Spor Rafael Nadal izlemek beni tenis bağımlısı yaptı, siz de öyle misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor İlk defa tenis izlemek hoşuma gidiyor?Videoları 10 dakika filan izleyin Rafael Nadal izlemek beni tenis bağımlısı yaptı, siz de öyle misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Tenisçi bir dostum var bana tenisi sevdiren o olmuştu. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Tenis güzel ama sıkıcı 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten çok yetenekli. Antremanlarını izliyorum zaman zaman. <3 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Benim için Rafael Nadal tenisten çok daha büyük 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Waoww harika bir koleksiyon Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Tenis güzeldir. Eskiden ben de izlerdim. :) şu an hiç tad vermiyor... Daha dogrusu mutlu olduğum şeyler artık beni mutlu etmiyor. Nadalı severim iyidir candır ! 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Dünyanın en iyisi olmayı çok daha önce hak etmiş biri... 0 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tenis çoğu insana sıkıcı gelir ama sana helel olsun 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl tenis güzel hareketli ve durağan olmayan bir spor gerçekten eskiden bende izlerdim 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl novak djokovic rafael nadal roger federer 3lüsünün her maçı ayrı heyecanlı ayrı keyifli geçer 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Sıkılıyorum ben izlerken tenisi. Belki orada bulunmak güzel olabilirdi. 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yakışıklı olmasa izlemezsiniz adamı adsdas 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yoo😁😁 Yorumla entıni +1 yıl hadi hadi dassa Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 903 cevap paylaştı. Novak Djokovic beni bagımlı yaptı 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl O daha mı iyi Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet benimde çok sevdiğim bir isim.. 0 0 Yorumla
HobhoppaHobbaahop Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 90% +1 yıl Federeri izlememişsin be cano. 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çok şey kaybetmişsin izlemediysen :) 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl sharapova aşk kadın 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet oda iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tenisçi bir dostum var bana tenisi sevdiren o olmuştu.
Tenis güzel ama sıkıcı
Gerçekten çok yetenekli. Antremanlarını izliyorum zaman zaman. <3
Benim için Rafael Nadal tenisten çok daha büyük
Waoww harika bir koleksiyon
Tenis güzeldir. Eskiden ben de izlerdim. :) şu an hiç tad vermiyor... Daha dogrusu mutlu olduğum şeyler artık beni mutlu etmiyor. Nadalı severim iyidir candır !
Dünyanın en iyisi olmayı çok daha önce hak etmiş biri...
Tenis çoğu insana sıkıcı gelir ama sana helel olsun
tenis güzel hareketli ve durağan olmayan bir spor gerçekten
eskiden bende izlerdim
novak djokovic rafael nadal roger federer 3lüsünün her maçı ayrı heyecanlı ayrı keyifli geçer
Sıkılıyorum ben izlerken tenisi. Belki orada bulunmak güzel olabilirdi.
Yakışıklı olmasa izlemezsiniz adamı adsdas
Yoo😁😁
hadi hadi dassa
Novak Djokovic beni bagımlı yaptı
O daha mı iyi
Stan Wawrinka hayranıyım
Evet benimde çok sevdiğim bir isim..
Federeri izlememişsin be cano.
Çok şey kaybetmişsin izlemediysen :)
sharapova aşk kadın
Evet oda iyi
Tenis bir tutkudur