Peki sizi rahatsız eden, geçmişinizden bugüne gelmiş bir sakatlığınız var mı?

Bisikletten düştüm dikiş atılmıştı birde antrenmansız bir şekilde 200mekik çekmiştim bir anda bir hafta sopa yemişim gibi ağrı çekmiştim onun haricinde spor yaparken kendimi kaybetmiyorum biraz temkinli hareket ederim gözü kara sayılmam. Sonrasındaki ağrının ne olduğunu iyi bilirim tecrübe diyelim😀
Sende az dikkat et ya 😀
Benlik bişiy yok😅
200mekiğin ağrısını hala hatırlarım bedeneğitimi öğretmenliğini kazanan kuzenimin ilk öğrencisiydim 🤣
Bisiklet olayı tamamen acemilik çoçuktum😅
Ama işte birden o kadar yüklenilmez 😀 bunu hiç spor yapmayan da bilir :)
Yapmışlığım var işte😅
Benimki sakatlık sayılır mı bilmiyorum ama dumbellın demirine ağırlıkları yerleştirirken parmağımı kıstırmıştım ve çok ağrımıştı böyle de bir sakarım işte 🙄
Sakarlık başka bir şey ya 😀 en azından benim gibi kayalıklardan denize düşmemişsin sjshsjsks
Ahahha o daha fenaymış 😅
6 günde anca toparladım kendimi sen düşün 😂
2014 de yaşadığım bir bel sakatlığım var o gün bu gün üstüne 3 4 defa incitmiştim bir de sürekli ağrı yapar :) onun dışında da bir sürü şey var da onlar nasıl sakatlandım bilmiyorum 😂
Bende de fel fıtığı vardı. Ameliyatsız yok ettim doktor şok oldu shsbsls
Yok ettim sjdndn nasıl ettin bende de büyük ihtimal ya fıtık ya da başlangıcı gibi bir sey olabilir hala doktora gitmedim de 8 senedir falan agrı çekiyorum
Bel kaslarımı geliştirdim :) çok ağrılı bir süreç ama bilgin olsun.
Önerin var mı abicim :D
Birazdan atıyorum. 😀
Evet kanka omuzum sakatlanmıştı yüzümü yıkıyamıyordum o derece ağrı çekmiştim bir dönem.
Kas yırtığı mı kanka?
Hayır çok şükür öyle bir problemim olmadı hiç. 😄 ters hareket yaptım o yüzden oldu benimki
Ben kas yırttım sjsjslsld geçti ama
Cevap
14Cevap
Hayr yok hafif sporlar tercih ettigm icin pilates yoga gibi sakatlk riski cok az vucudm zaten esnek
Hayır olmadı
Voleybol oynarken ayağımı burkup kemiği çatlatmıştım😕 hatırlamak istemiyorum. Kabustu🙄
Geçmiş belli ki :)
Ondan bu yana voleybol oynamıyorum ama😕
Oynanır oynanır :) sana da bi nazar boncuğu takalım :)
Boncuklar yetişmez bize😅
Eheh 😀 gözler üstümüzde olunca 🥳
Gözlerin üzerimizde olması normal😏 çünkü biziz 😅🥳 ego mod on
Ego değil bizimki, kendimizi biliyoruz. 😏
Bunu ben de çok söylerim😅 yengeçtaş olmak aynı cümleyi de kurduruyor demekki😅
Tabisiii 🥳
🥳🥳🥳🧿🧿🧿
Basketbol oynarken bileğimi kırmıştım. :D Lise 2 de idim o zamanlar. Kötü bir şey. :/
Ee nasıl oldu şimdi bileğin? Bi sakatlık yok dimi hala?
9 sene oldu ya zaten gayet iyiyim :D Yine oynuyorum yani bir sıkıntı yok şimdilik
İyi iyi sevindim :)
Daha 2 hafta önce koşu bandından düşüp ayak parmağımı burktum
Geçmiş olsun :)
Ağırlığı ayarlarken dikkatsiz davranıp 40-50 kiloyu elimin üstüne düşürdüm, 1 hafta falan kullanamadım sadece. Etkisi süren bir sakatlığım yok çok şükür.
Voleybol oynadığım zamanlarda maçta bileğim sakatlanmıştı tüm kontrolleri olmama rağmen bir şey yok gözüküyor fakat hala bileğim ağrıyor fazla bükünce arada şişer falan 😂 bende onla yaşamayı öğrendim
Gözükmüyor*
hiç olmadı ama arkadaşım çapraz bağını yırtmıştı ameliyat olmuştu
2 kere burnum , 1 kere ayağım kırıldı ve omzum çıkmıştı 🤦🏽
Sakatlık olmadı ama top oynarken bileğimi kırdım topla
Ciddi boyutta yok. Taekwondo yaparken bileğimi incittiğim oluyor arada.
Sağlık sorunum yüzünden doktor en az 2 ay spor yapmamı yasaklamıştı ☹️.
Omuz sakatlığı 2 ay spor yapamadım 😔
Spor yapmayınca sakatlık da olmuyor tabi.
Ayak baş parmağı ve omuz diyebilirim.
Lifleri koparmışlığım var
spor yapmiyorum patatesim
Hiç spor yapmam ki ben.
Evet var😌😐
Noldu sana 😀
Kolumu kırmıştım
Hayir
Kaburgayı kırmıştım.
şükür olmadı
Var.
Kayak.