Spor Erkeklerin pilates topuyla spor yapması itici duruyor mu? kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün salonda bir erkek vardı pilates topuyla squat yapıyordu gözüme biraz itici geldi alıştık pilates topunun kadınların kullanmasına bu adamı görünce bir gülesim geldi.#kafamıngüzelligi Erkeklerin pilates topuyla spor yapması itici duruyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. hayır durmuyor 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Topu ya potaya, ya da kaleye atan nesiliz biz. Ben sporumu düz yapıyorum :D 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl pilates sadece kadın sporu değildir pilates ekipmanlarını erkeklerde kullanabilir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bence feminen ve entel 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Komik oluyor :D 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 688 cevap paylaştı. Yoo gayet iyi duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır durmuyor
Topu ya potaya, ya da kaleye atan nesiliz biz. Ben sporumu düz yapıyorum :D
pilates sadece kadın sporu değildir pilates ekipmanlarını erkeklerde kullanabilir
Bence feminen ve entel
Normal duruyor kötü değil
Komik oluyor :D
Yoo gayet iyi duruyor
Komik geldi banada😂
Yooo itici degil bence