Kilo ver diyen erkek kırıcı değil mi sizce?

Erkek arkadaşımla tanıştığımızda 90 kiloydu ben 60 Sınav döneminde o 110 kiloya kadar çıktı ben sınavı daha önemliydi bir şey demedim sonra atandı spor salonuna yazıldı ve 76 kiloya indi kas yaptı ve takıntılı bir şekilde her gün spor salonuna gider ne olursa olsun gider ama sabah tatile gideceğizdir akşam işten gelmiştir valiz hazırlamak yerine spora gider valizi de son dk hazırladığı için mutlaka bir şeylerini unutur oralarda ben uğraşırım eksiklerini tamamlamak için veya ondan istediğim bir şey vardır acil yetişmesi gereken ama o spor saatim der yapmaz gün boyu benim kilomdan bahseder az ye spor yap der kpss ye hazırlanıyorum stresten yiyorum 69 kiloyum eskiden böyle değildin diyor bana uygulama yükletti yediğinin kalorisini buraya yaz bundan sonra dedi kendi de yazıyormuş protein tozu içer durur bir de mutsuzum ben neden böyle yapıyorsun diyince de sağlığın için diyor ama kendisi yılarca kilo gezdi bana bile insanlae bu göbekliyle ne işin var derdi ben ona bunu yansıtmadım hiç 1.70 boyundayım tamam kilom var ama böyle çok düşüncelice görünen bir düşüncesizlik değil mi sizce de

Kilo ver diyen erkek kırıcı değil mi sizce?