Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı tezahüratan sonra Fenerbahçe maçları izlememe kararı aldık ailecek!
İzleme izlettirme!

Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı tezahüratan sonra Fenerbahçe maçları izlememe kararı aldık ailecek!
İzleme izlettirme!

Bu terör eylemine bir dur denilmeli ve ceza verilmelidir.
Futboldan bu sene men edilmeli diye düşünüyorum. Rusya nasıl müsabaka yasağı aldıysa aynı şekilde savaşa destek veren bir takımında maçları elinden alınmalıdır.
BU BİR İNSANLIK SUÇU!
- UEFA cezasını keserse bu sene fenerbahçe diye birtakım olmaz. Teröre destek verenleri imha eden bir UEFA var. Umarım adalet yerini bulur.
Bu sadece böyle kalmamalı sadece avrupayla asla 1 sene ligten çekilmeli Fenerbahçe lig bu sezon 19 takımla oynanmalı! Sırasıyla takımlar 1 er hafta dinlendirilsin her takım..
Yaptıkları gerçekten çok ayıptı.
Cevap
7Cevap
Ali koç un boş işlerle oyaladigi beyinsiz bir grup taraftar işte. Ben bir Galatasarayli olarak klube men cezasi bence cok agir olur cunku takimin veya yonetenlerin yaptigi bisey degil oradaki aptal bir grup taraftarin yaptigi akilsizca eylem. Bunu milyonluk bir takima mal etmek agir olur. Seyircisiz oynatmak daha adil olur
Mesele fenerbahçe ile ilgili değil bu ülkenin insanları boş beyinlilikten ırkı takımı cinsiyeti körü körüne koyun psikolojisi gibi savunur. İlkellikten farklı olan her şeye düşmanlık besler. Ilkellik.
Ha bu takım ha o takım farketmez
UEFA görürse Fenerbahçe salataligi yedi yemiste zaten farkında değil
Teröre destek diyenler neyin kafası? Bu bir savaş terör örgütü değil taraflar... Rusya objektif olarak savaşta haklı taraf, ayrıca ülkemizin çıkarı için Rus zaferi daha çok işimize geliyor... Ha fenerin çekemez hareketle yapması eziklik
FB avrupadan men edilmeli
Utanıp yere giriyor mu bu neonazici şerefsizler?
Nazizmi hiç bilmeden ettiğiniz sözler bunlar
Putini destekleyen Hitler'in torunu olur, ne olacak başka
Irkçı tutum değil Putininki emperyalist bir tutum.. Zaten Ukraynalılar ve Ruslar aynı ırktan nasıl ırkçılık yapacaksın
Rus Galibiyeti Türkiye için önemlidir kendi ülkemin çıkarının yanındayım.. Esad da öyle İran da nefrette etsem düşmeleri çembere alınmamız demek
Beyin bedava cidden. Allah akıl fikir verir umarım
Size verse daha iyi, iyi niyet elçisi olana kadar kendi topraklarımızın çıkarını gözetmeyi anlarsınız belki
Kendi ülkenin ne çıkarı? Putin 2000'den oradaydı. Şimdi mi Türkiyenin geleceği oldu?
Hiç mi tarihten haberiniz yok? Kafkasya ile Orta Asya'ya yaptıklarından haberin yok anladık, Ukraynaya yaptıklarını da geçtim. Kendi askerlerini asitte eriten adamı nasıl savunursun?
Adamı savunmuyorum dostumuz da değil bunuda demiyorım.. Çıkarımız uyuyor bunu söylüyorum... Putin Türkiye ye saldıramaz.. Fakat kuzeyde Rusya doğu da İran varken topraklarımız tehditten uzak.. Suriyenin düşmesi bize tehdit mesela Erdoğan da ümmetçi tayfayı bu yüzden ülkeye topladı daha kolay bölünsün diye... Nato için İsveç e pkk destekçisi postası koyan adam ABD ye ne tepki verebildi? Düşmanımız şu an da da emparyel batıdır.. Buna karşı kalkan olacak tarafı desteklemek akıl karıdır sarmaş dolaş ol diyen yok Rus doğal düşmanıdır Türkün ama yeri geldiğinde müttefiklik olmalıdır akılcı olup
Rusya vb neo Nazi ya da Nazi değildir.. Nazizm Nasyonel Sosyalizmdir.. Nasyonel Sosyalizm Türkiye ye de uygun bir sistemdir.. İi soykırıma dökmek başka iştir.
Bu tarz Ülkeler AKP nin de maşası olduğu ekümen İstanbul projesine karşı kalkandır (batıya karşı) Ukrayna da yaptığı beni bağlamaz bugün Yunanistan ın gidip adaları silahlandırması nasıl bzie haklı savaş sebebi verirse Rusada verir
Ne demişler ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?