Spor Yapmayı en basit bulduğunuz spor nedir? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Size en kolay gelen spor? Güncellemeler+1 yıl Spor Yapmayı en basit bulduğunuz spor nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Fitness 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Öyle bir spor yok. Her sporun kendince zorlukları var. 1 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl ŞınavHavada karada denizde her yerde anında 20 şınav çekerim en az, uzun zamandır çekmiyordum hemen gidip çekeyim. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benim icinde çek Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dövüşmek tek yapman gereken karşı tarafı yenmek 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aa ne kolayms Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl bir sürü adam peşinde koşup seni durdurmaya çalışırken bi topu kaleye ayaklarınla veya yüksekteki bi fileye sokmaya çalışmaktan kolay geliyo bana Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bir hareketi ne kadar çok yaparsam o kadar zorlaşıyor 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Şınav, mekik, barfiks, koşu, bisiklet 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Yürüyüş 0 0 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Koşu şınav mekik barfiks bomba koşusu 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ktur fizik hareketleri tabiki.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dombılspor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evin içinde yürümek 0 18 Yorumla fakeee121 +1 yıl Yok yatakta ters dönmek 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla fakeee121 +1 yıl ? Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl I ıh salonun ortasında amuda kalkmak Yorumla fakeee121 +1 yıl Benim boy uzun olduğu için ben kalkamıyorum ya Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kalkarsın en fazla ayakların tavana çarpar Yorumla fakeee121 +1 yıl Yok kalkamam ben dengede duramam Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ben tutarım seni Yorumla fakeee121 +1 yıl Sen tutarsan hiç olmaz 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Neden ama Yorumla fakeee121 +1 yıl 3 bacaklı olabilirim gerek yok 😂 Yorumla fakeee121 +1 yıl Şaka yaptım gül diye Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahahaha 🤣🤣 Yorumla fakeee121 +1 yıl Bencede tutun biraz sonra 3 bacaklı olunca gerek klamz 😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Örümcek adam mısın len sen Yorumla fakeee121 +1 yıl Yok boy 190 olunca böyle 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hey maşallahh Yorumla fakeee121 +1 yıl Düz duvara bile tırmanirım sen rahat ol 😂 Yorumla
KM-13 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Şınav. 2 günde bir 40 çekiyorum 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Super Yorumla
Ciihanqiir07 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl En kolay spor yürüyüştür tabii ki 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Squat galiba 0 1 Yorumla carretta +1 yıl Kalçan kaç cm Yorumla
Lady-Elya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Squat alışkanlık 0 1 Yorumla carretta +1 yıl Kalçan kaç cm Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Spor konusunda 479 cevap paylaştı. basketboll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Fitness
Öyle bir spor yok. Her sporun kendince zorlukları var.
Şınav
Havada karada denizde her yerde anında 20 şınav çekerim en az, uzun zamandır çekmiyordum hemen gidip çekeyim.
Benim icinde çek
dövüşmek tek yapman gereken karşı tarafı yenmek
Aa ne kolayms
bir sürü adam peşinde koşup seni durdurmaya çalışırken bi topu kaleye ayaklarınla veya yüksekteki bi fileye sokmaya çalışmaktan kolay geliyo bana
Bir hareketi ne kadar çok yaparsam o kadar zorlaşıyor
Futbol
Fitness :)
Yemek yemek en kolay sporum
Şınav, mekik, barfiks, koşu, bisiklet
merdivenlerden odama çıkmak 😒
Yattığın yerde hareket yapma
Fotodaki kedinin minnoşluğu 🥰
Yürüyüş
Koşu şınav mekik barfiks bomba koşusu
Ktur fizik hareketleri tabiki..
Dombılspor