Spor Spor ayakkabınız ne renk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bunada sapık soru demezsiniz umarım herşeye yazan arkadaslar Güncellemeler+1 yıl Benim pembe ve gri Spor ayakkabınız ne renk? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Beyaz ve mavi var pembe alabilirm 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Beyaz renk 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl gri diğeri de karışık ya beyaz sarı pembe mor mavi ama hepsi pastel tonlar hepsi bi ayakkabıda evet 1 0 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Ben ayakkabi hastasıyım hepsi var ama en özeli kırmızı olani 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Bir kaç tane beyaz, bir kaç tane siyah, bir tane mavi, bir tane mavi beyaz falan var, başka ne vardı hatırlayamadım. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Turkuaz, tonları. Salomon 1 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 421 cevap paylaştı. Mavi var siyah var beyaz var şuab terlik giyiyorum 1 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yokk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doğrumu Yorumla bağlaçolandee +1 yıl Niye yalan olsun Yorumla Soran +1 yıl Ne giyiyosun normalde Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyah, beyaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Beyaz ve mavi var pembe alabilirm
Beyaz renk
gri diğeri de karışık ya beyaz sarı pembe mor mavi ama hepsi pastel tonlar hepsi bi ayakkabıda evet
Ben ayakkabi hastasıyım hepsi var ama en özeli kırmızı olani
Bir kaç tane beyaz, bir kaç tane siyah, bir tane mavi, bir tane mavi beyaz falan var, başka ne vardı hatırlayamadım.
Beyazdan şaşmam.
Benim de pembe ve gri:)
gri suanda kulkandigim
Turkuaz, tonları. Salomon
Mavi var siyah var beyaz var şuab terlik giyiyorum
Biri siyah-beyaz
ikincisi full beyaz
Biri mavi diğeri siyah beyaz kırmızı renkli
genelde koyu renkler
beyaz
Gri renk
:D Yeşil