Fenerbahçe, Luan Peres ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi. Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen stoper için 5,5 milyon euro bonservis bedeli konuşuluyor. Sizce iyi transfer mi?

Fenerbahçe, Luan Peres ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi. Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen stoper için 5,5 milyon euro bonservis bedeli konuşuluyor. Sizce iyi transfer mi?
Bu oyuncular sırf para için kendi kariyerlerini fenerbahçe için mafedecek. Yazık çok yazık..
https://www.youtube.com/embed/HpHs4uXvYN0Cevap
17Cevap
FB ilk basta Kulüp yönetimini daha sonra bir an önce yeni teknik direktörünü degistirmeli. Bu kafayla, Real Madrid kadrsunu getirsen FB basarili olamaz.
Mesuz Özil gibi bir oyuncudan faydalanamayacak kadar INAT bir yönetim yönetiyor
fener son maçtan sonra gözümden düştü ne yaparsa yapsın başarılı olamayacak bu sezon- 40-50 milyon harca sen git savaştaki bi ülkeye yenil üstüne adamlara hakaret et dalanı sktklerm.
Defans almaya bikmadilar a. mk 5tane defans yerine 1tane doğru düzgün bir forvet alsalardi suanda Cl devam ediyorduk
Allah peygamber aşkına şu takıma SOL BEK ve FORVET alın ya
eee hani butun taraftar putin putin putin diye baviriyordu :)
neden peresi aldilar ki?
bence iş görür, hocanın ısrarla istediği bir oyuncu
Allahım yıl olmuş2022 adamlar transfer konuşuyor 😭😂🤣
Kafadan vurulmuş birine asprin ne kadar ilaç olursa o kadar ilaç olur
oyuncuyu tanımıyorum..
ama savunma evlere şenlik..
bu saatten sonra hiç transfer yapmasınlar demek isterdim ama sadece bunu bile söyletmyorlar adama ya allah için kaleci sol bek sağ bek forvet bu adamlar buralara neden adam almıyorlar akıl alır gibi değil
Ali Koç gitmeden sıkıntılar. bitmez.
Bir yıldız daha takın menerime
İsmail Kartal devam edecekti.
Bir faydası olsun artık. :)
Hiç izleme firsatim olmadı bu arkadaşı.
Belki olabilir
Ş. Ligi gitti yaa
Olabilir belki
Umarım faydalı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?