Galatasaray bu yıl iddialı olacak gibi görünüyor.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Galatasaray bu yıl iddialı olacak gibi görünüyor.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Ben Galatasaraylıyım ve takımımız hala transfer yapmadı ayrıca başkanıda az buçuk yakından tanıyoruz zamanında iyi transfer etmişligi vardır
Ama hala bir transfer girişimi olmadı takım toplanmadı bu takım hazır olmadı kurulmadı transferde yine her zaman olduğu gibi geç kaldık bu Galatasaray’da gelenek haline geldi transferde Türkiye’nin en başarısız yönetilen kulübüdür kendisi takımım diye demiyorum yani kusura bakmasınlar objektif olcam iddialı takım olmak icin iddialı oyuncuların olması gerekir
şu an Fenerbahçe ve Beşiktaş bir adım önde
Avrupa’da ise özellikle şampiyonlar ligi icin iddialı konuma getireceğim takım Manchester city olur artık alsınlar
Her sezon olduğu gibi kulüpler yine bas bas euroları leylaya zihniyeti ile transfer yapmaya başladı. Galatasaray için bu sezon daha çetin geçecek. Özellikle stoper rotasyonu Abdulkerim ile genişledi. Nelsson ve Marcao takımda kalır, bir sağ bek, 3 orta saha ve 1 forvet eklenirse takım farklı bir havaya bürünebilir. Bu yıl Morutan ve Yunus'tan katkı alınmalı. Bana göre yılın hem ideal hem de sürpriz takımı olacaktır. Çekişme ise Fenerbahçe ve Trabzonspor ile renklenir.
Galatasaray ' ı tutuyorum ve takımımın bu yıl iddialı bir kadro kuracağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim :)
Dediğin gibi Galatasaray olabilir canım
♥
Cevap
57Cevap
Galatasaray tabi ki
Galatasaraylıyım ama bu sene Beşiktaş’ın kadrosu sağlam
Elbette Beşiktaş 🖤😎

Fenerbahçe taraftarıyım, bu sene çok umutluyum Fenerbahçe''den.
Öngörü değil temenni olmakla birlikte Galatasaray umarım. Okan hocamızla
Galatasaray sürünsene ölsede göklerede cıksa tek SS geçerim
Bakalım transferlere. Bence Beşiktaş’ın kadrosu güzel. Gsliyim. Bi forvet ve defans ile ligi süpürürler. Ama teknik direktörleri kötü. Bakalım gs kimleri alacak
Galatasaray transferlerine göre şekillenecek her şey. Diğer takımlar Avrupa'da ligin ilk devresinde yıpranacak. O sırada Galatasaray sırtlarsa kopar götürür.
Bence Galatasaray demek isterdim ama 2 ay sonra lig başlıyor ve hala kadro hazır değil neye dayanarak Galatasaray dediniz belki saçma sapan transferler yapacağız
Ben bu sene Fenerbahçe'den umutluyum. Yıllardır Jorge Jesus Fener'e gelse ne güzel olur diyordum, hayallerim gerçekleşti.
Takıma uyum sağlarsa, bence gâyet güzel bir sezon geçiririz.
Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdan uğruna terketdim herşeyi hayatın anlamı GALATASARAY💛❤
Jesus varken hiçbir takıma şans vermiyorum yalnız dikkat edin Fenere şans vermiyorum Jesusa verdim
Bizim bir sürü borcumuz var be baba canım cimbomum kükresene 😔
Bu yıl GS 1.5 milyar dolar kasasına atıp tüm borçlarını ödeyecek. Maddi açıdan en iyisi Galatasaray.
Bu sene inşallah cimbom olur. Güzel bir futbol seyri yaşatırlar umarım
Galatasaray bu yıl küme düşer en kötü Dursun f*ck Özbek batırır
Arabam. com Konyaspor olacaktır. İlk üçü yine zorlar
okun burukdan umitliyiz inşallah genç kadromuza takviyelerle güzel bir sezon geciricez
Orta sahaya 2 tane melo selçuk fernando gibi benzer tarzda futbolcular alınmazsa hiç iddalı olamayız
Zeytinburnuspor ya da ekmek spor canım en cok ona zam yapıldı cunku
GS bu senede b*k gibi oynarsa takim tutmicam
Galatasaraylıyım ancak şaunki transferlere göre
Fenerbahçe ve Trabzonspor iddialı beşiktaş bir iki transfere yarışa girer
Fenerbahçe olur diye düşünüyorum
Bir Beşiktaşlı olarak fenerbahçe ligin içinden geçecek
Galatasaraylıyım bu sezon çok kötüydü toparlaması uzun sürecek
sonuna kadar güveniyorum okan hocaya ve Galatasaray a💛❤️
Sen Galatasaray li mısın
Hayır
Dosyalar ilk defa görüntülendi. Bu sefer durum çok ciddi.
Trabzonspor yine ❤️💙
Hahhahaha gs ilk 4 e giremez yine hahahaha
Galatasaray ve Fenerbahçe
Gs yi tutuyorm
Adamsın
Galatasaray mı jxjxjdjd
fener ve bjk arasında geçer gs ilk 5 e giremez
Bu sene Anadolu takımları yükselir
Her zaman Beşiktaş 🦅🦅
Futbolla aram yok maalesef
yine biz olacağız.. son şampiyon TRABZONSPOR
TRabzonspor tabi ki de 💪❤️💙😎
Daha doğru düzgün transfer yapmadı?
bu sene eskiye göre umudum fazla
3 buyukler her sene ıddıalı ama tırt kanks
Beşiktaş
Bjk başka yolu yok
Sarilan zenci futbolcunun ismi ne offf
Diagne. awk türk kızları niye bu kadar siyahi meraklısı anlamadım
Penisleri boyları güçleri ve konuşmaları güzel
Penisleri prn sektöründen dolayı büyük diye algı yaratıldı, ortalama ile hemen hemen aynı belki 2 3 cm daha uzun. Güç kime göre neye göre?
TRABZONSPOR
Bu sene elimizden kimse kurtulamaz
Trabzonspor
Gaaassaray İstanbul, Selamünaleyküm
gs bu sene saplar geçer
Kesinlikle Galatasaray 👍
Fener oldu bile.
Galatasaray 💛❤
Galatasaray tabiikide 💛❤️
Galatasaray tabiki
Gs bence
Galatasaray