Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Fatih Karagümrük, uzun süredir görüşme halinde olduğu İtalyan efsane Andrea Pirlo ile anlaştığını duyurdu. İstanbul ekibi Pirlo ile 1 yılık sözleşme imzaladı. Peki sizce Andrea Pirlo, Türkiye'de başarılı olabilecek mi?#Mario #Mario45 #SüperMario #Spor
12 Haziran 2022 Pazar 16.43
Evet başarılı olabilir
Hayır başarılı olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük'te! Sizce Pirlo, Türkiye'de başarılı olabilir mi?
Futboluyla dünyaya nam salmış özellikle benim sevdiğim yanı frikikleriyle ama şöylede bir şey var, her başarılı futbolcu iyi teknik direktör olamıyor. İyi bir teknik adam olmasını isterim sonuçta Türk futboluna katkısı olacak her gelişmenin desteklenmesi gerekiyor. Soruya cevaben katkısı olacağını düşünüyorum umarım değerini bilirler
Başarılı olamaz. 1 Yıllık sözleşme olması her şeyi ifade ediyor. Bir proje varsa en az 5 yıllık plan yaparsın, bunu basına açıklarsın. x yıl hedeflerimiz şunlar, sonrasında bunlar bunlar dersin. 1 yıl içerisinde başarılı olmak için ya b*k gibi para dökecek adam gibi takım kuracaksın, ya da şanslı olacaksın.
Bizim takımların sabırsız oluşu, topu taraftara atışı, medyanın körüklemesi ile hemen hemen tüm kulüplerimiz bataklığa saplandılar.
Daha da kötü günler Türk Futbolu için yakındır. Böyle giderse 2023-2024 sezonunda muhtemelen şampiyon olan takımımız Konferans Ligi'ne gidecek. Üzerine mum diker, TMSF ye devredilen kulüpleri izleriz..
Ha bu arada, Pirlo' da Italya'ya döner, Türkiye'de futbol hakemler, basın üzerinden oynanıyor açıklamasını yapar.
Birçok teknik direktör ülkemizde başarılı olabilir ama ülkede futboldan anlayan çok az bir kesim olduğu için tahammül sınırları çok aşağıda. Bu işler hemen olmuyor. Bizim ülkede hemen başarı isteniyor. Böyle olunca da klüpler çorap değiştirir gibi td. değiştiriyor..
Konuyla ilgili hiç alakam yok hayatta her şey hakkinda fikrim vardır ama futbol hariç neden yorum yapıyorsun dersen 6. hissim kuvvetli adami hiç gözüm tutmadı ne diyorsan olmaz bence son olarak yorumu okurken lütfen sinirlenmeyelim
O kadar Avrupa'nın iyi takımlarında oynayan futbolcuların birgün sıradan Anadolu takımlarına gelmeleri bana garip geliyor. Avrupa'da hiç mi gidecek takım kalmadı da sıradan Anadolu takımlarıni tercih ediyorlar? Ben olsam Avrupa'daki iyi takımlarda oynadıktan sonra Avrupa dışındaki sıradan takımlar abe antrenör ne de futbolcu olarak gitmem.
Andrea Pirlo'nun haberi var mi bundan? varsa Turkiye de neden baska bir takimla kariyerini iyi seviyelere cikarmayi dusunmedi. Benim tahminim basarisi cok zor yabanc teknik adamlar turk futbolunda cok hizli boguluyor
Başarılı olabilmesi için ilk unsur baskının olmaması, Karagümrük'de taraftar baskısı vs yok ve kendisi oyuncu olarak ne kadar başarıya doymuş olsa da teknik direktör olarak bir o kadar başarıya aç oluşu bir avantaj. Ligimize kalite katacağından eminim.
Bence uyum kısmında başlangıcı iyi yapabilirlerse, devamını da iyi getirebilirler. Tabi karagümrük takımının da belli bir kadro kalitesi var, buna göre bir başarı beklemek gerek. Yaşayıp göreceğiz, Pirlo gerçekten önemli bir isim ne de olsa.
TD olarak tecrübesi sınırlı olması ve buraların zor bir coğrafya olması sebebiyle ben bir seneyi tamamlarsa başarı olarak görüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Benim jesustan bile umudum yok pirlo para yemeye geldi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yuh yoklukta galiba.. dünya da gerçekten ciddi ekonomik kriz var efsane italyan oyuncuydu be ne izlerdim bu adamı tabi kaptan totti falan... neyse umarım karagümrüğe iyi antronör olur..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Juveyi bitiren adam olarak bakiyorum ona, yillardir juve sampiyon oluyordu bu adam geldi juveyi bitirdi