Spor Yüzme biliyor musunuz? Hdjsiwjsjdhs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selam 👋😂Me: Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz😅 Biliyorum 😏 Bilmiyorum 😨 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yüzme biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çocukluğum suda geçti, denizin ortasına bıraksalar yüze yüze kıyıya gelirim aakljsfaljksfkals 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl 2 sene önce gittiğim otel Side Premium hey gidi günler :D yüzme biliyorum evet 0 5 Yorumla Melis_Aktas +1 yıl Vallahi ya. Duygulandım bir anda oteli görünce. Yorumla Gökay90 +1 yıl Gittiğim sene arap kaynıyordu diskosu o yüzden kullanım dışıydı saçma sapan dağıttıkları için. şu an ne durumda acaba Yorumla Melis_Aktas +1 yıl Benim gittiğim zaman tatiller o kadar pahalı değildi. Herkes Türk. Yorumla Melis_Aktas +1 yıl geçen sene granada belek'te yabancı vardı baya. Yorumla Gökay90 +1 yıl Bu sene PGS Kemer tercih ettim buna da bir daha gitmem :D Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl kurtaran oldu mu 0 2 Yorumla Hdjsiwjsjdhs +1 yıl Ben 9 yıldır yüzme biliyorum Yorumla AgaogluBora +1 yıl gerekli zaten... Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Spor konusunda 335 cevap paylaştı. Evet biliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bilmiyorum
Çocukluğum suda geçti, denizin ortasına bıraksalar yüze yüze kıyıya gelirim aakljsfaljksfkals
2 sene önce gittiğim otel Side Premium hey gidi günler :D yüzme biliyorum evet
Vallahi ya. Duygulandım bir anda oteli görünce.
Gittiğim sene arap kaynıyordu diskosu o yüzden kullanım dışıydı saçma sapan dağıttıkları için. şu an ne durumda acaba
Benim gittiğim zaman tatiller o kadar pahalı değildi. Herkes Türk.
geçen sene granada belek'te yabancı vardı baya.
Bu sene PGS Kemer tercih ettim buna da bir daha gitmem :D
Evet, yüzmeye bayılırım. 🏊🏻♀️
Ben olsam boğulurdum kesin
ölmeyecek kadar
Derdimi anlatacak kadar biliyorum 😂😂
kurtaran oldu mu
Ben 9 yıldır yüzme biliyorum
gerekli zaten...
Evet yüzme hocasıyım aynı zamanda
Hayır
Evet 🧜🏻♀️
Hem de balık gibi