- 3 Kez Premier Lig Gol Krallığı
- UEFA Avrupa Ligi Gol Krallığı
- Dünya Kupası Gol Krallığı
- Avrupa Şampiyonası Gol Krallığı

Fenerbahçeye çekmesi 😂😂
Şaka şaka. Tottenham, diğer kulüplerden daha zayıf. Hele de manc ile live ile kıyaslarsak ligi almaları epey zor. Şampiyonlar ligi daha da zor. Avrupa şampiyonası desek İngiltere kaybetmeyi hak etti ona hiç girmeyelim. Eğer ki Real, live gibi kulüplere transfer olabilirse kane, kupalar kaldırabilir. Tabi yönetim izin verirse...
Dünyanın en iyi 3-5 forveti arasında ama Tottenham'da oynuyor ondan kupa kazanamıyor. 2019'da Ucl'de Liverpool ile final oynamışlardı onu da kaybetmişlerdi yazık oldu ben Tottenham'ı destekliyordum. Harry Kane o zaman sakatlıktan yeni çıkmıştı, sağlam olsaydı bence Tottenham alırdı maçı.
Bazı şeyler sebepsizdir. Olmayınca olmaz😅 yine mükemmel spor görüşlerim ve ben😅
Bu görüş sonrası
Spor yorumcuları;
https://youtu.be/cO6F__CvsOg
Alkış alkıştır fark etmez😅 teşekkür ederim efenim haha
Cevap
7Cevap
Kupa kazanmak takım meselesi takımca kazanılr bireysel olarak degl
Olduğu takımdan dolayı, aslında bu sene citye transfer olsaydı çok şey değişebilirdi futbolda. Bu arada ben sizzim messi yerine ronaldo diyen ve futboldan anlamayan bir arkadaş olduğunuzu unutmuşum. Jajdjsjjs
Hatırladım şimdi, sen messicisin ve taraflı olmadığını söylediğin halde tam bir Messi fanı olarak yorumlarda bulunmuştun. Kendini tatmin etmeye devam et tabi o tartışma daki objektif yorumlara futbolu bilmiyorsun diye bi gözle bakanlarla futbol konuşamam ki üstelik benim futbol bilgimi anca boş boş sallarlar.
Messi mi Ronaldo mu sorusunda ronaldocu tayfaya sallamaya seviyorsan ben onlardan değilim ama bu sorunun yanıtına Ronaldo derim ama bu messiyi kötülediğimin de anlamına gelmez hani sana da benim düşünceme tercihime de saygı duymak düşer senin şu yaptığın benzetmeler, yancıymış, kasları düşünüyormuş vs. bunlar bahane
Tek başına kupa kazanamayaxlcağına göre daha düzgün bir takıma gitmesi lazım bence önerim GALATASARAY 😜
Gidip sgklı bi işte çalışsın bari
Winner klupte olmamasi.
Oynadığı takımdan kaynaklı.
Tottenham'da oynaması
Tottenham loser birtakım olduğu için maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?