Spor Evde spor yapıyor musun? OnePunchMen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ev de yapilan spor da bence kişinin fit olmasini sağliyor? Bence geceŕli 😁https://video.hizliresim.com/watch/8cl8lze91s Evde spor yapıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga ve pilates yaparm ip atlarm 0 1 Yorumla OnePunchMen +1 yıl Nice bro 😁 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır şu aralar yapmıyorum pandemi döneminde yapıyordum 0 0 Yorumla
666Ercannnxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sadece evde calismayla iyi bence. Nasil bir program uyguluyorsun? 0 3 Yorumla OnePunchMen +1 yıl 20x 3 tekrar elmas, dar ve geniş sinav 3x 15 barfixs geniş ve dar Bazen araya farkli sinav ve karin egzersizi katiyorum ama üşenme den hafta da 4 gun yapiyorum 30dk falan Yorumla 666Ercannnxxx +1 yıl Barfiks disinda alet kullanmiyosun yani ( dumbell falan). Gayet iyi tebrikler Yorumla OnePunchMen +1 yıl Tesekkurler Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Evet bazen yapıyorum 0 2 Yorumla OnePunchMen +1 yıl Güzel 😊 Yorumla bitterçikulata +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoga ve pilates yaparm ip atlarm
Nice bro 😁
Hayır şu aralar yapmıyorum pandemi döneminde yapıyordum
Sadece evde calismayla iyi bence. Nasil bir program uyguluyorsun?
20x 3 tekrar elmas, dar ve geniş sinav 3x 15 barfixs geniş ve dar
Bazen araya farkli sinav ve karin egzersizi katiyorum ama üşenme den hafta da 4 gun yapiyorum 30dk falan
Barfiks disinda alet kullanmiyosun yani ( dumbell falan). Gayet iyi tebrikler
Tesekkurler
Evet bazen yapıyorum
Güzel 😊
Teşekkürler
Yapmiyom