Spor Yaz aylarında yapmayı en sevdiğiniz spor nedir? Atletikmen Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle yüzmek. Artı olarak 21-22 arası oynanan basketbol da çok tatlı oluyor. Yaz aylarında yapmayı en sevdiğiniz spor nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yazın uyuyup kışın uyanmak istiyorum sıcak hava insanı değilim 0 2 Yorumla Atletikmen +1 yıl Yaz uykusu mu oluyor bu kral? 😂 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Evet Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yaparm açik alanda 0 0 Yorumla
IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benimki de yüzmek balık gibiyim o yüzden bi havuz bi deniz 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim voleybol oynamak 0 1 Yorumla Atletikmen +1 yıl Plaj voleybolu iyi oluyor. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hafif Tempo koşu 0 1 Yorumla Atletikmen +1 yıl Akşam saatlerinde çok iyi oluyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fitness
Yazın uyuyup kışın uyanmak istiyorum sıcak hava insanı değilim
Yaz uykusu mu oluyor bu kral? 😂
Evet
Yoga yaparm açik alanda
Benimki de yüzmek balık gibiyim o yüzden bi havuz bi deniz
Benim voleybol oynamak
Plaj voleybolu iyi oluyor.
Yüzme ben kışında yapıyorum