Galatasaray başkanı olduğumu hayal ediyorum Altyapının başına Hüseyin Eroğlu Teknik direktör Ufuk kahraman İdari direktör Hande özel Sportif direktör Namet ateş
Ve Niğde Anadolu Spor kulübü için Niğde'dede yeni bir tesis yeni bir stadyum
Elazığ da sivrice de büyük bir kamp tesisi Karakoçan futbol kulübünüde alıp ismini GS Anadolu akademi yapıp pilot takım yap. ve o klüb e tesisler Kur. Ve a takım bütçesini düşür Altınordu modelini uygula
Berlin ak07, berlin Türkgücü, Berlin Türkiyem Sporu, al birleştir GS Berlin akademi takımını kur pilot takım yap. KKTC'den yeni cami ak ı al GS Yenicami akademi takımını kur pilot takım yap
Niğde Anadolu, GS Anadolu akademi, GS Berlin akademi, GS Yenicami akademi adında 4 pilot Takım olsun. Gençlerden bazılarını Berlin akademi ye kirala kendilerini geliştirsinler dil öğrensin ler
GS eğitim grubunu kur. Yani İstanbul daki tesisler de gençler yatılı olarak ister se evlerinde kalsın hem burada ilkokul, ortaokul , lise eğitimini burada alsınlar birde burada kurulacak spor bilimleri üniversitesi kurulsun burada online ya da normal eğitim le tüm gslı oyuncuları bu işin okulunu okusun. Tüm altyapı mensuplarına maaş bağlansın.15 yaşa kadar aylık 7000 TL her zaman asgari ücretin 1500 TL üstü.15 yaşdan sonra profesyonel kontrat. ve 16 yaşına kadar aylık 15 000 TL,17 yaşına kadar 30 000 TL ,17 yaştan sonra aylık 50 000 TL maaş. a takımda 23 kişilik kadroda esame listesinde yer alanlara ise yıllık 1 milyon TL lik kontrat ile başlayıp Max başı a takım için 100 000 TL , gol başı 100 000 TL, asist başı 100 000 TL para şeklinde bir antlaşma. bir sene bir altyapı oyuncusu a takım ile 20 Mac oynarsa 2 milyon TL para diyelim o maçlarda 5 gol 5 asist yaptı 1 milyon TL de ordan 1 milyon TL de kontrat 4 milyon TL yıllık ücret alacak hak ederek İsmail çipe gibi yatarak değil.
Sonra bakıyorum rüya yine aynı kafa milyonlarca Eurolar harcayarak takımları batırıyoruz zaten takımlar borç batağında türk futbolunun bu borç batağındaki haline üzüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Jurgen klop
Galatasaray başkanı olduğumu hayal ediyorum
Altyapının başına Hüseyin Eroğlu
Teknik direktör Ufuk kahraman
İdari direktör Hande özel
Sportif direktör Namet ateş
Ve Niğde Anadolu Spor kulübü için Niğde'dede yeni bir tesis yeni bir stadyum
Elazığ da sivrice de büyük bir kamp tesisi
Karakoçan futbol kulübünüde alıp ismini GS Anadolu akademi yapıp pilot takım yap. ve o klüb e tesisler
Kur.
Ve a takım bütçesini düşür
Altınordu modelini uygula
Dundee United, fc sarejevo, akademia pandev, Farul, fk Qarabağ, kairat almaty, levski Sofya ile 20 senelik işbirliği antlaşması imzala
Berlin ak07, berlin Türkgücü, Berlin Türkiyem Sporu, al birleştir GS Berlin akademi takımını kur pilot takım yap. KKTC'den yeni cami ak ı al GS Yenicami akademi takımını kur pilot takım yap
Niğde Anadolu, GS Anadolu akademi, GS Berlin akademi, GS Yenicami akademi adında 4 pilot Takım olsun. Gençlerden bazılarını Berlin akademi ye kirala kendilerini geliştirsinler dil öğrensin ler
GS eğitim grubunu kur. Yani İstanbul daki tesisler de gençler yatılı olarak ister se evlerinde kalsın hem burada ilkokul, ortaokul , lise eğitimini burada alsınlar birde burada kurulacak spor bilimleri üniversitesi kurulsun burada online ya da normal eğitim le tüm gslı oyuncuları bu işin okulunu okusun.
Tüm altyapı mensuplarına maaş bağlansın.15 yaşa kadar aylık 7000 TL her zaman asgari ücretin 1500 TL üstü.15 yaşdan sonra profesyonel kontrat. ve 16 yaşına kadar aylık 15 000 TL,17 yaşına kadar 30 000 TL ,17 yaştan sonra aylık 50 000 TL maaş. a takımda 23 kişilik kadroda esame listesinde yer alanlara ise yıllık 1 milyon TL lik kontrat ile başlayıp Max başı a takım için 100 000 TL , gol başı 100 000 TL, asist başı 100 000 TL para şeklinde bir antlaşma. bir sene bir altyapı oyuncusu a takım ile 20 Mac oynarsa 2 milyon TL para diyelim o maçlarda 5 gol 5 asist yaptı 1 milyon TL de ordan 1 milyon TL de kontrat 4 milyon TL yıllık ücret alacak hak ederek İsmail çipe gibi yatarak değil.
Yaşam koçları, uyku koçları, psikiyatrik danışmanlar, taç antrenörleri, mevki antrenörleri, bireysel antrenörler eklenecek diyorum
Sonra bakıyorum rüya yine aynı kafa milyonlarca Eurolar harcayarak takımları batırıyoruz zaten takımlar borç batağında türk futbolunun bu borç batağındaki haline üzüyorum
Guardiola ve Klopp.
Fatih Terim keşke yönetse dediğim takımlar var
Jurgen klopp
Sir Alex
SIR ALEX FERGUSON
Galatasaraya bir pep dokunuşu ile uzay takımı olur
klopp
Thomas tuchel
Alex ferguson
fatih terim