Futbol maçları artık sadece erkeklerin ilgi alanında olarak düşünülmemeli kadınlarda aralarında program yapıp maça gidebiliyor. Bu yüzden sevgiliyle gitmek kaçınılacak bir durum olamaz. Hatta daha kalabalık bir ekiple program yapılabilinir içinde sevgilininde olduğu, işte o maç tadından yenmez. 😅
Hiçbir erkek kendini seven kızın kıymetini bilmez ister kız onunla birlikte maça gitsin ister gitmesin seviyorsan değerin olmaz hiçbir zaman bu hep böyledir
Futbolla aram yok. Bir topun peşinden koşturup duran, gol atınca da kucak kucağa break dans yapıp öpüşüp koklaşan geyleri anlamıyor kafam. Ama kadınların ilgisini çekiyor olabilir. Onu bilemem. 🤷♂️ Benim topla toplarla, aygır gibi birbirine çullananlarla pek aram yok. 🤭
sevilesi tabi ki bir erkeğin en mutlu olduğu anlardan biri tuttuğu takımın gol attığı zamandır o mutlu anda yanında sarılacağı bir sevgilisinin olması mutluluğa mutluluk katar
Beşiktaş maçına birlikte gideriz ne güzel olur söyle siyah beyaz uniformada Beşiktaş diye bağırmak ne güzel olur djdjdjd ben severim giderim de zorla onu da alırım yanıma dkdkkd
kaçılası genellikle. şu an geröekten bir spor aşkı ile gittiklerini düşünmüyorum çünkü. sadece sevgililerine yaranmak ve yalnız göndermemek için yapıyorlar
Bence o mutluluğu sevdiği ile paylaşmak isteyen kadın gider her anında onun yanında olduğunu bilir erkek🤷♀️🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Futbolun zevkin tutkunun cinsiyeti olmaz neden Kaçılası olsunki sevdiği bir şeye sempati duyuyor diye iticimi kılmak gerekir kadını akıl var mantık var nasıl bir zihniyet var bazılarında gerçekten tuhaf