Spor Bel inceltme egzersizleri göğüsleri küçültür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta Güncellemeler+1 yıl Ya göğsümü küçültmek istemiyorum belimi inceltirken göğsümü küçültmekten korkuyorum Bel inceltme egzersizleri göğüsleri küçültür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Bel inceltmek daha çok kardiyo ile olacak bir şey olduğu için evet küçültme yapabilir ama karın egzersizi yapmak küçültme 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl gögüsler büyükse iyidir sever ekrek niye kafanı takıyonkı 0 2 Yorumla kolsuzninja +1 yıl Sen ne diyon ya fkdkdjdnd Yorumla mehmetsercan +1 yıl @kolsuzninja ne deyim bazı kızlar estetik olmak istiyolar fazla takıntı yapıyolar ondan kendinizi sevin deger verin demeye calsıyorum ne diycem Yorumla
The-Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hayır göğüslerin küçülmesi için yoğun göğüs ve karın çalışman gerek 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yağ dokusu azalacağı için az bi küçülme olabilir 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl selam neden kuculsunki gogsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yağ dokusu azalıyor? Yorumla cokıyıbırı07 +1 yıl Şu an gogsun buyukmu Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil ama dümdüz de değil kendi elimi dolduruyor sadece Yorumla cokıyıbırı07 +1 yıl anladimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bel inceltmek daha çok kardiyo ile olacak bir şey olduğu için evet küçültme yapabilir ama karın egzersizi yapmak küçültme
gögüsler büyükse iyidir sever ekrek niye kafanı takıyonkı
Sen ne diyon ya fkdkdjdnd
@kolsuzninja ne deyim bazı kızlar estetik olmak istiyolar fazla takıntı yapıyolar ondan kendinizi sevin deger verin demeye calsıyorum ne diycem
Hayır göğüslerin küçülmesi için yoğun göğüs ve karın çalışman gerek
Yağ dokusu azalacağı için az bi küçülme olabilir
kilo verirsen küçültür
selam neden kuculsunki gogsun
Yağ dokusu azalıyor?
Şu an gogsun buyukmu
Hayır değil ama dümdüz de değil kendi elimi dolduruyor sadece
anladimm
Hayir alakasi yok
Ne alaka ya
sanmıyorum
Denemek lazım kanks