yanii Fenerbahçeliyim diye demiyorum ama aşırı karizmatik, yakışıklı ve çekici Erkekler bu takımı tutuyor 😃Bi adet José Sosa bırakayım şuraya 💛💙𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 #sosyetic...
Hangi takımı tutan karşı cins size çekici geliyor?
Bakın şimdisi ben fenerbahçeliyim ama fanatik değilim olsun yinede fenerliyim olaya şöylemsi bakıyorum bir erkek feneri tutuyorsa ve onca başarısızlığa rağmen hala sarı lacivertten vazgeçmiyorsa o sevdiği kadınıda bırakmazz.. En çekici özellik bu bana göre yakışıklılar da daha ne olsundu😋💛💙
Soruyu arkadaşıma sordum ve cevap BEŞİKTAŞ dedi ama kocası FENERBAHÇE'yi tutuyor. Ben FENERBAHÇE diyorum ama kocam GALATASARAY'I tutuyor. Diğer arkadaşa hiç sormadım bile bu kargaşa vana yetti. Sonuç mu herkes tuttuğu takımı savunuyor 🤣🤣
Aşırı fanatik ve maganda değilse tuttuğu takımın önemi yok ben futbol izlemeyi çok seviyorum Galatasaray taraftarıyım ama kötü oynadık maç fenerin hakkıydı tebrik ederim demeyi biliyorum bunu yapacak kadar centilmen olsun bana yeter tuttuğu takım önemli değil
Mario, Q7 ve Sosa... Bu üçü de aynı takımda iken öyle efsane bir dönemdi ki seyir zevki açısından. Sofradan birer birer eksiliyor dostlar. Sosa'da Fb'de olduğu için tüm karizmasını yitirdi gözümde. Yazıklar olsun! 😂😂
Kızlarına lafım yok. Ancak erkekleri gerçekten çekilmez oluyor. Haksızken bile üste çıkmaya çalışıyorlar hep. Her şeyde haklı kendileri, haksız da hep hakem. Bütün hakemler, takımlar düşman kendilerine, çok kıskanıyorlar. (!) 😂
İstanbul'da bir kere beşiktaşta beşiktaş maçının olduğu gün bir kere de kadıköyde fener maçının olduğu gün dışarı çıkmıştım. Beşiktaşta yönümü döndüğüm yakışıklıydı, kadıköyü de allah affetsin diyelim geçelim fmvksskk
Aslında şöyle bir durum var.. Bir erkek yakışıklı ve karizmatik ise hangi takımı tutarsa tutsun. Farketmeksizin, o takıma bir karizma ve çekicilik katacağı kesin. Yani takım ile ilgili değil. O erkeğin ne kadar krizmatik ve çekici olduğu ile ilgili bir durum.. Bence
Galatasarayliyim ama besiktaslilari daha cekici fakat sevdigim adam fenerbahceli hemde fanatik 😅 evde hep bir tartisma cikiyor mac zamani. Fanatik olmasi demirtiyor beni
Fenerli bir kıza yok demem zira Beşiktaş'lilar genelde kocalari oluyor😅😅 ama en güzel Beşiktaş'in çocukları sever!.. Bu arada keşke Aleks falan koysaydınız bu paraci herri değil görsele
Bu arada. Son 10 senede yapilan bir arastirmaya göre kalp krizini tetikleyen en onemli faktörlerden birisi Fenerbahceli olmakmis. Ben demiyorum koca koca bilim adamlari soyluyor.