Arjantinli yıldızın bu sezonki istatistiklerine baktığımızda ligdeki 24 maçta 4 gol 13 asist yaptığı gözüküyor. Toplam oynadığı 32 maçta ise 9 gol 13 asist yaptığı gözüküyor. Prime Messi olsaydı istatistikleri çok daha yüksek olurdu bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aslında 34 yaşında ki bir oyuncu için istatistikleri kötü değil ama biz messi'den her sene 35-40 gol atmasına alışık olduğumuz için herkese az geliyor 9 gol 13 asist. Bence psg'de barcelona'da ki dönemlerinde ki gibi takım oyunu yok ve daha çok bireysel performansların öne çıktığı birtakım psg. Birde unutmayalım messi'nin en iyi dönemlerinde takımda iniesta, xavi, neymar, suarez gibi adamlar vardı ve inanılmaz bir takımdı ve orta saha oyuncuları dahil pas oyununu dünya'da en iyi oynayan takımdı... Ama yinede paris'te ki performansı beklentilerin altında kaldı! Ben her şeye rağmen messi'nin en az 15-20 gol atacağını düşünüyordum ama yanıldım...
Aynen ya geri dönsün yapamadı bence yerinide yadırgadı orada Barçaya çok alışmıştı yadırgadı yerini her şeyi başardı bir de şu anki hali bitik adamın top sürme driplink ayakta kalma falan kalmadı en önemli özelliği bunlardı bu adamın çünkü 2 3 kişi markaj yapıyor bu adama bunlar olamyınca messi etkisiz elemana dönüşüyor bir de eski iştahi yok