Sergio Oliveira - 12 ml
Haris Seferoviç- 8 ml
Umut Bozok- 5 ml
William Carvalho- 16 ml
João Pedro- 12 ml
Okan Buruk Diagne ve Mostafa'nın satılmasını istedi. Marcao büyük ihtimalle Sevilla'da.
Ayrıca Galatasaray:
Gibi futbolcularla anlaştı, hepsi sadece uçak bileti bekliyor. Tek kalan şey kulüplerle anlaşma.

İyi bir futbolcu, tekniği gayet iyi. Takımın berbat orta sahasına güzel bir dokunuş oldu diye düşünüyorum. İhtiyacımız vardı bence bu tip bir futbolcuya
burrdan bozok pedro ve sergio oliveriayı alabilrr sadece galatasray inşallahta alır bunların hepsi çöp çünkü bizim işimize gelir sergio oliveria denen adama 2.5 milyon euro maaş bildigin komedi joaeo pedro denilen adam emre akbabadan bile kötü morutan cicaldau içinde böyle demiştiniz gördük hiç polemige gerek yok göreceksiniz bnlar bi bk yapamaz he bide sizin sasha boey vardı rosierden falan iyiydi ne oldu o iş davar çobanı gbi koşuyodu sakatlıktan diymi)))
Alamayınca kötüler fenerliler hiç şaşmaz :d
fenerli he he tamam ayrıca alamayınca derken fener sizi transfer çalımında o.. rspu yapmadımı siz alamayınca fiyat yükselttik diyonuz ya hemen fener bu dünyada ikiniz yoksunuz bunu kafasına sokun demiycem görüyoruz
Ne diyor bu ca hil , boş yapan ya😂
minyoncedric koymuş aleti masaya vurmuşta vurmuş puhahaha gt etmiş)
Futboldan o kadar uzaklaştım ki artık Galatasaray ' ı da takip etmiyorum. Kim geldi kim gitti bilmiyorum. Umarım bizim için iyi bir transfer olmuştur.
Cevap
15Cevap
Bence başarılı bir transfer
Marcao, mohamed satılırsa gelen 22 milyon Euro ile ve Taylan Antalyalı, emre kılınç, Okan Koçuk (gitmek istiyor deniyor), Muslera (rennese gitmek istiyor deniyor), boey , cicaldau da satılırsa toplam 34 milyon Euro para ile süper takım kurulu r
Muslera hiçbir yere gitmiyor, Galatasaray'da bırakacak.
Rennes Marsilya'dan ayrılan kaleciyi aldı.
Otuz yaşına kadar hep bir yerlere kiralanmış bir türlü dikiş tutturamamis bir oyuncu. Başarılı olacağını düşünmüyorum.
29 yaşında kariyerinin en iyi sezonunu yaşadı, satmak için roma ya kiralandı.
Roma'da iyi bir sezon geçirdi ancak Roma Matic'i alınca sergio dan vazgeçti.
puhahah setgio oliveirayı almışlar birde pedroyu digerlerini nah alırsınız birde seviniyorlar ezikler pedro cagliaride oynuyor 30 yaşında toplasan kaç golü var sergio oliveira bildigin portonun her zmaan yaptıgı balon satışlardan biri olacak nantes paok gibi sıradan takımlarda oynamış 10 numara deniyor 30una gelmiş 20 golü yoktur hayatında umarım gesem bunları alır
😂😂😂😂😂😂 ne canım fenevlisin, cahhhhill 😂😂😂😂😂😂
ben beşiktaşlyıım bende alexandre gibi düşünüyorum aslında gsli olamayn herkes böyle düşünüyor gsliler kendi çalıp oynuyor
@matiasandrade 😂😂😂kafanız güzl normaldir.😂kendı çalıp oynayan fenevlilerdir , net.
Resmi bir açıklama yok şu an bunu neye dayanarak diyorsun? Transfer olursa yılın transferi olur... şampiyon yapabilir
Transferler resmi açıklamadan 1,2 gün önce belli olur zaten.
Resmi açıklama geldiği zaman haber veririm. :))
Evet perşembe değil cuma gelecek onu karıştırdım, en güvenilir kaynaktan aldım merak etme, emin olmasam paylaşmam.
Kendisinde zaten başkanın da dahil hepsinin numarası ve iletişimi var. 🙂
İmzayı attı yarın İstanbul'da. :))
7 . iyi transfer. Muhammed kalsın pedro ile sefer gelir inşallah
Bazı bjk lılar harbıden ma llllll.😂😂adam diyemıcem cocuk yorumda boş yapıp, cahilliğini gösterdi gelip mesaja sayıp sövmüş canım sa lak yazmış 😂😂😂yememiş engellemiş bi bktan anlıyom sanıyor kendini
Kudurdular
minyoncedric nickli çocuk kastım 😂😂😉engel atmasa veriridim ağzının payını. Tam tiner kafası, kendi de kabul ediyor. Tanımadığı oyunculara çöp diyor, kötü diyor.
Bi de ne sürekli yazıyomuşum ona 😂 ilk defa yazdım be
Hayırlı uğurlu olsun ama tek türk oyuncumuzun piyasa değerinin düşüklüğü hiç güzel değil
Süper ligden dolayı.
tutmazsa ciddi sıkıntılı transferler başkan değişir
Boşa masraf yapmayın ya FENER gümbür gümbür geliyor kupalar biz de... Hazır takım var ve hepsi uyumlu birbiriyle 20 avantaj yani kurulu takım
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Güzel transfer. İzledim videolarını falan. Umarım başarılı olurlar. Hayırlı olsun GS ye
Kötü transfer.
Daha iyisini bulamazsınız.
İyi değil ki
29 yaşında kariyer sezonu yaşadı Porto'da.
27 gole katkı verdi şampiyonluğun en önemli ismi oydu.
29 yaşında olduğu için satmak istediler Roma'ya satın alma opsiyonlu kiralandı.
Roma'da yarım sezonda 10 gole katkı verdi.
Ancak Roma Matic'i alınca Sergio'nun bonservisini almadı.
O sırada biz girdik 12 m den açtılar 3 milyona aldık, yabancı sayfaların manşeti bu. İnanılmaz pazarlık.
Ayrıca artık duran top sıkıntısı olmayacak.
Duran toplarda çok fazla etkili. Kornerler, frikik, penaltı hepsi artık Sergio'da.
Ben beğenmedim nedense yavaş ortasaha için
Alex'de yavaştı.
Kardeş avukatı mısın anlamadım ki sanki bir tek sen anlıyorsun futbolcudan neyse
Takımın en iyilerinden birisi oldu :))
Resmi açıklama yok sitesinde
Yarın gelir en erken
Geldi
Gerçek mi bu transfer 🙂
Evet eminim
bk gibi oyuncu paokta flaan oynamış
Hayırlısı olsun
9 (Dokuz)
Kaynak?
Sergio bu akşam İstanbul'a gelecek, o zaman kaynağa gerek kalmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?