http://hizliresim.com/Vya90j
Bu arada esmer ve buğday tenli biriyim.
Kas yaparsan şımarık kendini popüler hisseden kaşar kizlarla birlikte olursun net yani. Ama normal vücudun olursa ici temiz kizlar yanasmaya cesaret edebilir.
ya onu bunu bilmemde kas candır can erkek dediğin kaslı olur sen arkları dinleme git fitness a
kas a ne grek var düz olsun göbek olmasın yeter :)))
Cevap
3Cevap
göbekli kesinlikle olmasın bence. kas yığınları da çok itici duruyor, canavar gibi. fit olmak iyidir, belli belirsiz kas yani. spordan yeni çıktım hehehe bu baklavalar için kaç yıldır ter döküyorum, tarzında gezenlerin ilerde sarkacağını düşünüyorum :)
Sporu bırakırsa sarkma olmaz. Bu kadar cahil olmayın arkadaş. Sporu bıraktığın halde halen spor yaparken yediğin kadar yemek yiyorsan yediklerin yağ olur ve o zaman sarkma olur. Sporu bıraktığında yediğin yemeği azaltırsan kaslar sarkmaz yavaş yavaş erir ve eski haline döner.
Bilmediğin konularda yorum yapma. Susmak erdemdir.
Belli belirsiz bir göbeği olursa çok tatlı oluyo kaslı insanlar bana hep kasıntı geliyo hiç güzel durmuyo bence
Zayıf erkeklerde dayak yiyomus gibi geliyo :P
Hayır bence kassiz doğal vücut daha güzel
Göbekli erkek tabii çok olmasında. Çok tatlı bence sevgilinin göbeğinde uyumak
erkeğine göre değişir bence ama göbekli olupta çok sempatik olan erkeklerde var :)
Kardeşim sporu sağlık için yap, gösteriş için yapma !
Sporun dalları ile ilgili bir durum değil bu sorun senin. Kızların bakış açısını soruyorsun. Seni beğenen kadınlar kurtarmayacak ileri ki yaşlar da.
Konu spor ise sorduğun soru ile ikilemdesin bilgin olsun.
Kasli olsun fotograftaki zatin abartili ama itici değil:D
bence gönderdiğin fotoğraftaki çok itici onun daha azı çok güzel olabilir
Karnı düz olsun ama kas olmasın. Fit dursun yeter.
Büyük sigli demek isterler ama diyemezler..
gerçekçi oldum :)
malafat iyi ise göbeğin bir önemi yok..
o ne be tekken4ten fırlamış gibi
:D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar