Fenerbahçe, önümüzdeki sezon itibariyle 5 yıldızlı logoya geçiş yapacağını resmi olarak duyurdu. Sizce gerçekçi mi komik mi?
Fenerbahçe, önümüzdeki sezon itibariyle 5 yıldızlı logoya geçiş yapacağını resmi olarak duyurdu. Sizce gerçekçi mi komik mi?
Niye komik olsun. 1959 öncesi şampiyonlukları sayıldı. Hak neyse o verildi. Başkan Ali Koç'un da dediği gibi belgesele çekseler 1959 dan sonra mı başlayacaklar belgesel çekimlerine. Diğer maçları yok mu sayacaklar. Formaya da basılacak o 5 yıldız.
Bilemiyorum, ama şahsen Fenerbahçe'li biri olarak pek de doğru görmüyorum. Ali Koç'un, başkan olduğundan beri gösterdiği başarısız performansın üstünü kapatmak için yaptığı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Rezalet!
Kimse bu takımı savunmasın. Türkiye futbolunun içine ettiler. Yıllarca her türlü pislik ve çirkeflik yaptılar. En sonunun ligin tüm takımları rest çekecek bu takım yalnız kalacak ama bakalım ne zaman!
Bu arada bu seneyi iyi takip edin edin. Bu sene Fenerbahçe Galatasaray'ın evinde kupa kaldıracak. Şikenin hazırlanışı bile bes belli!
Komik, acınacak haldeler.
Uefa amatör lig olarak açıkladı.
Formalar da 3 yıldız kullanabilirler.
Yanlış tabii ki
çok çok doğru bir adım, geç kalınmış bir adım bile diyebilirim
Fenerbahçe,
Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir.
👍
Fener taraftarina uzuluyorum ali koc futbolda basarili olamayinca taraftari boyle mutlu ediyor ve bu gariban taraftarda harbiden mutlu oluyor. Adam resmen kucuk seylerle taraftara mutlu olmayi ogretti. İlk senesi kotu gitti fatih terimle ugrasti, ertesi sene yine kotuydu fatih terimin tazminatiyla ugrasti sonra yildizsiz forma bastirtti simdide 5 yildizli logo yaptirdi bi karar ver be adam iyice rezil ettin kendini.
Bütün avrupa ülkeleri eski şampiyonlukları sayıyor. Hepsine bakabilirsiniz 1960 lı yollardan itibaren başlayan yok. Hadi Federasyon saymıyor diyelim, Bjk ye neden ekstra şampiyonluklar verdi. Ya da hatalı diyelim, neden 2..3 senedir Fenerbahçenin talebine cevap vermiyor. İncele, değerlendir, karar ver ve nedenlerini de açıkla bitsin. Ama sürekli sürüncemede bıraktılar. Fenerbahçe iyi yapmış bence.
Şimdiki zamanda icraat yapamadıkları için geçmiş zamandan Medet ummuşlar Koskoca adamlar utanmadan bunun peşinde koşmuşlar :) 5 değil İsterse 10 yıldız taksınlar sorun değil de bu tarz yıllar öncesi şeyin kavgasını şimdi yapmak çok saçma.
Baktı ki şampiyon olarak yıldız alamıyoruz. Bari logoyu değiştirelim demişler. Diğer takımlar, beş yıldıza ulaştığında, Fenerbahçe'de yıldız sayısını artırır bence.
Eskisi kadar fanatik değilim ama olsun fenerin benim için manevi değeri var. Çocukluk anılarımın bir çoğu fenerle ilgili. Aldığı her kararı destekliyorum.
Bir Fenerbahçeli olarak ne diyeceğimi bilemedim çünkü pekte beklediğim bir karar değildi o yüzden iyi oldu oley gibi havalara da giremedim. İlginç bir karar olmuş. Bilemedim ne desem.
Kendi takımın efsanesi olan metin oktay oynadığını kabul et ama o sezon şampiyonlukları kabul etme o zaman metin oktay maradona felan eski efsaneler diye bişey yok 😂
Yalnız Metin Oktay’ın, Galatasaray’a 1955de transfer olduğunu bilmen lazım. Ayriyeten adamın profesyonel kariyeri, 1954 yılında başlıyor. 1955’ten, 1959’a kadar varsa şampiyonluğunuz alın.
Ayriyeten sizinkiler 1950 ve öncesi şampiyonlukları istiyorlar. O dönemde Metin Oktay Galata’nın oyuncusu değil. O yüzden Metin Oktay üzerinden prim kasmayı bırakın. Hiç kimse Metin Oktay’ın, Galatasaray’da oynadığı yılları yok saymıyor. Ama sizinkiler akıllılık yaptığını düşünüyor ki size yutturmuşlar bunları. Metin Oktay’ın kariyerini araştır önce. Bir daha da Metin Oktay’ı böyle şeyler de kullanabileceğini sanmıyorum 🙂🙂
Bende Galatasaray yönetimi olsam 2 tane ayri renkde avrupa kupasi yildizi koyarim konuya son noktayi koyarim
Neresi komik arkadasim bu takimlar 100 yili aşkın kulupler ama 1959 dan sonrasi sayılıyor. Bu kulupler 1959 da kurulmadı
Komik bir durum asırlık takımı ne hale getiriyorlar bir sene yıldız yok sonraki sene 5 yıldız saçmalık
Bence komik jdjdhd herkes eklesin kafasına göre o zaman. Fbli olsam utanırdım.
Formalarda da olacaksa sonunda forma almanın vaktidir 💙💛
logosuna 1923 yazıp 1959 sonrası şampiyonlukları kabul eden bir kuruma karşı çıkmak çok mantıklı.
Ya logonu düzelteceksin ya o logonun hakkını verip 1923ten itibaren sayacaksın
Galatasaray kompleksi altında ezildiklerini tescilleyen bir davranış olmuş
Tabii ki dogru. Her halta avrupayi ornek gosterenler orneklere baksinlar
Hayırdır şampiyonlar ligi kupasını mı aldılar 🤣🤣🤣
En İyi Kız Görüşü