Spor salonlarò karma değil de ayrı olsa erkeklerin spor salonunda azalmalar görülür mü?

#SelamGençlik 🍀🍀
Çoğu erkek spora önem verdikleri için yine devam ederler salona. Kadınlar için, kadın düşürmek için spor yapan erkekler de kadın kılığında onların gittikleri salona gitsinler 😅😅
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
spor salonlarına amacı spor olmayanlar da gelebiliyor
bu yüzden spor salonlarının ayrı olması spor yapanların sayısını daha belli eder gibi geliyor ama bitirmez
Cevap
24Cevap
Yaparlar bazıları dış görünüş için yapıyor sadece
Çoğunlukta azalma olacağına bende inanıyorum. Sırf güzel diye etrafında dönüp yardımcı olmak için fırsat arayan tipler de var. Sadece sporunu yapıp işine bakan tipler de.
Karışık ya da ayrı hiç fark ben aynadaki görüntüm için yapıyorum. İyi hissettiriyor, mutlu ediyor :)
Sporu kendi özgüveni, mutluluğu, sağlığı için yapan adam; için kadınların o spor salonunda olması veya olmamasının bir farkı yoktur.
Bence de ya
Spor yapmaya gittiğim için fark etmiyor. Gidilen yerde ki amaç önemli.
Bence de
Yooo yaparlar spor düşkünü hatta sporuu yaşam tarzı olan erkeklerin sayısı az değil..
Yillarca kadinlarin olmadigi salonlarda antrenman yaptim gercekten spora onem biri bunu dertt etmez
Erkekler kadınlar için mı yapıyor saniyirsunuz🤣🤣🤣
Evet😁😁
🤣🤣🤣
Hayal görüyorsunuz
Tamam erkek milleti duvarı delerde
Spor işi başka
O bir aşk...
Ben zaten ayrı spor salonuna gidiyorum kadının olduğu yerde erkekler hemen asılıyor ortam bozuluyor
Bence de ya
Ben daha rahat ederm, hem kadın görmeye gelen erkeklerin artist tavırları olmaz hem de kadınlar var diye daha dikkatli olmam gerekmez
Sırf bu mantıktaki insanlardan uzak olmak için sadece erkeklere özel spor salonunda spor yapıyorum
Bazılarının hedefleri var.
kadinlarin tek derdinin erkek olduğunu bir kere daha anladk
Evet😁😁
Yarı yarıya bir azalma olur :D
Ayrı olması bence daha iyi
ne guzel elit kisim ayrilmis olur
ne karması mk ayrı olana gidiyordum ben
Spor salonuna gittiğimizi nerden çıkardın
Günde 1 şınav çekerim kâfidir spor önemli
1 tanecik mi cokmus
Ben evde yapıyorum zaten.
Harikaaa
Popo görmeyeceksem neden para vereyim salona:)
Ne alaka
Motivasyon oluyor 😂
Yaparlar pilaja gidilecek yaz geldi kas lazm 😅
Dogru😁😁😁
Azalabilir
Ayrı olan daha iyi.
Evet bence görülür.
ayrı zaten
Sapıklarr iğrenç
Yapar
Yapar yapar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?