Spor Ters takla atabiliyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben düz takla bile atamıyorum ya? Güncellemeler+1 yıl Takla Ters takla atabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben de düz takla bile atamam, tersi geç boynumuzu falan kırarız. :D 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben kesin kırarm Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl futbol maçında rövaşata atayım derken gaza gelip ters takla atıyordum az daha boynum kırılacaktıdemek ki ters takla iyi bir şey değil :D 1 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pervane gibi dönüyorum bazen gaza geliyorum hızlı oluyor havalanıcak gibi oluyorum arkadaşlar tutuyor 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Önceden düz takla atıyordum ters takla attım 3 4 defa ayaklarıma kırap griyor en iyi takla atma yeri iskeleden denize güzel oluyor 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ben de atamıyorum ama sitede her türlü taklayı profesyonelce seri bir şekilde atanlar var Maşallah 🤭😅 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bu kiloya rağmen galiba hala ekastiyetimi kaybetmemişim.Bacaklarımı iki yana tamamen açıp oturmam bu nedenle galiba. 0 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl O iş bana Zor ama dayanıklılık isteyen çoğu şeyi yaparım. Akrobatik hareketler hariç 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl lisede atabiliyodum da atmayalı bayağı oldu şimdi denesem yapamam büyük ihtimal antrenman gerekir 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Hiç atamıyorum. Trambolinde deniyim dedim. Onda da boynumu ağırttım. 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bilmiyorum maalesef ama ilk fırsatta eğitim alacam o konuda. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel kızları görünce taklacı kuş gibiyim fjg 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ters , düz takla atabilirim, ergenken ters salto atmışlığım var… 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocukken jimnastik kursuna gitmiştim o zamanlar yapabiliyordum artık çok başım dönüyor 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Maalesef. Çocukken boyun üstü takla atardım şimdi asla mümkün değil😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Salto atıyordum şimdi denesem boynumu kırarım herhalde 😂 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ah ah amuda kalkmak isterdim havada ters durabilmek kol kaslarına iyi geliyor 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl yolda düz yürüyemiyoz sen taklaa istiyon suskun 🤣 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dogru Yorumla
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Atamıyorum maalesef o özellik yok bende :/ 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Atarım suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Ters takla değil de adama papucu ters giydiririm kanka 😋😋 0 0 Yorumla
aspid Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl hayret bu kız ilk defa saç konusu dışında bir şey sordu 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha evet😁😁 Yorumla
Angolyant Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Bir insan neden bunu merak eder? 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Takla atmaya merak sardm Yorumla
İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Atıyorum 😉✌️ 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay be Yorumla İbrqhimmm06 +1 yıl Çok da zor bir şey değil aslında 😄 Yorumla
x-Kral1Boga-x Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Geri takla atıyordum 1. 2. Kattan bayadır atmıyorum şimdi denesem kessin kolumu bacağımı kırarım.😀 0 0 Yorumla
Mirarüzgar Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Yok kardeşim daha düz atamıyorum kaldı ki ters atayım 😒 0 0 Yorumla
kutlukbilge Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Düz taklayı öğrendim ama ters bilmiyorum atamam heralde 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anca rüyamda. Onda bile düşerim. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Düzünü atabildim de tersi kaldı. 0 0 Yorumla
Mercann20 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Atabiliyorum jimnastik dersinde öğrenmiştim 🤸♂️ 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 767 cevap paylaştı. Atıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ben de düz takla bile atamam, tersi geç boynumuzu falan kırarız. :D
Ben kesin kırarm
futbol maçında rövaşata atayım derken gaza gelip ters takla atıyordum az daha boynum kırılacaktı
demek ki ters takla iyi bir şey değil :D
Pervane gibi dönüyorum bazen gaza geliyorum hızlı oluyor havalanıcak gibi oluyorum arkadaşlar tutuyor
Önceden düz takla atıyordum ters takla attım 3 4 defa ayaklarıma kırap griyor en iyi takla atma yeri iskeleden denize güzel oluyor
Ben de atamıyorum ama sitede her türlü taklayı profesyonelce seri bir şekilde atanlar var Maşallah 🤭😅
Bu kiloya rağmen galiba hala ekastiyetimi kaybetmemişim.
Bacaklarımı iki yana tamamen açıp oturmam bu nedenle galiba.
O iş bana Zor ama dayanıklılık isteyen çoğu şeyi yaparım. Akrobatik hareketler hariç
lisede atabiliyodum da atmayalı bayağı oldu şimdi denesem yapamam büyük ihtimal antrenman gerekir
Hiç atamıyorum. Trambolinde deniyim dedim. Onda da boynumu ağırttım.
Bilmiyorum maalesef ama ilk fırsatta eğitim alacam o konuda.
Güzel kızları görünce taklacı kuş gibiyim fjg
Ters , düz takla atabilirim, ergenken ters salto atmışlığım var…
Çocukken jimnastik kursuna gitmiştim o zamanlar yapabiliyordum artık çok başım dönüyor
Maalesef. Çocukken boyun üstü takla atardım şimdi asla mümkün değil😂
Salto atıyordum şimdi denesem boynumu kırarım herhalde 😂
Ah ah amuda kalkmak isterdim havada ters durabilmek kol kaslarına iyi geliyor
yolda düz yürüyemiyoz sen taklaa istiyon suskun 🤣
Dogru
Atamıyorum maalesef o özellik yok bende :/
Atarım suskun çiçeğim
Ters takla değil de adama papucu ters giydiririm kanka 😋😋
hayret bu kız ilk defa saç konusu dışında bir şey sordu
Haha evet😁😁
Bir insan neden bunu merak eder?
Takla atmaya merak sardm
Atıyorum 😉✌️
Vay be
Çok da zor bir şey değil aslında 😄
Geri takla atıyordum 1. 2. Kattan bayadır atmıyorum şimdi denesem kessin kolumu bacağımı kırarım.😀
Yok kardeşim daha düz atamıyorum kaldı ki ters atayım 😒
Düz taklayı öğrendim ama ters bilmiyorum atamam heralde
Ben normal adımı zor atiyorum
atamıyorum , düz atarım ama
Hayır :)
hiç denemdim.
Küçükken yapardım😄
Anca rüyamda. Onda bile düşerim.
Kilodan dolayı biraz glb atamıyorum
Düzünü atabildim de tersi kaldı.
Hayır
Bir ucamiyorum sadece