Spor Boyum 2metre 5cm. Uzun kız çok az? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun kız bulamıyorum çok azlar. Bir basketbol takımına falan girsem orada kızlar var mıdır bilen var mı? Güncellemeler+1 yıl Erkeğim ben Güncellemeler+1 yıl Kadın gibi hissediyorum durumlar karışık baya Boyum 2metre 5cm. Uzun kız çok az? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Dev kadnBiraz bize de ver boyundan 0 0 Yorumla
Enderia Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Neden boyun o kadar uzun ya ben de 1.53 üm xlsmlwmxmwldlsd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek misin kız mısın olum 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 metre sevgiilimin olmasını istemezdim boyum kısa olmamasına rağmen 2 metre arkadaslarımın yanında cüce gibiyim Yorumla Soran +1 yıl Uzun kiz olsun istiyorum bu yüzden, bir de uzunlardan hoşlanıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basket voleybolculara bak 180 üstü vardır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. kısa bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dev kadn
Biraz bize de ver boyundan
Neden boyun o kadar uzun ya ben de 1.53 üm xlsmlwmxmwldlsd
yarın gel merdiven olarak işe başla
Erkek misin kız mısın olum
2 metre sevgiilimin olmasını istemezdim boyum kısa olmamasına rağmen 2 metre arkadaslarımın yanında cüce gibiyim
Uzun kiz olsun istiyorum bu yüzden, bir de uzunlardan hoşlanıyorum zaten
Basket voleybolculara bak 180 üstü vardır
Teşekkürler
kısa bence
Maşallah sana :)