Sen bayağı farklı algılamissinnnn ya 😅 Dış yüzeyi plastik pakın, Bir de vücuda değse de bir şey olmaz zırhlı gibi hiyiniyorsun açıkta hiçbir yerin kalmıyor
Karşim lütfen sen tavsiye verme ya xjsjd Valla buza fan çıkarsan da bu verdiğin tavsiyeleri uygulama belin omzun kırılır , kalçanın çıkar haberin olsun 😅
Kalça bel catlatmaktan daha iyidir knk emin olabilirsin Haberin olsun bir daha buza çıkarsan düşeceğini hissettiğin zaman diz kapaklarına yönel ve tut, o zaman asla düşmezsin. Onu yapamazsan da dusecegin zaman kendini öne at arkaya asla düşmemeye çalış, Arkaya dusuyorsan da boynunu cekebildigin kadar ice çek ki boynun kırılmasın, belin de artık Allaha emanet Geçmiş olsun
Ne kadar rahatlatici konusuyon ya eli kurtarsak bel beli kurtarsak boyun onuda kurtarsak kalca illa biryer kiracan ama tavsiyeler icin teşekkür ederim yeni tavsiye ( oynama ) futbol oyna 😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesin kalecisi, bu kiloyla kaleyi kaplarım zaten top girmez. Beni alan kazanır 😉
Hahahah
Futbol sevmiyom bukadar
Futbol. degil buz hokeyi
Ama mantık aynu
O daha kotu ya kuçucuk top demir
Bide vucuta değip mor yapma olasiligi var
Sen bayağı farklı algılamissinnnn ya 😅
Dış yüzeyi plastik pakın,
Bir de vücuda değse de bir şey olmaz zırhlı gibi hiyiniyorsun açıkta hiçbir yerin kalmıyor
Bence en güzeli sen kaleci ol buzun üzerinde ayakta duramazsin ki en azindan kalede dizide yere koyuyor felan
Kanka ayakta duramayan neden bu sporu yapim
Buzun üzerinde ayakta durabiliyorsan sorun yokk bak dikkat et düşme
Düşeceğin zaman sırtının uzerine kendini bırak elini koyma bilegi kırarsın
Karşim lütfen sen tavsiye verme ya xjsjd
Valla buza fan çıkarsan da bu verdiğin tavsiyeleri uygulama belin omzun kırılır , kalçanın çıkar haberin olsun 😅
Niye bunlar hep tecrübe ile sabit bu yuzden bilegimi catlattim ben
Kalça bel catlatmaktan daha iyidir knk emin olabilirsin
Haberin olsun bir daha buza çıkarsan düşeceğini hissettiğin zaman diz kapaklarına yönel ve tut, o zaman asla düşmezsin.
Onu yapamazsan da dusecegin zaman kendini öne at arkaya asla düşmemeye çalış,
Arkaya dusuyorsan da boynunu cekebildigin kadar ice çek ki boynun kırılmasın, belin de artık Allaha emanet
Geçmiş olsun
Ne kadar rahatlatici konusuyon ya eli kurtarsak bel beli kurtarsak boyun onuda kurtarsak kalca illa biryer kiracan ama tavsiyeler icin teşekkür ederim yeni tavsiye ( oynama ) futbol oyna 😀😀
Normal kayacaksan dizlik , direkli kask takcaksin zaten, dusecegin zaman da dizlerinin üstüne düşmeye çalışırsan zaten bisi olmuyor ki.
🤷♀️
Ben kaleci olmak isterdim
Neden?
Hem formam farklı olacak hem kaleyi koruyor olacağım uçarım her topa elimden geldiğince
Forma aynı ya :) en azından bzide.
Hahah sen savunmasının o zman
Bende kaleci olmak istemezdim ya😅
Aynen ;d
boş ver sen oyuncu ol daha iyi
Tamam :d
İnşallah seni seçmezler 😂
İnşallah 😅
Kaleci olmak isterdim.
Neden
90 dk boyunca koşmaktansa kalede bütün sahayı en iyi açılardan izlemek, analiz etmek ve gelen topları kurtarmak isterdim. Boyum da uzun shshdhd
Ben futbol için sormadım. ama mantık aynı sayılır 😅
Yorum için teşekkür ederimm inşallah bizim takımdan da bir kaleci olmak isteyen cikar
Kaleci 30 tane kurtarir yedigi 3 tane konusulur. Ilerde 30 tane kacirip 3 tane atarsin yildiz derler :D
@Mertizm2834 o kadar haklı bir yorum ki
Takım. bilinci lazım
Ne için sordun anlamadım spor kategori?
Buz hokeyi
@Mertizm2834 işte...🙄
Olay orada da ayni ama kaleci her zaman yalniz adamdir :)
Basketbol benim alanım
Kalecilik zor
Sıkıci
Bilemem ama zor olan o
Vebal gibu bur set de
Neymis nolmus
Benden top gezmez
Kaleci o zaman?
Benim işte
Kaleci mi doğdun kaleci mi oldun
Doğuştan bizde :)
boşlukta sorulmuş soru :)