Fenerbahçe, önümüzdeki sezon itibariyle 5 yıldızlı logoya geçiş yapacağını resmi olarak duyurdu. Sizce gerçekçi mi komik mi?

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon itibariyle 5 yıldızlı logoya geçiş yapacağını resmi olarak duyurdu. Sizce gerçekçi mi komik mi?
Rezalet!
Kimse bu takımı savunmasın. Türkiye futbolunun içine ettiler. Yıllarca her türlü pislik ve çirkeflik yaptılar. En sonunun ligin tüm takımları rest çekecek bu takım yalnız kalacak ama bakalım ne zaman!
Bu arada bu seneyi iyi takip edin edin. Bu sene Fenerbahçe Galatasaray'ın evinde kupa kaldıracak. Şikenin hazırlanışı bile bes belli!
Bütün avrupa ülkeleri eski şampiyonlukları sayıyor. Hepsine bakabilirsiniz 1960 lı yollardan itibaren başlayan yok. Hadi Federasyon saymıyor diyelim, Bjk ye neden ekstra şampiyonluklar verdi. Ya da hatalı diyelim, neden 2..3 senedir Fenerbahçenin talebine cevap vermiyor. İncele, değerlendir, karar ver ve nedenlerini de açıkla bitsin. Ama sürekli sürüncemede bıraktılar. Fenerbahçe iyi yapmış bence.
Bilemiyorum, ama şahsen Fenerbahçe'li biri olarak pek de doğru görmüyorum. Ali Koç'un, başkan olduğundan beri gösterdiği başarısız performansın üstünü kapatmak için yaptığı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Niye komik olsun. 1959 öncesi şampiyonlukları sayıldı. Hak neyse o verildi. Başkan Ali Koç'un da dediği gibi belgesele çekseler 1959 dan sonra mı başlayacaklar belgesel çekimlerine. Diğer maçları yok mu sayacaklar. Formaya da basılacak o 5 yıldız.
Cevap
58Cevap
Komik yılların başarısızlığını unutturmak sadece.
Fener taraftarina uzuluyorum ali koc futbolda basarili olamayinca taraftari boyle mutlu ediyor ve bu gariban taraftarda harbiden mutlu oluyor. Adam resmen kucuk seylerle taraftara mutlu olmayi ogretti. İlk senesi kotu gitti fatih terimle ugrasti, ertesi sene yine kotuydu fatih terimin tazminatiyla ugrasti sonra yildizsiz forma bastirtti simdide 5 yildizli logo yaptirdi bi karar ver be adam iyice rezil ettin kendini.
çok çok doğru bir adım, geç kalınmış bir adım bile diyebilirim
Fenerbahçe,
Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir.
👍
Komik, acınacak haldeler.
Uefa amatör lig olarak açıkladı.
Formalar da 3 yıldız kullanabilirler.
Small kulüp bjkye 1959 öncesi 2 şampiyonluk sayılıyor ve 3 yıldız oluyor. Ama Fenerbahçe de hakkını isteyip başvuru yapıyor ama Fenerbahçe düşmanı trabzon futbol federasyonu onaylamiyor kupalar olduğu halde... İşte bu yüzden Türkiye'nin en büyük spor kulübü Fenerbahçe'dir.
Şimdiki zamanda icraat yapamadıkları için geçmiş zamandan Medet ummuşlar Koskoca adamlar utanmadan bunun peşinde koşmuşlar :) 5 değil İsterse 10 yıldız taksınlar sorun değil de bu tarz yıllar öncesi şeyin kavgasını şimdi yapmak çok saçma.
Neden doğru karar olmasın? 5 şampiyonluk 1 yıldız değil mi? 28 şampiyonluğu var Fenerbahçe'nin Türkiye Ligi'nde.
Bence şampiyon olamadığı her sene yıldız eklesin formaya. O zaman daha gerçekçi olur.
Baktı ki şampiyon olarak yıldız alamıyoruz. Bari logoyu değiştirelim demişler. Diğer takımlar, beş yıldıza ulaştığında, Fenerbahçe'de yıldız sayısını artırır bence.
Eskisi kadar fanatik değilim ama olsun fenerin benim için manevi değeri var. Çocukluk anılarımın bir çoğu fenerle ilgili. Aldığı her kararı destekliyorum.
Bir Fenerbahçeli olarak ne diyeceğimi bilemedim çünkü pekte beklediğim bir karar değildi o yüzden iyi oldu oley gibi havalara da giremedim. İlginç bir karar olmuş. Bilemedim ne desem.
Kendi takımın efsanesi olan metin oktay oynadığını kabul et ama o sezon şampiyonlukları kabul etme o zaman metin oktay maradona felan eski efsaneler diye bişey yok 😂
Yalnız Metin Oktay’ın, Galatasaray’a 1955de transfer olduğunu bilmen lazım. Ayriyeten adamın profesyonel kariyeri, 1954 yılında başlıyor. 1955’ten, 1959’a kadar varsa şampiyonluğunuz alın.
Ayriyeten sizinkiler 1950 ve öncesi şampiyonlukları istiyorlar. O dönemde Metin Oktay Galata’nın oyuncusu değil. O yüzden Metin Oktay üzerinden prim kasmayı bırakın. Hiç kimse Metin Oktay’ın, Galatasaray’da oynadığı yılları yok saymıyor. Ama sizinkiler akıllılık yaptığını düşünüyor ki size yutturmuşlar bunları. Metin Oktay’ın kariyerini araştır önce. Bir daha da Metin Oktay’ı böyle şeyler de kullanabileceğini sanmıyorum 🙂🙂
Hakki ile alınmış şampiyonluk ağlama bu kadar
Büyük başkanın küçüklük seviyesi En dib seviyede buna izin verende rezillik diz boyu sonra Türkiye’de neden bir şey gelişmiyor böyle kafalarla bukadar rezil ettiler
ali baskan cok zengin :) saksakcısı da cok :)
bu gecen 4 senede biz sampiyonuz baskan dedilerse inanmistır :)
mevcut maliye bakani ve ali baskan vaatleri :)
Fenerbahçe, Ali Koçla birlikte kafayı yedi. Yazık takımıma
Bende Galatasaray yönetimi olsam 2 tane ayri renkde avrupa kupasi yildizi koyarim konuya son noktayi koyarim
Neresi komik arkadasim bu takimlar 100 yili aşkın kulupler ama 1959 dan sonrasi sayılıyor. Bu kulupler 1959 da kurulmadı
Komik bir durum asırlık takımı ne hale getiriyorlar bir sene yıldız yok sonraki sene 5 yıldız saçmalık
canım bir karar. Kendi kendine gelin güvey olmak denir buna.
Herkes öyle kafasına göre ekliyorsa bir yıldız da ben alayım xD
Bence komik jdjdhd herkes eklesin kafasına göre o zaman. Fbli olsam utanırdım.
Formalarda da olacaksa sonunda forma almanın vaktidir 💙💛
logosuna 1923 yazıp 1959 sonrası şampiyonlukları kabul eden bir kuruma karşı çıkmak çok mantıklı.
Ya logonu düzelteceksin ya o logonun hakkını verip 1923ten itibaren sayacaksın
Gerek yok biz bu kulübü yıldızı için sevmedik ki örnek duruşunu azmini sevdik
Şampiyon olmak dışında her yolla ilgi çekiyor Başkan
Az bile koymuşlar. Bence daha fazla konulması lazım değil mi (!)
İRONİDİR
Gs tek 4 yıldızdı nerden cıktı 3 levelden 5 levele cıkmayı adamlar ucuyor
Galatasaray kompleksi altında ezildiklerini tescilleyen bir davranış olmuş
Logoya beş yıldız koymak ne yazıkki fenerin durumunu değistirmiyor
Tabii ki dogru. Her halta avrupayi ornek gosterenler orneklere baksinlar
Hayırdır şampiyonlar ligi kupasını mı aldılar 🤣🤣🤣
eğer federasyon cezalar kesmezse puan silme de dahil, büyük sıkıntı çıkar..
Yanlış tabii ki
Fenerbahçe olarak saçma çocukların polis kıyafetini giyip gezdileri gibi
Mahalle maçlarındaki şampiyonluklar da sayılıyor mu?
trolse komik değilse daha da komik
Komik yıllar sonra bi ödul aldı diye 1 yıldız hakettiği anlamına gelmiyo
5 yildiz alacak ne başarısı var 11 senedir şampiyon olamiyorlar
En son ne zaman şlye gittiler? De 5 yildiz oldular
Ali Koç başarısızlığını bu şekilde örtmeye çalışıyor işte.. komik adam
Yazık lan üstlerine gitmeyin onlarında ni kalbi var pfşwisdmşwşsös
Ne tarafa gülüyoruz 🙄
Doğru karar 29 şampiyonluk var ne yapsın adamlar
Tüm yıldızlar onların olsun
Gerçek değişir mi
Komik kendi basina mi almış bu karari
Ceza yiyince gorucem ben :)