Sizce ders almadan kaç saatte yüzme öğrenilebilir?
Vidyo izleyerek ya da kendi kendine yüzme öğrenilebilir mi? Ne kadar zaman alır?
Vidyo izleyerek ya da kendi kendine yüzme öğrenilebilir mi? Ne kadar zaman alır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Valla rahmetli babam çocukken beni dalgaya atıp kurtulmamı bekliyordu ben ölmemek için yüz eyi öğrendim hahahah yani sende bir havuz ya da deniz de çok rahat kendini kurtarabilecek kadar yüzme öğrenebiliesin suyun üstünde durmayı ben youtubeden öğrendim yani
Ders almadan öğrendim. Her yıl otele tatile gidiyordum veya denize gidiyorduk birkaç kere. Her gittiğimde de insanlara sorardım yüzebilenlerin yanına gidip. Eğitim alınsa daha kısa sürerdi. Ders alıp da yüzenlerden bir farkım yok yüzme konusunda.
Cevap
9Cevap
Tek başına biraz zorlanabilirsin yanında biri olursa verdiği güvenle daha iyi öğrenirsin
Kişiye göre degişir lakin bir günde ögrenilmez. Günde 1 saat ders ile 1 ayda iyi bir yüzücü haline gelebilirsin
Kursa gitmeden kendi kendinize öğrenebilirsiniz yeter ki panik yapmayın
tabii ki öğrenebilirsin. ben gitmiştim çok zor bi şey yaptırmıyolar yani. bi havuzun varsa pratik yaparak öğrenmen kolay.
Benim için şart o kadar çabaladım bir türlü öğrenemedim
Video izleyerek öğrenilecek bir şey değil )) 1 Ayda öğrenirsin bence
Her ne yapıyorsun pratik yapmalisin, bir şey ancak böyle öğrenilir
Birinin öğretmesi gerek tek başına olcak bir iş değil, sen ne kadar istekli ve hazimli olursan okDar erken öğrenirsin.
🤦🏻 yok sen tek başına git allaşkına
Sadece sordum neden aşşalarcasına yorum yapıyorsun anlamadim 🙄
ben kendi kendime öğrenmiştim..
Hayır
Bir kerede öğretirim
Yoqqqq amuuhaaa
Şart
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?