Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar spor zaten gerekli olmazsa olmaz benim merak ettiğim en etkili hareketin ne olduğu veya demeyip sonuç görenler mutlaka vardır onları soruyorum
Bacaklar İçin en etkili egzersiz nedir? İç bacaklar için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sumo squat, spor salonundaki bacak aleti, side lunge hareketleri ile iç bacakları çalıştırabilirsin
teşekkür ederimm
İnceltmek ve kaslanrirmak farkli seyler. İnceltmek dedigin o bolgedeki yaglardan kurtulmak
bolgesel yag yakma diye bir sey yok asla da olmadi
sen diyet yapip cardio da yaparsan vucut enerji ihtiyacini mevcut yaglardan kullanir. Bunun nereden yapilacagini belirleyemezsin ama yag yaktikca belinin de bacaklarinin da yuzunun de inceldigini gorursun
Plates egzersizleri. <3 :)
Benim bildiğim bir hareket yok genelde bacakları sıkılaştırmak için soru soruyorlar
İçe yönelik ağırlık ve yuruyus çökme kalkma hareketleri
Güzel bir sevgili bulursan inceltir güzel geceler de
millet kalin istiyor bu ince
Bana bu diye hitap edemezsin yalnız
ne diye hitap edeyim egosunu yerden yere vurdugum
Beni tanımadan egoist demen de bence sen hiç yorum yapma daha fazla
tanimadigin birine bu derim kardas yorumu kaldiramicaksan soru sormicaksin
Bence sen benim takılma olayımı geç önce konuşmayı öğren sonra yorum yap olur mu? Şimdi gidebilirsin
konusmayida iyi biliyorum senin gibi egosundan yuruyemeyen insanlari got etmesinide simdi bence sen burayi terket benim dilim sana agir gelir
Konuşmayı iyi bilsen saygı açısında bile başta öyle bir yorumda bulunmazdın. Yorum yaptığın kişiye sen deliyle hitap edersin veya siz. Bu diyerek değil. Ayrıca ben kime laf anlatıyorum ki?
allah askina burada oyle medeni gjni takiliyorsunuzda disarda sizi bi gorsek kirosunuz hadi allah askina bos yaoma
yahu ınce bacagın nesı guzel
İç vacak için videolar var izleyip her gün yap
Gmrebilir miyiö
Spor yap
zımparalar
Kardio
Nasıl kalınlaşır
Diyet
Yüz bisiklete bin
Başka yol yok
Spor yap
Silkişmek