Spor Sana göre en antipatik sporcu kim? MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sana göre en antipatik sporcu kim?Fenerbahçe ' de oynadığı dönemlerde Lugano bana acayip antipatik, uyuz bir futbolcu olarak görünüyordu... (Başarısı ya da gerçek hayattaki kişiliğinden bağımsızdır) Sana göre en antipatik sporcu kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Melo'dan daha itici, daha gıcık bir oyuncu dünya tarihinde bilmiyorum var mıdır? 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Salah 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 588 cevap paylaştı. Burak Yılmaz tabi ki. Milli takımı bırakmadan önceki davranışları 1 1 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Kesinlikle onda da vardı...
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Lugano'yu ben de sevmezdim tam bir 3kağıtcıydı oyunlarda 1 3 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Fazlasıydı :D Yorumla kartallaryüksekuçar +1 yıl Kibar olmak istedim 😅 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Hahaha anladım ben :) Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Okan buruk hiç sevmezdim Hakan Ünsal sevmezdimYemilerde ardayı sevmiyorumEn nefret edicisi de Caner erkin 1 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Benim için Emre Belözoğlu kesinlikle. 1 1 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Emre de var kesinlikle :) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emre Belözoğlu ve melo 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Ramos 1 2 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Salah ' a yaptığı şerefsizlik sonrasında dalasım gelmişti Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Messiye de çok çektirdi kardeşim Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence zlatan ibrahimovic adam resmen yürüyen ego 0 0 Yorumla
nurrhw Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Josef angutu 1 1 Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Evet o da ciddi anlamda antipatik itici bir futbolcu Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 923 cevap paylaştı. Lugano, Bülent, Emre 1 0 Yorumla