koyuncu
Şenol güneş geliyor
Bordo mavi.
hamsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?