Merhabaa 🌸
Ben bisiklet sürmeyi aşırı derecede istiyorum ama maalesef yaşadığım yer pek uygun değil. Uygun yer bulunur illa ki ama bu sefer de insan yanına arkadaş arıyor haliyle benim de çevremde bisiklet sürmeyi seven birileri yok.

Merhabaa 🌸
Ben bisiklet sürmeyi aşırı derecede istiyorum ama maalesef yaşadığım yer pek uygun değil. Uygun yer bulunur illa ki ama bu sefer de insan yanına arkadaş arıyor haliyle benim de çevremde bisiklet sürmeyi seven birileri yok.

yarasa adamlar var özel elbiseleri ile süzülerek çok yüksek hızlara çıkabiliyorlar onu ve yamaç paraşütünü veya uçaktan helikopterden paraşütle atlamayı
Geçen hafta Adalara gittim, bisiklet kiraladım saatlerce sürdüm. Büyük bir keyifti, onun haricinde yapamayıp da yapmak istediğim birkaç spor dalı var: Yüzmek, yamaç paraşütü gibi alanlarda daha aktif olmayı isterdim. 😄
Eig için teşekkür ederim. 😉
Düzenli koşu, break dans antremanı olsa iyi olur.
Paten kaymak, kayak yapmak, yamaç paraşütü, rüzgar sörfü güzel olur.
Ama hiç bir şey yapamam bu üşengeçlikle.
Aynı konudan muzdaripim yalnız zevk vermiyor bisiklet sürmek ama sürmek isteyen birileri de yok etrafımda üşeniyor hepsi. 😀
İstanbul da itina ile bisiklet sürülür 😂
Cevap
31Cevap
Yamaç paraşütü yapmak istiyorum. Bir süredir de çok istiyorum. Bu yıl deneyimlemek için ayarlamalar peşindeyim :)
Hergun bir saat koşmak ama tek koşsam deli derler diye korkuyorum, iki üç kişi olsa hepside deli değildir koşuyorlar sadece derlerdi
Ahaha haklısın elit bir ortamda olsak bir şey olmaz fakat bazı bölgelerde garipsiyorlar.
Görsele bak. Aman allahım ☺️
Önce uygun yer bul, sonea o uygun yerde arkadaş bulursun.
Ah keşke o değilde bisikletim yok daha önce başlıca sorunu çözmem gerek 😅
Ben küçükken sürmüştüm en son tekeri sürekli patlardı en gıcık olduğum şeydi 🙄
Çok istiyorum bisiklet sürmeyi ama bil bakalım ne yok 😂🥲
Benim de bisikletim yok henüz 😏
Bu ekonomide bisikletin ancak pedalını alabilirim onu da çok zor 😅
Bisiklet konusunda uzman sayılırım yardıma ihtiyacın olursa bul beni haha 😁
Bisiklet alırsam bulurum 😅
Banada bir Trek checkpoint gravel alırsın elin değmişken
O da ne 🙄
Sonraki alacağım bisiklet
kafa dengi Sevgilim olunca dağlarda ovalarda bende çok istiyorum bisikletle gezmeyi araç aldım bisikleti depoya attım
Yamaç paraşütü.. aslinda arkada yamac parasutu tepesi var. sartlar uygun ama egitimine falan üşeniyorum.
Atletizm tesetturumden dolayı yapamıyorum. Cok hızlı koşarım ortaokulda 2. Olmuştum🙂
yok maalesef önceden profesyonel futbolla ilgilendim şimdi fitness üzerinden devam
Yamaç paraşütü yapmak istiyorum ama bakalım ne zamana kısmet olacak.
Buz gibi suda bata çıka bata çıka rafting yapmak istiyom ya. Off gene aklıma düştü
Bisiklet turu yapmak istiyorum ama şu an hiç hazır değilim
sen bisikletle bide yokuş giderken rüzgarı bi hisset 😍
Şu aralar hepsi en ama eğer yatakta uzanarak yapılacak spor varsa onu yapabilirim 🙂
Kesinlikle dans etmek diyebilirim ama tek başına sarmıyor gerçekten bir partner arıyor insanın gözleri
Sırıkla atlama 😬
Sende sırıksın 🤔
Evde olimpiyatlara hazırlanırdım yataga sırıkla atlama yapardım 😬
E napalim sorduk mu , açıklama kısmında anlatiyorsun 😂😂
Yamaç paraşütü
Yüzmek çok isterdim profesyonel olarak.
Paraşütle atlama olabilir
Buz pateni yapmak isterdim.
Dağcılık yapmak isterdim
Buz pateni
Ben dışarı çıkabilsem o yeterdi bana
Hamak yoga istiyorum😂